Плутон Написано Новембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2015 On 12. 11. 2015. at 17:25, Juan рече Долазим кући, и видим стиг'о пакетић од кабловског интернет провајдера. Ја се, ко сваки штребер, понадао да је нека нова играчка коју треба да повезујем и штелујем. Кад оно кокице за добродошлицу. Как'е су цене интернета тамо? Јел' има добар избор провајдера? Захваљујем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2015 Дневник-тема се претворила у Питајте Хуана. RYLAH, ivanaika, Juanito and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2015 jesi video ovo: https://m.reddit.com/r/pics/comments/3snlng/after_a_woman_was_taken_to_the_hospital_with/ drvce, ivanaika, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 15, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2015 Знате ли која је ово песма, ал без гуглања? Täglich ging die wunderschöne Sultantochter auf und nieder um die Abendzeit am Springbrunn, wo die weißen Wasser plätschern. Täglich stand der junge Sklave um die Abendzeit am Springbrunn, wo die weißen Wasser plätschern, täglich ward er bleich und bleicher. Eines Abends trat die Fürstin auf ihn zu mit raschen Worten: »Deinen Namen will ich wissen, deine Heimath, deine Sippschaft.« Und der Sklave sprach: »Ich heiße Mohamet und bin aus Yemen, und mein Stamm sind jene Asra, welche sterben, wenn sie lieben. Милан Ракић and drvce је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2015 Лепо ти иде ова тема. Јес видо шта значи виралан наслов! Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 15, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2015 On 14. 11. 2015. at 23:15, Плутон рече Как'е су цене интернета тамо? Јел' има добар избор провајдера? Захваљујем. Немам појма, нисам бир'о, дошло је 40Mb/s у пакету са са станом. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 15, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2015 On 12. 11. 2015. at 17:41, Ненад. рече Јуане , да лису друштвени Холанђани ? Да ли воле да им гости дођу у кућу и да се забаве и да попију са гостима? Написах горе нешто мало. Пију они пиво и вино, ретко жестину, и забављају се на свој начин. Барови и "пабови" су пуни четвртком, петком и суботом. Али углавном са старим кругом пријатеља из детињства (младости) и ужом породицом. У кућу не зову свакога. А занимљиво је што готово да нема неких клубова са било каквом музиком, чак ни електроником по којој су познати. У ресторанима и кафићима исто нема музике или је толико тиха да је практично нема. Са те стране дефинитивно није најзабавнија земља на свету. Приметио сам пар пута неке живе свирке. Баш испред прозора имам вински бар са повременим џез свиркама. Мени су од "западњака" за дружење најбољи Енглези. Увек спремни за зезање, воле да попију и некако се контамо. Иначе, Холанђани имају тај директни начин комуникације, где ти све одмах саспу у лице. И онда стално кукају како Енглезе ништа не разумеју јер причају у загонеткама. Ко им је крив кад нису гледали "Мућке". Kaludjerovic Sreten, Ненад Р., Милан Ракић and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2015 On 15. 11. 2015. at 20:06, Juan рече Холанђани имају тај директни начин комуникације, где ти све одмах саспу у лице. Zaista? Stvarno?! *.* Selim se kod vas Paradoksologija, Рапсоди, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2015 On 15. 11. 2015. at 20:06, Juan рече Пију они пиво и вино, ретко жестину, и забављају се на свој начин. Важно је да не седе на `ладном бетону... Него, како је у оним баровима где се слободно могу уживати женски пупољци и цветови? Мислим на биљку наравно. Paradoksologija, Рапсоди, RYLAH and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 17, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2015 Покварили ми се тастатура и тракпед на лаптопу десет дана пошто је изашао из међународне гаранције. Траже у сервису Амстердаму 300 евра за замену. "Есте л ви нормални, знате ли колико оних биљчица, што их је Ракић споменуо, може да се узме за 300 евра?!" У ЕУ постоји двогодишња гаранција, али како нисам лаптоп купио у ЕУ, не могу да је искористим. Срећом и чудом, и у Србији по закону постоји та обавезна двогодишња гаранција. Али може само у Србији да се искористи. Нема фрке, жена отпутовала за Србију прошли викенд и однела лаптоп у сервис. Они прегледали, констатовали квар и рекоше како нема никаквих проблема, управо су поручили делове из Холандије. Снежана, Kaludjerovic Sreten, Paradoksologija and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2015 On 17. 11. 2015. at 19:35, Juan рече Покварили ми се тастатура и тракпед на лаптопу десет дана пошто је изашао из међународне гаранције. Траже у сервису Амстердаму 300 евра за замену. "Есте л ви нормални, знате ли колико оних биљчица, што их је Ракић споменуо, може да се узме за 300 евра?!" У ЕУ постоји двогодишња гаранција, али како нисам лаптоп купио у ЕУ, не могу да је искористим. Срећом и чудом, и у Србији по закону постоји та обавезна двогодишња гаранција. Али може само у Србији да се искористи. Нема фрке, жена отпутовала за Србију прошли викенд и однела лаптоп у сервис. Они прегледали, констатовали квар и рекоше како нема никаквих проблема, управо су поручили делове из Холандије. Skupe ruke u EU. Meni su bratu u Njemackoj za renoviranje kupatila, majstori trazili cijelih 1700 evra samo ruke. Brat je naravno odbio i sa par kolega poljepio plocice i postavio tus kabinu. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 17, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2015 On 17. 11. 2015. at 19:43, Justin Waters рече Skupe ruke u EU. Meni su bratu u Njemackoj za renoviranje kupatila, majstori trazili cijelih 1700 evra samo ruke. Brat je naravno odbio i sa par kolega poljepio plocice i postavio tus kabinu. Знам, али овога пута нису руке, него је сам део скуп. Но није то у питању, већ чињеница да Apple по закону мора да уведе двогодишњу гаранцију у појединим земљама, али уместо да ми дозволе да је искористим у Холандији, сада морају да плаћају и транспорт дела из Холандије до Србије. Бесмислено. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Новембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2015 Ima li Srba tu gde ste vi? ili izbegavate kontakt s nasima? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 18, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 18, 2015 On 17. 11. 2015. at 19:50, Sofija_ рече Ima li Srba tu gde ste vi? ili izbegavate kontakt s nasima? Има колко оћеш, пола моје средње школе. Зашто бисмо избегавали контакт? Снежана and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 Paradoksologija, ivanaika, Снежана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука