JESSY Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 претпостављам да је свако овде од нас изгубио вољену особу која му је много значила у животу.... мене интересује - да ли ви верујете, мислите, знате да је та особа већ спашена......кажем већ . јер знамо да други долазак тек предстоји.... мислим да одговор на то питање одражава и нашу веру.....стога мислим да сви они који су сав свој живот предали Господу, верују у то.... наравно, ту не генерализујем ствари.....на пример, када су у питање убице , самоубице и још неке друге врсте "тешких" криминалаца...ту је ствар другачија.... Несташна, Suncokret54, Рапсоди and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Mi verujemo da su zivi u Gospodu, a poslednja je Bozija. Ignjatije, Kaludjerovic Sreten, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Не да верујем него знам. Конкретно, ја сам изгубила драгу особу, која је у животу па могу рећи била мргуд, не баш весела и насмејана , Када јој палим свећу за покој душе или када је се сетим, али увек неизоставно видим је насмејану и радосног лика. ines, Suncokret54, Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Имам више ближњих, који више нису живи, и сви су ми били вољени. Ја се искрено надам да су у рају и увек када се молим, молим се и за њих. Suncokret54, Рапсоди, Ignjatije and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Nekad sumnjam u SVE, i to je neopisivo mučenje. Goreg pakla nema od pomisli da raja (i pakla!) tj. vječnog živvota nema i da je ovo sav 'život'. Znam otprilike da su to faze duhovne borbe... U svom srcu znam i osjećam da je u vjeri istina i smisao... Znam da i dalje postoje; utjehu mi pruža pomisao da im je u stvari bolje nego nama - pitanje je da li se ovo na zemlji može nazvatti postojanjem. Da li bi, da ne osjećamo čulima, mogli smatrati da postojimo?! Da li su spašeni ne znam, ima tu raznih (sno)viđenja; ali znam da im je od naših, pa i mojih molitava bolje. I da im prijaju, a da im tuga ne prija. Ненад Р., Suncokret54, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 13, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Не да верујем него знам. :good2: Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 13, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 znam da im je od naših, pa i mojih molitava bolje. I da im prijaju, a da im tuga ne prija. vise puta sam cula i procitala, da njima nisu potrebne nase molitve, vec nama njihove....ovo je naravno grubo receno, ali nadam se da ste shvatili sta sam htela da kazem....i ja se slazem s`tim.... Драгана Милошевић and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 ... и теби буде боље, то није неважно... јер Рај није гарден, то је стање духа... Jeste, brate, to sam propustila da kažem. Bukvvalno mi bude bolje. Što bi rekli ateisti, silna neka autosugestija i placebo! Par riječi, iz srca, umjesto nekoliko (mili)grama hemije... Ajmo svi da budemo zdravi i radosni, raj na zemlji Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Пар умрлих сродника је отишло некрштено или без опела, па се колебам некад. Иначе, да не верујем у њихово спасење; мислим да не бих ни живела. Дијана. and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Svaki dan su u mojim mislima i veoma se često molim za njih. Molitva za preminule je moja velika odgovornost.. barem ja to tako osećam... Ostaje mi da se nadam da ce im moje usrdne molitve biti na spasenje , jer verujem da je Gospod milostiv... više nego što to zasluzujemo... Za sada verujem da su spašeni... i dalje se molim Suncokret54, Данче*, Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 vise puta sam cula i procitala, da njima nisu potrebne nase molitve, vec nama njihove....ovo je naravno grubo receno, ali nadam se da ste shvatili sta sam htela da kazem....i ja se slazem s`tim.... Ima pokojnika kojima su potrebne naše molitve... nekima hvala Bogu i nisu... svi zajedno smo povezani u vječnoj i svudaprostirućoj ljubavi koja je život i besmrtnost... Suncokret54, Несташна and JESSY је реаговао/ла на ово 3 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 ali znam da im je od naših, pa i mojih molitava bolje. I da im prijaju, a da im tuga ne prija. Ја верујем да сви ближњи, који су у рају, моле се и за нас. БанеЛ, Suncokret54, Несташна and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 i ja se slazem s`tim.... voljela bih imati tvoju vjeru.. tako je lakše... JESSY је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Несташна Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Verujem i verujem da ćemo se ponovo sresti Драгана Милошевић, Дијана., Ненад Р. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Некако увек цвркућем тропар Васкрса кад сам на гробљу, сећајући се печерског монаха. JESSY, Suncokret54 and Несташна је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука