Juanito Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Jel to mene iluminatske oci varaju ili Meksikanka ima vencanicu koja menja providnost u zavisnosti od ugla gledanja? Sta su ti majstorski krojaci. Не варају те, мајсторе! Није лако кројачима данас, морају да знају све те физике, индексе преламања и остало... А и каква је то жена која на свом сопственом венчању носи провидну венчаницу да би се показивала другим мушкарцима. Aquilius Cratus and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 А и каква је то жена која на свом сопственом венчању носи провидну венчаницу да би се показивала другим мушкарцима. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Zar je odricanje od odnosa sa drugim osobama žrtva? Pa šta bi trebalo? Da se nastavi sa revizijom pravoslavlja i uvođenjem novih "sloboda" koje je "donelo novo vreme"? Zar je tako strašna žrtva posvetiti svoj život samo jednoj osobi, onoj koju voliš? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 @@Tvrtko, жалосно је што полако али сигурно улазиш у патологију типа " све су жене курве, осим моје маме" Плутон, Ronald and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Са другог форума: мека ко душа wrote: Данас жена у Србији не може да нађе мушкарца! Живим у том и том селу, и целом душом волим тог једног човека. Свашта покушавам, била бих му све у животу! Али он ме уопште не примећује! Њега интересују само оне што га уопште не воле, облаче се изазовно и једини им је циљ да заводе заузете мушкарце и ударају рецке! Ronald, -Владимир-, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Са другог форума: мека ко душа wrote: Pa to je Tvrtko, kako nisi shvatio, ispituje situaciju sa druge strane feeble, Paradoksologija, Adelaida and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Žene su onakve kakve žele da budu. Ni gore, ni bolje. Uključujući i majku. Је с' ти размишљ'o да се кандидујеш на изборима? Види се да имаш талента... feeble and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 А да Твртко мало прошеташ по другим постовима, неко ти то чини ми се предложи. Имаш тема/постова/ да умреш од смеха.........................заборави мало на жене.......... Иди на тему шале на рачун форумаша........ и сличне .......... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 ...mislim da ovo društveno uređenje u celom svetu ne samo u Srbiji u stvari i potiče upravo da ljudi ne budu u porodici, nego svako za sebe da gleda sebe, da se bori za sebe, da sebe istakne u masi... Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Ne mogu. Zaljubljen sam. Nije valjda da ima nešto na moj račun? Пола страница на твој рачун.........прошетај :smeh1: Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Ja preporucujem igre na snegu...mi se sad vratismo i stvarno je lekovito, bez obzira na vetar i ladnocu, bila je uzivancija Mada ce neki opet videti blud i feminizam i tu, al ajde Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 У Србији се самује јер се људи не обраћају за помоћ Богу, па лупају главом кроз зид.. У Србији се самује јер нема жртве, јер нема спремности на промену и на рад на себи у сваком погледу. Крај сваке приче. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Ja preporucujem igre na snegu...mi se sad vratismo i stvarno je lekovito, bez obzira na vetar i ladnocu, bila je uzivancija Mada ce neki opet videti blud i feminizam i tu, al ajde Tvrtko nema s kim! Pa neće valjda sam??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 У Србији се самује јер се људи не обраћају за помоћ Богу, па лупају главом кроз зид.. У Србији се самује јер нема жртве, јер нема спремности на промену и на рад на себи у сваком погледу. Крај сваке приче. „nema spremnosti na promenu" i „kraj svake priče"??? Tačka, gotovo, Anika je rekla, i nema tu više menjanja Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Zaboravila si jednu ključnu stvar: ta devojka sigurno nije iz Srbije. Šta misliš da li bi neka lepotica iz Srbije uradila tako nešto? Nikad. Ovde žene neće ni prosečnog muškarca, a kamoli hendikepiranog, pa još u tom stepenu. Moja prijateljica je udata za coveka koji nema obe noge, jednu iznad kolena drugu ispod kolena, tezak srcani bolesnik i dijabeticar. Nije joj nista smetalo od toga. Ne poznajem te ali mnogo mi je zao sto imas takav pogled na zene (ne kazem da nema takvih zena) al prosto nisu sve takve i one su prosto u manjini i zao mi je sto, samo na ovom forumu, si propustio da vidis simpatije prema tebi od nekih zena. Zelim ti puno srece u zivotu. Рапсоди, Paradoksologija, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука