geronymo Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Zaboravili prastati,jerbo ljubavi nam hvali prema bratu svome,zalostan smo mi narod. Najlakše je isključiti,imati moć a neke neistomisljenike Van. Umjesto pomagati,prastati,ljubiti,da se stabljika ispravi i ojača. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Што би рекли у мом родном мјесту... ја браће и гована... Ово је неки генералан осврт на наш међубратски однос, тачније на снисхођење сопственим манама и недостацима на рачун оног неистомислећег брата. geronymo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 On 5. 2. 2016. at 14:04, Протомајстор рече Не капирам што се банују артемити, а римокатолици и безбожници (атеисти) могу чак и да администрирају форумом? Imate neke informacije koje nemam? Дакле, бановање форумаша под именом Кратос је изведено под веома јасним и недвојбеним околностима! Човек је изјавио то што је изјавио, био је позван да оповргне своју изјаву, нију је оповргао. А није се изјаснио као тзв. Артемит. Одакле вам то? Артемиство у случају Кратоса нико није поменуо. Или нисам обавештен! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 On 5. 2. 2016. at 12:12, Kratos рече Pa zar nije?Sada se koliko sam upoznat uči dogmatika Jovana Zizijulasa. хахаха .. Ја рекох да незнаш шта говориш .. الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 On 5. 2. 2016. at 14:51, Иван ♪♫ рече meni je receno da su takve odluke zajednicke, celog urednistva, a ne licne Znam da nema svrhe buniti se, ali stvarno bi trebalo da se uvede neko vece staraca kad se odlucuje o banovanju. Ovo banovanje Kratosa je stvarno ishitreno i nepotrebno. Verujem da nisam jedini koji ovo mislim. Covek je korektan, prilicno aktivan clan i do sada nije pravio problema. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 On 5. 2. 2016. at 16:10, MiroslavJ рече И то је разлог за бановање? Те околности су критеријум за бановање? Колико таквих ствари има по форуму па нешто не видим да се по том критеријуму људи банују. А узгред човек је објаснио одакле му такав став, рекао одакле црпи такву информацију. И још два пута нагласио "ако су слагали мене лажем и ја вас". Па пола тема које се тичу стања у Цркви су на нивоу анегдота, рекла-казала, чуо сам реко ми тај и тај, где све вришти од клевета, паушалних оцена и тешких квалификација...и ником ништа. И кад се демантују такве приче опет ником ништа, нико не сноси последице. Колико само увреда и Црква и верници трпе од неких овде на форуму, па су им санкције "одобравање" а некима је чак и дозвољено све. Немој да "учитаваш" нешто што није тако! On 5. 2. 2016. at 16:10, MiroslavJ рече Не брате, то бановање је само и искључиво твој лични хир, нетрпељивост и одраз личне самовоље. Ако имаш части, барем војничке, одбануј човека и ако је потребно, ако администрација (множина!) сматра да је потребно да сноси неке санкције, нека сноси. Ово сад што си урадио је чисто попи*авање, по принципу "може ми се". Еј, земо....срам те било. Ај да променим плочу! Ево срамота ме је! И? Шта ћемо сад? Дош`о Кратос и изаср`о се по Богословском факултету. Лепо питан, лепо упућен био. Самовољу "учитај" њему а не мени... О части војничкој нека други зборе. Јесте, попишао сам се спрам човека који је био позван да објасни шта је хтео! И шта ћемо сад? Ето срамим се! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 On 5. 2. 2016. at 13:59, verum est in beer рече Епископ треба да стане и да прича са народом, а не да шпалир "свештених телохранитеља" "брани" епископа од "помахниталог" народа. Епископ треба да зна проблеме своје пастве, да помаже, да путује по местима и буде са народом, обилази болнице, школе, сиротишта... Епископ треба као родитељ да се понаша, а не као очух. Епископ треба да буде последњи, да би био први. Епископ треба да буде све супротно од онога што многи данас раде. Да се разумемо, има дивних епископа и не треба их све стављати у исти кош. Овако епископ треба да изгледа, пун љубави, да воли своје свештенство и оно њега. https://www.facebook.com/Mitropolia.Milano/videos/1702763863272140/?__mref=message_bubble Ко је Митрополит на снимку ..? الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 On 5. 2. 2016. at 16:12, Suncokret54 рече ... мили мој Милане, да би се "положио испит" није потребно ово што си предложио, сасвим је довољно волети, и праштати... џаба ти читање без праштања, а њега нема без љубави... бојим се да си погрешно обавештен, а велики си дечко, али ти ја у љубави праштам... твој "Бланик" 1972... Драги "Бланиче", све си лепо рекао. Ближњиу је упитан, ближњи је упућен и ближњи је хтео да направи будалу од свих нас! Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 On 5. 2. 2016. at 15:14, geronymo рече Zaboravili prastati,jerbo ljubavi nam hvali prema bratu svome,zalostan smo mi narod. Najlakše je isključiti,imati moć a neke neistomisljenike Van. Umjesto pomagati,prastati,ljubiti,da se stabljika ispravi i ojača. Без ,,Х'' .. дакле ,,Фали'' .. الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 On 5. 2. 2016. at 16:30, MiroslavJ рече @@Милан Ракић, А шта је ПБФ, света крава, тамо раде све саме еминенције православља, све светитељ до светитеља, па не сме да се дирне? Јел то? Шта учитавам, овде неки попи*авају Цркву и њено учење сваки дан, сваки Божији дан *еру по њој, и ником ништа бре, у најбољем случају су на одобравању. Еј, ради шта хоћеш, ионако си сад ти Никанор на форуму. Хвала на поређењу. Организуј ми смену, шта да ти кажем Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 On 5. 2. 2016. at 16:26, Suncokret54 рече ... празан ми је форум без њега, врло ми је драг, не претендујем на то да имам монопол на праведност... ти и ја смо матори и самим тим пример млађима, а мач и није неки пример, свакоме треба дати прилику... ето, бануј мене, врати њега... Нема потребе за тиме. (бануј мене-врати њега) Вратићемо га! Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Брате Милане, знам да те тешко можемо убиједити у супротно. Ако хоћеш, размисли још једном да ли је “казна” сразмјерна прекршају. Узми у обзир да си можда расуђивао у афекту. Нико не тражи овде неке изливе покајања него само да “судимо” како би вољели да нам буде суђено. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Eto i ja sam antiekumenista i ja kažem da se crkva odnarodila i da samo o sebi misli , da su episkopi sve samo ne ono sto treba da budu . Eto sad banuj i mene . advokatribaric, Милан Ракић and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 On 5. 2. 2016. at 16:38, Драган_П рече Брате Милане, знам да те тешко можемо убиједити у супротно. Ако хоћеш, размисли још једном да ли је “казна” сразмјерна прекршају. Узми у обзир да си можда расуђивао у афекту. Нико не тражи овде неке изливе покајања него само да “судимо” како би вољели да нам буде суђено. Не знам о чему причате!? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 On 5. 2. 2016. at 16:44, zuti car рече Eto i ja sam antiekumenista i ja kažem da se crkva odnarodila i da samo o sebi misli , da su episkopi sve samo ne ono sto treba da budu . Eto sad banuj i mene . Ти си Жути благо овог Форума-према томе твоја се жеља НЕ усваја! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука