Дете Апокалипсе Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 доста су дискутабилног изгледа али су велике ДОБРИЦЕ ..... ипак ако имаш двориште купи белгијског овчара јер то ти је прави пас slava3 а ако стан не би ни овај био лош... И бул теријер и француски булдог су дискутабилног изгледа, али су мени супер. Пре свега бул теријер. Живим у стану, па ми ти овчари не би одговарали, али оне две расе се сасвим уклапају, посебно француски булдог. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 доста су дискутабилног изгледа али су велике ДОБРИЦЕ ..... ипак ако имаш двориште купи белгијског овчара јер то ти је прави пас slava3 а ако стан не би ни овај био лош... И бул теријер и француски булдог су дискутабилног изгледа, али су мени супер. Пре свега бул теријер. Живим у стану, па ми ти овчари не би одговарали, али оне две расе се сасвим уклапају, посебно француски булдог. само јеси икада имао пса.. велика је то одговорност и пажња... још ако ће ти бити у стану... значи нема уморан са посла мора се пас шетати... па онда лајање у стану а кући ред? ' купи псића са педигреом води на изложбе видјећеш како је то финоооо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 доста су дискутабилног изгледа али су велике ДОБРИЦЕ ..... ипак ако имаш двориште купи белгијског овчара јер то ти је прави пас pivo pivo а ако стан не би ни овај био лош... И бул теријер и француски булдог су дискутабилног изгледа, али су мени супер. Пре свега бул теријер. Живим у стану, па ми ти овчари не би одговарали, али оне две расе се сасвим уклапају, посебно француски булдог. само јеси икада имао пса.. велика је то одговорност и пажња... још ако ће ти бити у стану... значи нема уморан са посла мора се пас шетати... па онда лајање у стану а кући ред? 4chsmu1' купи псића са педигреом води на изложбе видјећеш како је то финоооо Још само да набавим лову 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 мој Алек се опоравља pivo pivo а што се тиче пара ма биће их а оне ти не могу замјенити то што ће ти пас представљати и како ће ти живот испунити... ја сам свог алека купио од познаника по сниженој цијени и платио 250евра сада кад видим шта ми значи и какав је пас не би жалио ни 1000.... јер то ти се не може описати.. дођем с посла станем аутом друге стране куће не може да види ко је и звизнем само .... моментално лавеж или трчи ка мени ако је пуштен, ако имам бјелу мајицу или тренерку никад неће скочити на мене већ се залети и сједне испред мене ... онда ја чучнем а он лизне по лицу или пак ако сам у комбинезону с којим иначе радим с њим онда не смијем се сагети јер ме обори на земљу и тд.... хехехе једна велика љубав са обје стране.... КУПИ ПСА и постави слике! јел јасно 4chsmu1?? 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 доста су дискутабилног изгледа али су велике ДОБРИЦЕ prstgore..... ипак ако имаш двориште купи белгијског овчара јер то ти је прави пас 1000000001010 0304_smile4 а ако стан не би ни овај био лош... И бул теријер и француски булдог су дискутабилног изгледа, али су мени супер. Пре свега бул теријер. Живим у стану, па ми ти овчари не би одговарали, али оне две расе се сасвим уклапају, посебно француски булдог. Bulterijer je sasvim OK pas. Doduse sama istorija njegovog nastanka i daljeg ukrstanja mu je formirala i prvobitan borbeni karakter. Medjutim sada je to dosta ublazeno jer se vise ne koriste u toj meri za borbe koje su naravno zabranjene. Sve u svemu kakav gazda taka i pas. Nazalost kod nas ima dosta losih primeraka, ovi iz boljih odgajivacica su mnogo skupi. Ja sam ga imao godinama, medjutim koliko smo ga bili razmazili kasnije su mi ga ukrali. Evo da vidis u ovom starom filmu kakvi su nekada bili a kakvi su sada: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=s_XKE7eb-mM http-~~-//www.youtube.com/watch?v=ak0PGiwQdSc&feature=related Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 мој Алек се опоравља :cheesy2: :cheesy2: а што се тиче пара ма биће их а оне ти не могу замјенити то што ће ти пас представљати и како ће ти живот испунити... ја сам свог алека купио од познаника по сниженој цијени и платио 250евра сада кад видим шта ми значи и какав је пас не би жалио ни 1000.... јер то ти се не може описати.. дођем с посла станем аутом друге стране куће не може да види ко је и звизнем само .... моментално лавеж или трчи ка мени ако је пуштен, ако имам бјелу мајицу или тренерку никад неће скочити на мене већ се залети и