Jump to content

El rincón de Juan

Препоручена порука

пре 2 часа, obi-wan рече

Nizozemska - zemlja prljavih ruku?... :smeh1:

...

xtPq7xn.jpg

Никад не перу. Увек ми се згади кад видим, а покушавам да не размишљам о овима што праве храну...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 часа, Justin Waters рече

S druge strane nauka za razliku od umjetnosti uspjeva dobro u aristokratskom okruzenju.

Успева, али то није неопходно. Имамо боеме попут Фајнмана или Станислава Улама. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Juanito рече

Никад не перу. Увек ми се згади кад видим, а покушавам да не размишљам о овима што праве храну...

Kao onaj Hogarov strip - "dijetalni pristup ishrani" - prave sve sa mesom i najukusnije, al` prvo ti pokazu kujnu i kuvare... :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Juanito рече

Поздрав из града. :)

BnfHL0R.jpg

A ima li ovde neko brdo na vidiku ili je sve ravno k`o u Zrenjaninu?

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, obi-wan рече

A ima li ovde neko brdo na vidiku ili je sve ravno k`o u Zrenjaninu?

Скоро бејах на једном "брду" од 100 метара надморске висине у централној Холандији. Има још пар брежуљака на југу у провинцији Лимбург, мада за њих Холанђани кажу да нису Холанђани, да само касне, да су Немци итд. 

Остало је равно са удубљењима од десетак метара у односу на море. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Juanito рече

Скоро бејах на једном "брду" од 100 метара надморске висине у централној Холандији. Има још пар брежуљака на југу у провинцији Лимбург, мада за њих Холанђани кажу да нису Холанђани, да само касне, да су Немци итд. 

Остало је равно са удубљењима од десетак метара у односу на море. 

...

Uzas, ne bi ti ja mog`o na tako ravnom i udubljenom da zivim neko duze vreme, mi Sumadinci smo brdjani, vise nam odgovara nesto kao npr. Portland...

...

portland.jpg

http://www.portlandofficefurniture.com

Подели на овим сајтовима

Сад сам се сетила, тамо неке 2000. - '01. био попис, дошла тета пописивачица, свашта нешто испитала и на крају онако сва усхићена пита Страхињу: а ти мацо како се изјашњаваш!?!? А он к'о из топа: ја сам Холанђанин (имао је тад 7 - 8 година), тета ме упитно погледа!?! Пиши, Холанђанин, лепо вам је дете рекло. Жена уписа Страхињу као Холанђанина, скупи оне папире, и оде бесна. 

Ствар је била у томе што је у то време Страхиња био залуђен за Петера ван де Хугенбанда пливача, Ајакс и Холандску фудбалску репезентацију, та залуђеност је толико далеко ишла да су све мајице, дуксеви морали да буду наранџасти

Што сам ја вама   ово испричала, немам појма, ово је и онако Јуанов дневник, а он све трпи. 

:)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Juanito рече

Пре пар дана први пут видех ову, по свему судећи, планетарно популарну играчку.

9r3lza.jpg

Видим да се ово чудо спомиње по нету - шта је то?

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Juanito рече

Evo objasnjenja zasto su isli sa tunelom: 

The justification for the additional expenditure and complexity related to digging a tunnel form Peberholm to Amagar, rather than raising that section of the bridge, was to avoid interfering with air traffic from the nearby Copenhagen International Airport, to provide a clear channel for ships in good weather or bad, and to prevent ice flows from blocking the strait. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...