Juanito Написано Мај 27, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2017 пре 2 часа, obi-wan рече Nizozemska - zemlja prljavih ruku?... ... Никад не перу. Увек ми се згади кад видим, а покушавам да не размишљам о овима што праве храну... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 27, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2017 пре 3 часа, Justin Waters рече S druge strane nauka za razliku od umjetnosti uspjeva dobro u aristokratskom okruzenju. Успева, али то није неопходно. Имамо боеме попут Фајнмана или Станислава Улама. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 27, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2017 Наравно, за науку је неопходно благостање у друштву, али далеко од тога да научник мора бити богати пензионер из предграђа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 27, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2017 @Justin Waters Justin Waters, RYLAH and Снежана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 27, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2017 Поздрав из града. Снежана, Аурор, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 27, 2017 Пријави Подели Написано Мај 27, 2017 1 hour ago, Juanito рече Никад не перу. Увек ми се згади кад видим, а покушавам да не размишљам о овима што праве храну... Kao onaj Hogarov strip - "dijetalni pristup ishrani" - prave sve sa mesom i najukusnije, al` prvo ti pokazu kujnu i kuvare... Justin Waters and Juanito је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 27, 2017 Пријави Подели Написано Мај 27, 2017 пре 35 минута, Juanito рече Поздрав из града. A ima li ovde neko brdo na vidiku ili je sve ravno k`o u Zrenjaninu? Juanito је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 27, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2017 пре 8 минута, obi-wan рече A ima li ovde neko brdo na vidiku ili je sve ravno k`o u Zrenjaninu? Скоро бејах на једном "брду" од 100 метара надморске висине у централној Холандији. Има још пар брежуљака на југу у провинцији Лимбург, мада за њих Холанђани кажу да нису Холанђани, да само касне, да су Немци итд. Остало је равно са удубљењима од десетак метара у односу на море. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 27, 2017 Пријави Подели Написано Мај 27, 2017 пре 22 минута, Juanito рече Скоро бејах на једном "брду" од 100 метара надморске висине у централној Холандији. Има још пар брежуљака на југу у провинцији Лимбург, мада за њих Холанђани кажу да нису Холанђани, да само касне, да су Немци итд. Остало је равно са удубљењима од десетак метара у односу на море. ... Uzas, ne bi ti ja mog`o na tako ravnom i udubljenom da zivim neko duze vreme, mi Sumadinci smo brdjani, vise nam odgovara nesto kao npr. Portland... ... http://www.portlandofficefurniture.com Juanito, Ћириличар, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 27, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2017 @Grizzly Adams RYLAH and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 27, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2017 Пре пар дана први пут видех ову, по свему судећи, планетарно популарну играчку. Paradoksologija, Avocado and Снежана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 27, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2017 А сећате ли се миришљавих папирића и турбо жвака? RYLAH, Paradoksologija and Natasa. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 28, 2017 Пријави Подели Написано Мај 28, 2017 Сад сам се сетила, тамо неке 2000. - '01. био попис, дошла тета пописивачица, свашта нешто испитала и на крају онако сва усхићена пита Страхињу: а ти мацо како се изјашњаваш!?!? А он к'о из топа: ја сам Холанђанин (имао је тад 7 - 8 година), тета ме упитно погледа!?! Пиши, Холанђанин, лепо вам је дете рекло. Жена уписа Страхињу као Холанђанина, скупи оне папире, и оде бесна. Ствар је била у томе што је у то време Страхиња био залуђен за Петера ван де Хугенбанда пливача, Ајакс и Холандску фудбалску репезентацију, та залуђеност је толико далеко ишла да су све мајице, дуксеви морали да буду наранџасти Што сам ја вама ово испричала, немам појма, ово је и онако Јуанов дневник, а он све трпи. Милан Ракић, obi-wan, Juanito and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Икар Губелкијан Написано Мај 28, 2017 Пријави Подели Написано Мај 28, 2017 пре 7 часа, Juanito рече Пре пар дана први пут видех ову, по свему судећи, планетарно популарну играчку. Видим да се ово чудо спомиње по нету - шта је то? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 28, 2017 Пријави Подели Написано Мај 28, 2017 пре 15 часа, Juanito рече @Justin Waters Evo objasnjenja zasto su isli sa tunelom: The justification for the additional expenditure and complexity related to digging a tunnel form Peberholm to Amagar, rather than raising that section of the bridge, was to avoid interfering with air traffic from the nearby Copenhagen International Airport, to provide a clear channel for ships in good weather or bad, and to prevent ice flows from blocking the strait. RYLAH, Juanito and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука