Дете Апокалипсе Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 Зашто их је Хитлер таманио? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 И ја имам златну ретриверку. Сада има бебе старе недељу дана И ми златну ретриверку стару 7 месеци. bendoff 0442_feel Како су младунци,колико је оштенила? Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 Зашто их је Хитлер таманио? Фашисти су их таманили због своје расе овчара... на сајму књига сам негдје прочитао тај податал Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Фебруар 22, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2011 ова врста пса је узгојена за фризирање 0102_laugh Него има ли неко булија? Како је бити власник булија? "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јуки Написано Фебруар 22, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2011 И ја имам златну ретриверку. Сада има бебе старе недељу дана .mislise. И ми златну ретриверку стару 7 месеци. bendoff 0102_laugh Како су младунци,колико је оштенила? Мали терористи су одлично. Оштенила је 11. Сад су ми остала још два. Јел и ваша ретриверка има онако тужно - глупав поглед? starece Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Фебруар 22, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2011 И ја имам златну ретриверку. Сада има бебе старе недељу дана И ми златну ретриверку стару 7 месеци. :bla: Како су младунци,колико је оштенила? Мали терористи су одлично. Оштенила је 11. Сад су ми остала још два. Јел и ваша ретриверка има онако тужно - глупав поглед? 4chsmu1 Понекад има онај јадан,јадан поглед 0205_whistling11 оштенила?Свака част Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Фебруар 26, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2011 Jaoj lajmska bolest!!! Kako je sad pas? Nadam se da ste prebrodili to!!! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Zanimljiv sajt na hrvatskom jeziku o psima... http://www.pasoddy.com/abc.php konačno na jednom mestu sve vrste pasa sa slikama i karakteristikama.. Postaviću slike nekih koje sam prvi put video u životu (čak i na slici) AMERIČKI HRT (meni izgleda ko hijena) hahahahahah kako je ovo smešan pas (Bedlintonski terijer) Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Ne znam da li je zezanje, ali stvarno postoji vrsta psa koji se zove crnogorski gonič. TO je sigurno fora, jer verovatno kad mu kažeš "aport" on te pogleda blagoteleći i legne da spava klapklap klapklap Neš se leba najesti ako sa njim pođeš u lov girl_jumping bliss jeeee bliss jeeee Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Овај је као нешто између добермана и балканског гонича. Опет су морали да украду нешто од нас хехе. womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' /> Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 ово ја следеће купујем... посавски гонић... већ имам белгијску малиноу... на команду гризе стакло ако треба... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 To je pas sa putovnicom...hrvatski... Hmm.... hrvatski pas u srpskoj avliji???? To može biti samo kermes. Inače za mene je samo blek leb jedina vrsta psa koju mogu imati. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 evo moj komsha sto ima, ako oce neko da kupi ove male budale 1000000001010, cena 180evra, to su neki super rasni ovo ono 0110_hahaha tu se oni malo suncaju, malo spavaju na suncu i u hladu, njopaju i cekaju novog gazdu 0110_hahaha Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јуки Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 evo moj komsha sto ima, ako oce neko da kupi ove male budale 0304_smile4, cena 180evra, to su neki super rasni ovo ono 0110_hahaha tu se oni malo suncaju, malo spavaju na suncu i u hladu, njopaju i cekaju novog gazdu 0110_hahaha Ау, могу мислити колико пара троши на храну и вакцине 0110_hahaha А 180е... немају људи пара а кучићи сваки дан све више једу. Немој лоше да ме схватиш то је само моје мишљење јер сам био неколико пута у сличној ситуацији Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука