grigorije22 Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 ово ја следеће купујем... посавски гонић... већ имам белгијску малиноу... на команду гризе стакло ако треба... Izuzetno jak pas imao sam priliku da gledam uzivo borbu izmedju njega i dalmatinca pocepao ga je nacisto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 малтезер Тако бих радо једно овакво јагње, али никако да придобијем мужа. 0304_smile4 То је тако мала куца, не једе пуно и није пробирљив. Доброћудан је и веселе нарави, није као оне погане чиуваве. Не треба му ни пуно места. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 и кошта ко полован пунто dizzy999 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 и кошта ко полован пунто 0110_hahaha А није баш толико, проверавала сам ја, 150-200 евра. Није ни то. Имамо пријатеље који имају женку, а не баве се продајом тј. нису одгајивачи. Они би можда и поклонили, али џаба. 4chsmu1 Ма виде ли га само како трчи па не додирује земљу ekstra . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Gledao sam sinoć na Animal Planetu o italijanskim hrtovima... Mnogo su gotivni ali im treba 2 godine da odrastu...i tada treba obratiti pažnju na njihove noge...ali posle...veoma živahna rasa...nije baš za kuće sa decom, a veoma su zdravi...žive 15 godina. Beata se okucila u februaru.. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србинтош Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 најинтелигентнији пси на свијету , да их овај монстру Хитлер није тамано били би данас далеко више распрострањенија раса од њемачког овчара Колико год ценио белгијске овчаре, овај видео никако није добар приказ те изузетне расе. Обаратите пажњу од 00:45, пас се окреће на водича и гризе га, једва га је скинуо са руке. То је недопустиво за радног пса. Следећи снимак, imho, много боље презентује расу. Хендлер на снимку је Иван Балабанов, легенда, јадан од најбољих дресера данашњице. Уживајте: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Критика није на мјесту. Пас је у нападу, узбуђен и исфрустриран. И мој пас када ка пустим на маркиранта гризе и стакло кад му се откачи клик у глави 0110_hahaha... Полицајац је поступио какао треба, казнио га је пас се повукао, проблем би био да је пас и послије казне наставио напад. није ли тако? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 слажем се са вуком - мислим да је пас изузетно реаговао, ја бих управо тако очекивао да ради - да гризе прво, и редом, па тек кад препозна команду да се скине. увек може да се деси и да познат лик буде предмет потере. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Белгијски овчар је тип пса који ће све на свијету урадити на команду, неустрашив, издржљив до крајњих граница, киша, снијег, топло хладно све трпи и што је најважније брзо и лако учи а тешко заборавља... Једина да кажемо мана је та што кад "пукне" теже се врати у нормалу .... Низ пута се знало десити да се и на маркиранта и то пошто се заврши са вјежбама напада и када човјек скине одјело или "рукав" поново залети јер је упамтио лик и да га је провоцирао. У односу на друге псе су израженије осветољубивији... мој џукац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Belgijski ovcari su izuzteno dobri za odbranu zato sto imaju sposobnost da osete ako neko nosi vatreno oruzije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Belgijski ovcari su izuzteno dobri za odbranu zato sto imaju sposobnost da osete ako neko nosi vatreno oruzije ne znam kako ali osete oni svaku opasnost i covjeka sa zlom namjerom vjeruj mi iz iskustva pricam... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 браћо мила какав је то пас.... .mislise. bendoff када је моја Милица напољу у колицима а он пуштен из бокса нико не може да приђе колицима осим мојих укућана... ко да зна да је лавежом може препасти па неће да лаје већ режањем (што није користио никада до сада) упозорава да не прилази... како неко крене тако он прати и стално се испречује испред особе и колица. још има ружну навику да скаче на нас све али никада није скочио на онога ко држи Милицу у рукама... да сам нешто покушавао с њим рекао би "научио сам га"... овако он сам... ко да зна да је она најважнија и незаштићена сама... ову своју технику примјењује само жена не стоји уз колица или када ћерку носа по дворишту увијек иде уз њих двије и не да ником да им приђе од њему непознатих ....... дирнуо ме нема шта ekstra... вечерас иде кило јунетине, и велика кост! обећавам! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Pas koji je izuzetno dobar za zastitu porodice je Nemacki Snaucer. On je toliko vezan za porodicu sa kojom zivi tako da ako neko samo pomisli nesto gotov je Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Pas koji je izuzetno dobar za zastitu porodice je Nemacki Snaucer. On je toliko vezan za porodicu sa kojom zivi tako da ako neko samo pomisli nesto gotov je ово ти је код мене брате Григорије Белгијски овчар и сумњам да би се ко жив извукао... умало пуница да плати главом..... тј раменом пошто је скочио и ту је мало закачио0409_feel .. по томе знам да брани и чува од непознатих МОЈЕ дијете од 4 мјесеца.... а што се тиче шнауцера слажем се.. изразито пргава раса... facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука