Jump to content

Шта се то дешава у Цркви и Храму Светог Саве?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Као сваки пристојан и поштен свештеник, није хтео да ми каже из разлога што поштује патријарха и његову одлуку, без обзира што није задовољан њом. Није проблем што су заменили свештенике, то је нормална појава, али није нормално да замене СВЕ свештенике, ђаконе, црквењаке... А што се тиче тзв. финансијских малверзација, изгледа да ко год смета нашем драгом патријарху, постане финансијски малверзант:-(  Јер знам већину свештеника и делује ми потпуно невероватна та прича... Да не буде забуне, нисам "артемијевац" :)

Za sveštenike iz Hrama, a naročito za o.Radivoja, Draga, Gaju i Miodraga mogu ruku u vatru da stavim da se nisu osilili i počinili to što im se stavlja na teret...Možda je bolje da zamene samog...patrijarha... Just_Cuz_19

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

Који Арсеније,јел о Арса из вазнесењске?

ma, vikarni Episkop toplički...On je predstavio nove sveštenike, svi odreda samo jereji, i ućutkivao narod koji je javno negodovao, usred besede po Jevandjelju...

jedan iz Zemun Polja, jedan iz Nikolajevske Zemunske Crkve, jedan sa Novog groblja, a četvrti sa Bežanijske Crkve Sv. Vasilija Ostroškog...

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

Подели на овим сајтовима

Да ли можда знаш о ком свештенику је реч из Земун Поља?

Starešina hrama u Zemun Polju, ako me sećanje dobro služi...

evo i na zvaničnom sajtu u uvijenoj formi: http://spc.rs/sr/vladika_arsenije_sluzhio_u_crkvi_svetog_save

Подели на овим сајтовима

Možda je bolje da zamene samog...patrijarha...

Молим те да припазиш мало код исказивања непоштовања црквеним великодостојницима, овде и самом патријарху. 

Имали смо већ довољно цркво-пљувачких и клиро-пљувачких тема...  На њима ријетко шта може да се прочита што би било вриједно времена и енергије уложеног у читање, а обилују егзибиционистичким уживањем у оговарању, клеветању и суђењу. 

Ако критикујемо, да будемо добронамјерни и пажљиви у форми, а не на (злу)радост непријатељима цркве који читају. 

Подели на овим сајтовима

Da li je o. Radivoj tu negde ili se još oporavlja? Da li se ovo dešava bez njegovog znanja i volje?

o.Radivoje je na oporavku, ne znam da li je uopšte upoznat sa svim ovim..

+ Jovana su smenili zbog masovnih smena u Niškoj Eparhiji, a šta ovo znači...

Подели на овим сајтовима

Молим те да припазиш мало код исказивања непоштовања црквеним великодостојницима, овде и самом патријарху. 

Имали смо већ довољно цркво-пљувачких и клиро-пљувачких тема...  На њима ријетко шта може да се прочита што би било вриједно времена и енергије уложеног у читање, а обилују егзибиционистичким уживањем у оговарању, клеветању и суђењу. 

Ако критикујемо, да будемо добронамјерни и пажљиви у форми, а не на (злу)радост непријатељима цркве који читају. 

izvini, ali radi se o sveštenicima koje lično poznajem, kod kojih se ispovedam i pričešćujem, pa je subjektivni osećaj razumljiv...

Подели на овим сајтовима

Da li je o. Radivoj tu negde ili se još oporavlja? Da li se ovo dešava bez njegovog znanja i volje?

О. Радивоје је на лијечењу у Бањи Ковиљачи. Неки дан сма био с њим накратко, пошто је био на терапији.

Рече да остаје још мјесец дана.

Подели на овим сајтовима

Како је мени речено патријарх је био извршна инстанца у овоме а да није ни проверио гласине које су стигле до њега.

Ако патријарх греши онда се ваљда и народ нешто пита.

Ако не греши народ има право да зна о чему се ради.

Чим постоји нека вест која замагљено извршава нешто без објашњавања својих поступака треба се запитати.

Да ли је неко склон да пљује онда није способан ни за критику.

Ако неко заслужује критику само је треба дистанцирати од критизерства.

Подели на овим сајтовима

a valahi, valjda ima i nekakav crkveni sud pa ko je manipulisao ima da ide na crkvenu robiju,

a i ovaj narod sto dobija "kaznjeno" proterano svestenstvo kao svoje nove parohe, to je tek prica za sebe.

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

Za druge ne znam,al za o.Draga znam ovo je njemu macji kasalj sta je taj preturio preko svojih ledja.Verni sluga Bozji!Ako izgonise Ucitelja izgonice i ucenike njegove.I nista im nece moci nauditi jer Bog je s njima.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

U hramu su se strašne pare vrtile, pominjala se dnevna korvana od 100 000 din po svešteniku (o prazniku), ali to su samo pare...

ako je neko ukro, da se prijavi policiji pa na sud itd

Jako mi se gadi samovolja episkopa...

"Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!"
soliver_mouseover.png

Подели на овим сајтовима

Ne razumem doticne - da li veruju, cak ne u Hrista kao cara i svog Gospoda, vec da li makar veruju  da Bog uopste postoji ne_shvata 

• Волим 1

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...