Jump to content

Пси

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

Сад сам гледао трејлер за "Hachiko: My dog's story" и још кад прочитах ову Александрину поруку...роним  4chsmu1 :(

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

• Одговори 756
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Кукавица сам...

ја сам га само умотала у ћебенце... и ставила једну дивну ствар за сјећање...

Мушкарци су ти који ће га закопати, моји јарани.... јер ја то не бих могла...

Боли ме око срца...

Хвала вам пријатељи!!

Од срца вам хвала!

Душице, са закашњењем- много ми је жао. Знам како ти је.
Подели на овим сајтовима

MONSTRUOZNO! Psu odsečene sve četiri noge!

Постављена слика

Dve devojke u beogradskom naselju Medaković pronašle preplašenu ženku psa kojoj je neko odsekao sve četiri noge! ORKA i "Evropska inicijativa 17" najavili krivičnu prijavu protiv nepoznatog mučitelja

U beogradskom neselju Medaković, u utorak uveče, dve devojke su pronašle psa koji je puzao na obližnjem parkingu u potrazi za hranom i vodom, jer su mu sve četiri noge odsečene! Pretpostavlja se da je nesrećnog psa unakazio čovek, sekući mu sekirom nogu po nogu!

Prizor koji su ove dve devojke na povratku svojoj kući zatekle na parkingu u ulici Radovana Simića Cige, između brojeva 15 i 40 u beogradskom naselju Medaković II, bio je više nego potresan! Parkingom je puzilo kuče bez nogu, a za njim je ostajao krvav trag!

- Zatekla sam preplašenu kucu kako se krije ispod kola. Nije htela da izađe pa smo je izvlačili, ali ipak nije pokazala nijedan znak agresivnosti! Kada sam videla da su joj odsečene sve noge, zgrozila sam se! Prepoznala sam ovu ženku jer sam je ranije viđala u tom kraju. Nema vlasnika, ali niko se nije žalio da je agresivna i da napada ljude - kaže za Press Sandra Spoja, aktivistkinja Udruženja za zaštitu životinja "Evropska inicijativa 17".

Kako je ta organizacija već sarađivala sa veterinarskom ambulantom "Artvet" na Bežanijskoj kosi, a i s obzirom na to da je bilo već kasno i mnoge ambulante zatvorene, povređenog psa su kolima prevezli do te ordinacije.

Veterinar Vlada Antić, koji je osakaćenu ženku te večeri primio u svojoj ambulanti, kaže da za 25 godina rada nije video tako stravičan slučaj!

- Noge su odsečene oštrim predmetom, verovatno sekirom! Moguće je da je to uradio jedan čovek, vezavši psa, ili da je više njih to učinilo! Prema stanju rana, noge su ženki odsečene pre oko deset dana. Mahom su zarasle, ali na nekim mestima još krvare. Nije bilo potrebe da rane hirurški obrađujemo, niti da ženki dajemo infuzuju. Noge smo joj previli, nahranili je i napojili. Bila je mirna sve vreme i ležala na operacionom stolu. Noć je provela u našoj ambulanti - zabrinuto govori Antić.

Prema njegovim rečima, na kučetu nije bilo drugih povreda, niti tragova koje bi moralo da ima ukoliko mu je vezanom i svesnom sečena noga po noga.

- Ne mogu da objasnim kako kuče nije iskrvarilo! Da bi se sprečilo krvarenje, trebalo mu je prevezati rane žicom, ili nečim sličnim, ali takvih tragova nema - objašnjava dr Antić.

S druge strane, on ne isključuje mogućnost da je životinja osakaćena nesrećnim slučajem.

- Možda je ženka upala u zamku za lisice i divlje životinje. Međutim, sve četiri noge su joj ravnomerno presečene, a i zamka obično "ne uhvati" sve noge - objašnjava on.

U ambulantu su, kako kaže dr Antić, i ranije građani dovodili pse kojima je čovek naudio, ali ovakav slučaj još nisu videli!

http://www.pressonline.rs

Како неко може да буде овакав монструм,да повреди овако невину животињу? На који начин ће ова стока људска бити кажњена?

Хемијску кастрацију би,поред силоватељима,требало увести и онима који муче и који се иживљавају на недужним животињама...дакле,или хемијска кастрација,или да га полиција на Теразијама окачи (не обеси),да виси,и да гневни грађани могу самоиницијативно да га шутну,да га ошамаре,ударе или да га исеку ножем.

Постављена слика

"Шта сам ја толико лоше учинила да ми ово направе?" (Мила,рањена куца)

blessyou 4chsmu1 :cmizdrenje: :cmizdrenje:

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Јавила сам се на један оглас  за  усвајање пса, послала мејл и добила ово.. није смјешно  Hristos vaskrse

Здраво

Желим да вам се захвалим пуно за интересовање за моје мало енглески булдог штенаца Лиза, она је 14 недеља стари ветеринар чек и АКЦ регистар и доћи ће са свим њеним ветеринар записе, то је веома добар са децом и другим љубимцима код куће, ова лепа дете са пуно људи који ће осмех и смех више него што сте икада могли замислити. Она је тренутно на свим вакцине и де-ворминг. То је дивна са децом и другим љубимцима ће сигурно бити одличан додатак за свој нови дом. Ово цути обећава да донесе велика радост у свој дом. Не пропустите ову посебну анђео да направите свој овн.схе је 100% Лифетиме Хеалтх гаранције.

Разлог сам га дају бесплатно усвајање, јер сам изгубио мој муж је прошле недеље у ватру несрећи која се јавља у канцеларији и из тог разлога сам мог покојног мужа жалости све дане мог живота, јер је мртав и

сваки пут када види лиса ја увек мислим на мог покојног мужа, јер је био један који их је купио за мене на мој рођендан, тако да само два дана после мог родјендана ја не могу да замислим да је мој драги муж умро тек тако, могу да не достави више стреса, тако да је разлог зашто сам у потрази за нови дом Лиза свакој породици која ће само обећање да ће показати своју љубав и наклоност и да сам обећање да ће то бити слање њен месечни слике из меморије његов долазак код куће.

Молимо Вас да ово је све што је потребно од тада сам вам обећавам да ће Лиса је да се састане у свом дому и направити леп породични дивно са вама.

Молимо вас, ако вам не смета ја ћу поставити неколико питања

где се налазите?

каква је природа вашег посла?

Да ли сте у браку да имају децу?

они су љубимци љубавници?

Која је величина вашег дома?

колико вам је потребно?

људи око вас љубав љубимце?

Можете да говорите енглески?

молим ја ћу вам рећи нешто више о себи и ја ћу да вас обавестим да сам бесплатно усвајање, молимо Вас да све што ми треба за моје дете је само љубав и наклоност. Ја сам се налази у Чамероон, не знам где си.

Ја ћу бити на чекању да бисте прочитали од тебе соонест да приложите њихове слике на овај емаил ..

ХВАЛА МРС Сусс Мицхелл\

CAN YOU SPEAK ENGLISH THEN CALL ME ON (  и њен број)

Подели на овим сајтовима

Јавила сам се на један оглас  за   усвајање пса, послала мејл и добила ово.. није смјешно  Hristos vaskrse

Здраво

Желим да вам се захвалим пуно за интересовање за моје мало енглески булдог штенаца Лиза, она је 14 недеља стари ветеринар чек и АКЦ регистар и доћи ће са свим њеним ветеринар записе, то је веома добар са децом и другим љубимцима код куће, ова лепа дете са пуно људи који ће осмех и смех више него што сте икада могли замислити. Она је тренутно на свим вакцине и де-ворминг. То је дивна са децом и другим љубимцима ће сигурно бити одличан додатак за свој нови дом. Ово цути обећава да донесе велика радост у свој дом. Не пропустите ову посебну анђео да направите свој овн.схе је 100% Лифетиме Хеалтх гаранције.

Разлог сам га дају бесплатно усвајање, јер сам изгубио мој муж је прошле недеље у ватру несрећи која се јавља у канцеларији и из тог разлога сам мог покојног мужа жалости све дане мог живота, јер је мртав и

сваки пут када види лиса ја увек мислим на мог покојног мужа, јер је био један који их је купио за мене на мој рођендан, тако да само два дана после мог родјендана ја не могу да замислим да је мој драги муж умро тек тако, могу да не достави више стреса, тако да је разлог зашто сам у потрази за нови дом Лиза свакој породици која ће само обећање да ће показати своју љубав и наклоност и да сам обећање да ће то бити слање њен месечни слике из меморије његов долазак код куће.

Молимо Вас да ово је све што је потребно од тада сам вам обећавам да ће Лиса је да се састане у свом дому и направити леп породични дивно са вама.

Молимо вас, ако вам не смета ја ћу поставити неколико питања

где се налазите?

каква је природа вашег посла?

Да ли сте у браку да имају децу?

они су љубимци љубавници?

Која је величина вашег дома?

колико вам је потребно?

људи око вас љубав љубимце?

Можете да говорите енглески?

молим ја ћу вам рећи нешто више о себи и ја ћу да вас обавестим да сам бесплатно усвајање, молимо Вас да све што ми треба за моје дете је само љубав и наклоност. Ја сам се налази у Чамероон, не знам где си.

Ја ћу бити на чекању да бисте прочитали од тебе соонест да приложите њихове слике на овај емаил ..

ХВАЛА МРС Сусс Мицхелл\

CAN YOU SPEAK ENGLISH THEN CALL ME ON (  и њен број)

Ovo je neko verovatno automatski preveo preko translate.google.com ili neceg slicnog mocart

Ako sve ovo budes na isti nacin automatski prevela na engleski, verovatno ces dobitismislen tekst 0442_feel

Подели на овим сајтовима

Где нађе енглеског булдога ијаооо :-)

Постављена слика

А и баш Камерун...

Него да узмеш оног црно-белог са Куце и маце на поклон?

Мллооооого ми је сладак :-)

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Јуче на улици видех удареног пса у локви крви...

На месту мртав...

А поред њега узнемиреног Жућу

који га чува и лаје на кола...

И ајд` некако...

Него јутрос кад сам опет прошла туда,

видех Жућу како њуши оно место где је био тај пас

и и даље лаје на кола...  klapklap

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...