сједне испред мене ... онда ја чучнем а он лизне по лицу greengrin или пак ако сам у комбинезону с којим иначе радим с њим онда не смијем се сагети јер ме обори на земљу и тд.... хехехе једна велика љубав са обје стране.... КУПИ ПСА и постави слике! јел јасно :huh:?? :bla: Хахаха, радо брате, али тешко за сада, јер сам студент па нигде не радим, а најјефтинија цена за бул теријера је 500 евра, док неки солидан за изложбе кошта 1000 евра, а цена му иде и до 5000 евра за штене. Ако ипак једном купим пса сигурно ћу поставити слике :cheesy: :229229229: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Bulterijer je sasvim OK pas. Doduse sama istorija njegovog nastanka i daljeg ukrstanja mu je formirala i prvobitan borbeni karakter. Medjutim sada je to dosta ublazeno jer se vise ne koriste u toj meri za borbe koje su naravno zabranjene. Sve u svemu kakav gazda taka i pas. Nazalost kod nas ima dosta losih primeraka, ovi iz boljih odgajivacica su mnogo skupi. Ja sam ga imao godinama, medjutim koliko smo ga bili razmazili kasnije su mi ga ukrali. Највише зависи од васпитања, али је истина да имају потенцијал да буду веома опасни. Међутим, данас је то заиста много блаже, па их неки зову и пси-кловнови јер стално забављају своје газде и изводе лудости :bla: Жао ми је што су ти га украли... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 мој Алек се опоравља :cheesy2: :cheesy2: а што се тиче пара ма биће их а оне ти не могу замјенити то што ће ти пас представљати и како ће ти живот испунити... ја сам свог алека купио од познаника по сниженој цијени и платио 250евра сада кад видим шта ми значи и какав је пас не би жалио ни 1000.... јер то ти се не може описати.. дођем с посла станем аутом друге стране куће не може да види ко је и звизнем само .... моментално лавеж или трчи ка мени ако је пуштен, ако имам бјелу мајицу или тренерку никад неће скочити на мене већ се залети и сједне испред мене ... онда ја чучнем а он лизне по лицу greengrin или пак ако сам у комбинезону с којим иначе радим с њим онда не смијем се сагети јер ме обори на земљу и тд.... хехехе једна велика љубав са обје стране.... КУПИ ПСА и постави слике! јел јасно :huh:?? :bla: Хахаха, радо брате, али тешко за сада, јер сам студент па нигде не радим, а најјефтинија цена за бул теријера је 500 евра, док неки солидан за изложбе кошта 1000 евра, а цена му иде и до 5000 евра за штене. Ако ипак једном купим пса сигурно ћу поставити слике :cheesy: :229229229: па ти немој узимати пса из шампионског легла, то је претјерано скупо може се наћи и за мање пара.. мој пас има вишеструко награђивано поријекло са највећим оцјенама па се цијена креће од 300 до 700 евра с тим да пси преко 500 евра су из високо награђиваних крвних линија са савршеном грађом. ја сам купио за мање новца од друга... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 па ти немој узимати пса из шампионског легла, то је претјерано скупо може се наћи и за мање пара.. мој пас има вишеструко награђивано поријекло са највећим оцјенама па се цијена креће од 300 до 700 евра с тим да пси преко 500 евра су из високо награђиваних крвних линија са савршеном грађом. ја сам купио за мање новца од друга... Наравно, али и тих 500 евра колико кошта најјефтинији ми је за сада превише. Ова раса је скупа, нажалост. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 биће пара полако само 0110_hahaha bendoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 најинтелигентнији пси на свијету , да их овај монстру Хитлер није тамано били би данас далеко више распрострањенија раса од њемачког овчара Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јуки Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 најинтелигентнији пси на свијету , да их овај монстру Хитлер није тамано били би данас далеко више распрострањенија раса од њемачког овчара http-~~-//www.youtube.com/watch?v=LbD3qzMcJxA A koja je ovo rasa? Lici na nemackog ovcara Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 најинтелигентнији пси на свијету , да их овај монстру Хитлер није тамано били би данас далеко више распрострањенија раса од њемачког овчара http-~~-//www.youtube.com/watch?v=LbD3qzMcJxA A koja je ovo rasa? Lici na nemackog ovcara бегијски овчар Малиноа иначе није да се хвалим ал имам једног у посједу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 и има пуно боље карактеристике него ли њемачки овчар Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука