Милица Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 личи на доџа ... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 неје, неки јапански вероватно, личи ... ал реко да питам, ако неко зна ... нисам успео да га нађем у кинолошким класификацијама у једној књизи коју имам, али то нису све пасмине ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 А личи на жућу :-))) Што те то занима, могу да се распитам. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 А личи на жућу :-))) Што те то занима, могу да се распитам. па баш је леп, а волим да знам свашта ...личи на вучјака по облику главе и њушке, ал је нижи и краћих ногу а краткодлак је и нема покривку тамније длаке по леђима ... видео сам да је стављен са неким сликама из токија, па реко да није нека домаћа врста, али му се не слажу боје са расним карактеристикама које сам нашао ... штета што му се не види реп, то би ми решило неке дилеме одакле је ... па реко, можда неко зна да препозна ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Нико ми ништа није одговорио на питање од ових "животињара" ... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 нема везе, наћи ћу већ, није о главу 0110_hahaha фала за труд smej.gif slava3 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 Хитно бих продао штенца пит була(6 недеља),Београд,за 70 евра(плус храна2кг),залетели смо се купили али не можемо да га држимо,а узгајивач од кога смо купили(за 100 Е) није баш душа од човека па му га не би враћали(чак ида врати паре) Знам да ово није у складу са правилима форума, али бих замолио администраторе да тему задрже до сутра :cry: Контакт телефон: 063 37 97 81(Београд), јавите се данас(26.8) http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=14&t=10346 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 Do sada ga je verovatno vec prodao . . . Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 26, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Питање за познаваоце. Имамо неког ритривера, око пола године је стар. Али нешто агресиван, тј. скаче кад му носимо храну, воду итд. Држимо га у дворишту, везан је пошто двориште није баш потпуно затворено па би можда могао да збрише. Ретко се води у шетњу, неки кажу да је то можда разлог. Има ли неки савет, је ли касно да се смири? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 pa ker nije socijalan,nije naučen da se druži a još kad bi ga pustio u društvo sa drugim psima izbio bi dzumbus! sigurno da postoji mogućnost da ga dovedeš u red samo treba raditi sa njim! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 "Neki retriver" ili bilo koji pas ne moze tako da se drzi!!! Zasto ste ga onda uzeli? On treba da se vaspita, da se istrcava, da se mazi, da se radi sa njim. Da bi bio normalan. Mlad je i nije jos kasno. Inace vezati psa na lanac kraci od 2 m je kaznjivo po Zakonu o dobrobiti zivotinja. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Сигурно да није касно за њега још је јако млад и зависи од Вашег статуса требало би да га мало водите на дресуру.Знам да је време врло тешко али то Вам је врло успешна метода за "култивисање" пса. ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 У сваком случају, понашање пса највише зависи од газде ... Ако се промени приступ, и пас ће бити бољи. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Ух, па нема се времена за сваки дан шетње а и један круг око блока изгледа му није довољно. Рецимо ја возим бицикл али не усуђујем се да га поведем са собом пошто не знам како би се понашао... Мислили смо да ће клинци мало више времена да му посвећују, али није тако испало. Мислио сам да су ови пси племенити и да не може доћи до оваквог понашања. Дресура звучи добро, хвала на саветима. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука