Paradoksologija Написано Мај 26, 2017 Пријави Подели Написано Мај 26, 2017 Opet, stvar individualnog ukusa... Kao i klima. Natasa. and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 26, 2017 Пријави Подели Написано Мај 26, 2017 Ja umirem bez grada... Ali ono, kaldrma, crkve, teatri, masa ljudi... Kola stop. Utreht je sjajan Natasa., Juanito and Икар Губелкијан је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 26, 2017 Пријави Подели Написано Мај 26, 2017 Па нешто слично смо већ разговарали негде... Ја сам слично ко Џастин - не волим мале станове, тротоаре, улице, гужву итд. У ствари не да не волим него ми је баш одбојно, ружно. Ал` ето... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 26, 2017 Пријави Подели Написано Мај 26, 2017 пре 26 минута, Juanito рече Па ево, ја волим градове више него предграђа јер су ми предграђа мртва. Подсећају ме на учмали живот, сваки дан све исто. Градови су живи, у њима се и сам осећам живљи. Кад ми досаде, одем у неку ближу и даљу природу. Радије бих да свако вече могу да прошетам по граду где је све пуно, а за викенд да одем у природу, него обрнуто. Шта је ту проблем и ко је тачно и кад одлучио да је одједном тај приградски живот "једини исправан"? У праву си. Једини проблем је што изазивају депресију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 26, 2017 Пријави Подели Написано Мај 26, 2017 пре 36 минута, Juanito рече Па ево, ја волим градове више него предграђа јер су ми предграђа мртва. Подсећају ме на учмали живот, сваки дан све исто. Градови су живи, у њима се и сам осећам живљи. Кад ми досаде, одем у неку ближу и даљу природу. Радије бих да свако вече могу да прошетам по граду где је све пуно, а за викенд да одем у природу, него обрнуто. Шта је ту проблем и ко је тачно и кад одлучио да је одједном тај приградски живот "једини исправан"? Travnjak, prskalice i kuće k'o lego kockice. PredragVId and Juanito је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 26, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 26, 2017 пре 45 минута, Paradoksologija рече Ja umirem bez grada... Ali ono, kaldrma, crkve, teatri, masa ljudi... Kola stop. Utreht je sjajan Скоро сваки други холандски град је бољи ГРАД од Утрехта. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 26, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 26, 2017 пре 29 минута, PredragVId рече У праву си. Једини проблем је што изазивају депресију. Мени предграђа (нарочито на западу, у Србији још и имају неке живости) изазивају "депресију". Природа је нешто друго... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 26, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 26, 2017 пре 35 минута, Grizzly Adams рече Па нешто слично смо већ разговарали негде... Ја сам слично ко Џастин - не волим мале станове, тротоаре, улице, гужву итд. У ствари не да не волим него ми је баш одбојно, ружно. Ал` ето... Ал брате, у тим вашим предграђима нема живе душе уопште. Не да није гужва, него изгледа као да су те куће напуштене пре педесет година, само их неки невидљиви људи сређују. Изузетак је New Rochelle, шрошетај кад будеш имао времена... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 26, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 26, 2017 1 hour ago, Grizzly Adams рече Магија звана побратим министар. Па добро, али ипак је то огранак стране фирме. Срамоте име, наносе штету репутацији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 26, 2017 Пријави Подели Написано Мај 26, 2017 пре 1 минут, Juanito рече Ал брате, у тим вашим предграђима нема живе душе уопште. Не да није гужва, него изгледа као да су те куће напуштене пре педесет година, само их неки невидљиви људи сређују. Изузетак је New Rochelle, шрошетај кад будеш имао времена... Мене смирују, осећам се као "код куће". У градовима сам нервозан, могу да издржим само ограничено време. Немам ту потребу да будем окружен људима. Јер и у великом граду си окружен људима које не знаш па ти се своди на исто. Само још праве буку... Видиш коинциденкцију баш сам планирао да обиђем New Rochelle, немам појма зашто ми је упао у око. Juanito је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 26, 2017 Пријави Подели Написано Мај 26, 2017 Управо сада, Juanito рече Па добро, али ипак је то огранак стране фирме. Срамоте име, наносе штету репутацији. Шта знам, ми смо неки сингуларитет... закони природе не важе више... obi-wan and Juanito је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 26, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 26, 2017 пре 58 минута, Paradoksologija рече Utreht je sjajan Утрехт је град досадне хладне холандске средње класе, студената и ових несрећних Турака и Мароканаца закопаних у шездесетим годинама прошлог века. Све једнолично, сва места за изласке иста, само стоје и причају. Где то може да буде прави град? Ротердам је град, прави космополитски. И Амстердам је кул ако знаш где да побегнеш од туриста. Хаг је такође кул. Од мањих је мени сјајан Харлем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 26, 2017 Пријави Подели Написано Мај 26, 2017 пре 4 минута, Juanito рече Скоро сваки други холандски град је бољи ГРАД од Утрехта. Zavisi od definicije... Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 26, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 26, 2017 Градови... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 26, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 26, 2017 пре 2 минута, Paradoksologija рече Zavisi od definicije... Па гледам ту твоју дефиницију и једино ми се цркве уклапају. Утрехт је огромно предграђе са средњевековним центром. Ту и тамо нека сенка града. Праву калдрму имаш само на једном месту, ово остало је нека јадна прљава цигла. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука