Снежана Написано Април 30, 2017 Пријави Подели Написано Април 30, 2017 зато рођаке из унутрашњости треба да учимо да су Београд слане кифле и погачице са чварцима код "чарлија", гулаш у лепињи у скадарлији, рибља чорба, поховане лигње и салата од киселог купуса за расклиманим столом са мусавим карираним столњаком и распаеним есцајгом на старој стењци, а не страхињића бана где те за икебаницу на пладњу излупају по ушима. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 30, 2017 Пријави Подели Написано Април 30, 2017 пре 12 минута, Tumaralo. рече Mada poznato je da u Krugu Dvojke žive mahom prefinjeni ljudi istančanog ukusa- zato u tim opštinama Vučić uvek izgubi. 1. sarkazam, naravno, hehe 2. al' vala jeste istina za Vučića (i Slobu svojevremeno, uglavnom) - možda ipak nije sarkazam?! Tumaralo., drvce and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 30, 2017 Пријави Подели Написано Април 30, 2017 @Juanito Znaš li odakle je ovo iz mog potpisa? (Hint: iz Čačka je bend) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 30, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2017 пре 2 минута, Аурор рече @Juanito Znaš li odakle je ovo iz mog potpisa? (Hint: iz Čačka je bend) Нисам чуо. Да није ”За једну ноћ”? Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 30, 2017 Пријави Подели Написано Април 30, 2017 Управо сада, Juanito рече Нисам чуо. Да није ”За једну ноћ”? Bravoo Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 30, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2017 Обожавам их. Briga me za Ameriku sto tutnji iza okeana zenicu Ciganku i pobeci u smiraj dana Planine daleke, zovu me stici cu pre il' kasnije pesme ne pisem snove ne sanjam zenicu Ciganku ona je divlja kao i ja Pljunuo sam, da djavo prodje prizeljkujuci smrt i san tada umro je decak, negde u meni sto zvao je majku uplakan Nigde nikog' da nam ruku da nigde one, koja ljubav zna a bilo je bola i to nam je skola ej, neka to bude nasa pesma poslednja Na cetri dana, hoda odavde znam za jedan stari hrast sto rukuje se s' vedrim nebom i moli oprostaj za nas Tu je Ciganka ubrala mi cvet sarene vezla marame s njom nemam mira gitaru mi svira gitaru mi svira i ona je divlja kao i ja Pesme ne pisem snove ne sanjam zenicu Ciganku ona je divlja kao i ja Jer s njom nemam mira gitaru mi svira gitaru mi svira i ona je divlja kao i ja Da, bilo je bola i to nam je skola ej, neka to bude nasa pesma poslednja A, bilo je bola i to nam je skola pa dobro neka to bude nasa pesma poslednja Ћириличар, Снежана and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 30, 2017 Пријави Подели Написано Април 30, 2017 1. Ovaj život je veliki bezazleni brod što o kamenje krvari bokove i muče po ostrvima, zarivajući rogove jarbola suncu ispod struka. 2. Kapetana sam bacio u more, iskrcao sam posadu, i sad na svoju ruku napuštam zagađene dokove, gladan bezbroj drukčijih strana sveta i žedan najdaljih luka. 3. A tako je dobro što nisam otputovao, na primer, fijakerom niz drum stari, ili se dosadno lupao u vozovima, zevajući u jednolike stanice uz prugu. Jedan brodolom više ili manje – to i onako ne menja stvari.I ne utiče na dugu. 4. Nisu me udavile kreolke juga u bedrima i svili, ni bele mumije severa u krznu svojih dlanova. Nikome nisam kupio srce od kolača i nikom oči pozlatio. 5. A to što sam ponekad, u tišini nečijih obala ili stanova, bio neverovatno nežan, nežniji nego svi aprili, ja sam to mozgom platio, i krvlju stostruko preplatio. 6. Ovaj život je veliki i bezazleni brod, a ja zagrcnut od vazduha i pića, kuvam ručak u kompasu i nikako mi ne priliči da noćim u istim lukama. 7. I sav sam divalj od sreće što sam izneo glavu iz prošlih i budućih krvoprolića, preobraćen u ludu, u pesničku životinju, koja sve pipa u snovima, a mašta samo rukama. Miroslav Antić, „Amsterdam“ Juanito, Tumaralo. and Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Април 30, 2017 Пријави Подели Написано Април 30, 2017 ех, моји форумаши..непоправљиви читаоци гражданских романа,и читачи знакова на хоризонту..а хоризонти вазда мењају своју линију постојања добри једни Ви шетам сокаком, збрајам..стара једна госпожа, са ладном трајном и очалима за диоптриу..таква времена дошла Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 30, 2017 Пријави Подели Написано Април 30, 2017 пре 1 сат, Tumaralo. рече Mada poznato je da u Krugu Dvojke žive mahom prefinjeni ljudi istančanog ukusa- Ti se sele samo u Njujork... i to pod uslovom da je u pitanju Menhetn, a ne tamo neki Bronks... Juanito, RYLAH, Ћириличар and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 30, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2017 @Аурор Ево једне безобразне. A put do srca svake devojcice pocinje ispod njene suknjiceto je stara istinai ja to vrlo dobro znam Жичанин and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 30, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2017 Немци у шоку: RYLAH and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 30, 2017 Пријави Подели Написано Април 30, 2017 пре 13 минута, Juanito рече Ево једне безобразне. Čuvena Znam da je sviram, ide Am Em, pa refren Dm C Em Am... RYLAH and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Април 30, 2017 Пријави Подели Написано Април 30, 2017 Ja imam utisak da, i pored staticnosti naseg naroda o kojoj ste pisali, sigurno ima porodicnih ljudi koji bi itekako putovali i selili se, narocito podstanara, koji bi mogli napuniti bez problema i 10 fabrika preko noci, samo kad bi mogli izvesti bilo kakvu racunicu iz ponude. btw. neko rece gore, pa samo da potvrdim iz iskustva...samo zamislite da su u pitanju potencijalni radnici kojim je problem platiti prevoz da odu na intervju za posao. To je bio moj slucaj po zavrsetku faksa koji sam docekala u dugu, tako da razumem odlicno obe strane price... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 30, 2017 Пријави Подели Написано Април 30, 2017 Man Fined For Advocating Change To Traffic Lights Without Engineering Registration Juanito and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 30, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2017 пре 9 минута, GeniusAtWork рече Man Fined For Advocating Change To Traffic Lights Without Engineering Registration Ех, да нам је више регулација, не би се ово дешавало. Grizzly Adams and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука