Тања1 Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Па ајде онда да сви будемо део Велике Албаније. Тако ће наши политичари, судије, званичници... више бити одговорни Београду него Приштини, незванично наравно. Која је то логига, да те се крстш и левом и десном Не крсте се они ни левом ни десном него се игра пинг понг само са Приштином а Београд и званично и незванично Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Cini mi se da sam jednom rekao da Srbi ne zasluzuju drzavu. I dalje stojim iza toga. Kada vidim kakvih sve "poturica" ima na ovom forumu, a i u realnom zivotu, jasno mi je da su Srbi rodjeni jedino da robuju i da dobijaju "po ledjima" ako se uzjogune. Tako bi bili svi zadovoljni i sve mirno. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Ако хоћете, 1999е, план је био да Косово Поље буде граница, и да срби не напуштају цело КиМ, него да се расподеле дуж те границе. Међутим, опет је дошло до неспоразума, и повукао се много већи број људи, тако да је граница успостављена онако како сада стоји. Међутим сада им се предаје све, бриселским договором, и Србија се повлачи на административне линије. Који план, који неспоразум . Бежало се да се спаси глава а не због плана. Тамо где је било више Срба груписаних на једном месту, ту су се и одржали. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Cini mi se da sam jednom rekao da Srbi ne zasluzuju drzavu. I dalje stojim iza toga. Kada vidim kakvih sve "poturica" ima na ovom forumu, a i u realnom zivotu, jasno mi je da su Srbi rodjeni jedino da robuju i da dobijaju "po ledjima" ako se uzjogune. Tako bi bili svi zadovoljni i sve mirno. Није, него превише олако схватамо слободу , заборавимо брзо колико је крви и зноја проливено да би се задобила . То ти је као кад су Јевреји брзо заборавили и убиства своје деце,робовање и испаштање под Фараоном и тражили да се врате у Египат јер су се тамо боље хранили. Ништа зато, опаметићемо се кад опет осетимо бич по леђима. Tristatri, Пг, Ромејац and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Центар Цркве је – управо Косово и Метохија. Ове речи Митрополита Амфилохија могу се на више начина критиковати. Ако смем рећи, мислим да је наша Црква у великим духовним проблемима и да не зна шта заправо треба чинити. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 A oni su inace blesavi pa ne mogu da shvate kolike povoljnosti sticu prelaskom iz srpskog pravnog sistema u albanski? u kome su vec deset godina srbi naj jugu i u enklavama zakljucno sa manastirom Visoki Decani. Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Little Owl Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Nisam mislio na to, nisam mislio na to, mislio na to , mislio na to, nisam mislio na toooo... (EKV) Sto vise citam sta su nasi crkveni velikodostojnici izjavili ili uradili, to im manje verujem, u stvari, kako moze covek tako neozbiljnim ljudima da veruje? A i ja sta mu dodjem u toj nasoj crkvi? Hriscanka? Pravoslavka? Nacional pravoslavka? Treba mi odredjenija kategorija... Molio se za upokojenje pa je kasnije objasnio na sta se mislilo zapravo.. PLEASE.. Nek drugi put objasni covek na licu mesta da se ne zaprepascujemo bez razloga... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 u kome su vec deset godina srbi naj jugu i u enklavama zakljucno sa manastirom Visoki Decani. Pa ako im je tako udobno u tim enklavama zasto ih cuva Kfopr? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Ове речи Митрополита Амфилохија могу се на више начина критиковати. Ако смем рећи, мислим да је наша Црква у великим духовним проблемима и да не зна шта заправо треба чинити. Kakav narod, takva i Crkva. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 A jel' neko brine što se živica potreso? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 ...Ако смем рећи, мислим да је наша Црква у великим духовним проблемима и да не зна шта заправо треба чинити. Бог делује у Цркви и тачно зна шта треба чинити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Ако смем рећи, мислим да је наша Црква у великим духовним проблемима и да не зна шта заправо треба чинити. А мерило духовности сам ЈА. Тј, Ти. Дакле црква није онаква како си замислио да треба да буде, и зато је у духовним проблемима. Могли би архијереји да те позову, да се консултују са тобом око духовности, око теологије. Посебно би +Амфилохије и +Атанасије могли да те консултују како треба да се црква понаша у конкретном времену. Чини ми се да у ствари није то како си ти замислио да треба црква, архијереји, и духовници да се понашају, него само понављаш оно што кажу данашњи медији, Блиц, Б92, и њихови аналитичари, Туцић и Ђорђевић. Дакле пошто не задовољава критеријуме и калупе тамо неких, можда ЕУ стандарде, она се налази у духовним проблемима и не зна шта треба чинити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 verovatno bi sve bilo drugacije da nam je Kosovo i Metohija centar Crkve. prosto sve bi bilo drugacije, ovi mladi ljudi kratko podsisani bi svi imali monaske duge kose i brali cvece po livadi, umesto olaksavanja izloga sa patikama ljudi bi skidali obucu svoju jer je nasa zemlja sveta, klinci po skolama vise ne bi skidali patike drugovima vec bi jedni drugima davali kosulje, politicari o verskim praznicima vise ne bi stajali u prvim redovima nego bi trazili zacelja stolova, pravoslavna srbija od 95% vise ne bi "obelezavala" 1.Maj u sred posta....i tako jeste sve bi odjedanput bilo drugacije, ......ali eto dusmani su krivi, ti nam ih Boze dade.... Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Косово и Метохија и јесте центар цркве, како је митрополит и рекао. Изгледа да по коментарима има и цркве, људи из цркве, којима је центар Брисел. Ил нам је срце на Косову и Метохији, ил нам је срце у Бриселу. Svetlana Pecin-Saraguda and vesko3 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 tebi nek bude centar vere na Kosovu a za druge ne prosudjuj gde im je centar vere i srce vere... valjda si bar toliko naucio o pravoslavnoj veri Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука