Гости Guest Написано Мај 19, 2013 Гости Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 19, 2013 Гости Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 19, 2013 Гости Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Потомци Његоша Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Малопре написа мој један колега, па преносим - од данас званично ПАТРОЛОШКИ - текст светог Његоша: Па нека каже сада неко да сексуалност није света ствар А јес' га попа и изабр'о :0104cheesy: Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 19, 2013 Гости Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 МилошБГ, on 19 May 2013 - 20:38, каже: da je samo nastavak neke hajke na mitropolita i bacanje ljage,kao eto on proglasava,on odlucuje,on je ne znam sta.. To je na nivou mitropolije.pogledaj na sajtu Svetigore ili na našoj naslovnoj stranici...Inače,zajedno sa Vladikom šabačko valjevskim Jovanom(Velimirovićem) ,sadašnji mitroplit,tadašnji vladika A,filohije,proglasili su vladiku Nikolaja svetiteljem u toj eparhiji Дамо да додам на ово што је Дејан написао... Руси су познати по томе, код њих је прво канонизација на нивоу неке епархије , па тек на нивоу Цркве, такве случајеве има и по осталим помесним црквама. Да би неко био канонизован и да би се развио култ и поштовање према некоме, обчино како предлагач и први који канонизује је надлежни архијереј , а Сабор касније и званично канонизује и уноси у календар светих. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Po cemu je Njegos svetac? Meni nije jasno. Zato sto je bio drzavnik, filozof i pisac... pa ajd da bude i svetac? Te "postepene" kanonizacije mi lice na povremeno lobiranje da se neko vremenom proglasi za opsteg pravoslavnog sveca. Uz svo duzno postovanje prema Njegosu ja njega ne dozivljavam kao sveca.... pa Bog nek mi prosti.... ako gresim... Иван Недић, Orthophill, Zeebedee and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 pogledaj na sajtu Svetigore ili na našoj naslovnoj stranici... Inače,zajedno sa Vladikom šabačko valjevskim Jovanom(Velimirovićem) ,sadašnji mitroplit,tadašnji vladika A,filohije,proglasili su vladiku Nikolaja svetiteljem u toj eparhiji Znam,nego apropo naslova u blicu,kuriru... "Amfilohije proglasio Njegosa za sveca" sam napisao to gore. Da i sveti vladika Nikolaj u tadasnjoj Sabackoj eparhiji(zvanicno,a nezvanicno i sire) se postovao kao svetitelj i njegova ikona je bila uneta na liturgiji, iako je kanonizovan tek 10,15 godina kasnije. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Пази кад не могу да верујем 7896634 да се човек онесвести ...праштајте! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Medju katolicima je recimo karakteristično da je neko blaženik, svet na nivo jedne države a svet je ako je priznat od cele KC. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Po cemu je Njegos svetac? Meni nije jasno. Попни се на неко високо брдо. Можда и видиш зашто је светац. П.с. : "Ко на брду,ак имало стоји више види но онај под брдом". Драгана Милошевић and Sara" је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Попни се на неко високо брдо. Можда и видиш зашто је светац. П.с. : "Ко на брду,ак имало стоји више види но онај под брдом". Pa dobro, blago vama na brdu, ja i dalje ne vidim. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Pa dobro, blago vama na brdu, ja i dalje ne vidim. al si svestan da nisi na brdu zato nemoj da se praviš pametan mnogo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 "Ko se dima ne nadimi, taj se vatre ne ogreja" .smesko. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 al si svestan da nisi na brdu zato nemoj da se praviš pametan mnogo Pa ajd neka mi neko sa brda objasni, sta je to Njegos uradio veliko za Hriscanstvo? A da nema josh milion takvih likova u istoriji koji su uradili slichne ako ne i vece stvari. Da li su naprimer svih prvih 70 episkopa sveci? Koliko su oni ucenika imali koji su od Njegosa uradili vise a mozda nisu sveci? Da li postoji neko cudo vezano za Njegosa? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Citaj Lucu Mikrokozmu ka duhovno blago pa ces videti dubinu i visinu Tajnovidca. Ignjatije and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука