Adelaida Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 ali znam da je veliki udeo abortusa kod udatih zena koje su vec radjale. Meni je logicno zasto je to tako, mada nma opravdanja za to. postoji nesto sto se zove kontracepcija, pa nismo katolici pobogu. Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Где ли је Џуманџи? Она зна да сам наивни романтик. Елем, како ми полако пролази и трећа деценија, почињу тетке, стринке, ујне итд. да се интересују за мој "проблем". И ја ту не видим ништа лоше. Мени је симпатично. Заљубљеност је опасна, ако не пређе у љубав, јер у заљубљености не гледате ствари правим очима. Сувише идеализујете. А идеалног нема. Зато, није лоше да неко са стране посматра, познаје вас, познаје и другу особу, па проба да вас споји. Таква су времена. Мени то није за одбацивање. Наравно, не значи да је то једини пут. Хоћемо везу, брак, а нећемо жртву. Не може, бајо мој. Adelaida, Рапсоди, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 @@БанеЛ,E vala da znam neku, isprovodadzisala bih ti, majke mi БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 E vala da znam neku, isprovodadzisala bih ti, majke mi Хвала, сестро! Ценим то! Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 ma jasta sve se u ceomudrenosti i cistoti abortira svakih 10 minuta ili na kolko ono kaze statistika Која статистика? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Meni je logicno zasto je to tako, mada nma opravdanja za to. postoji nesto sto se zove kontracepcija, pa nismo katolici pobogu. Nisu ni katolici katolici, 98% koristi kontracepciju. A ovde ima faktora: muskarci je odbijaju, zenska je skupa i mora se kod ginekologa, sta ce selo da kaze, svekar i svekrva naredjuju abortuse cim se rodi sin naslednik - ovo iz jednog socioloskog istrazivanja. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Где ли је Џуманџи? Она зна да сам наивни романтик. I gde li je Sreten Kaludjerovic? On mi se cini kao romatnik. <3 Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 muskarci je odbijaju, zenska je skupa i mora se kod ginekologa, sta ce selo da kaze, svekar i svekrva naredjuju Postoji i nesto sto se zove coitus interruptus ili prekinuti snosaj.... da ne lajem dalje.... manje kosta od abortusa u svakom pogledu.... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Која статистика? Valjda ona o mogucnosti vanzemaljskog zivota... Eno ti rekose da je Danka postavljala tacne podatke.Moja poenta je bila jasna,da ne duljimo. Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Valjda ona o mogucnosti vanzemaljskog zivota... Eno ti rekose da je Danka postavljala tacne podatke.Moja poenta je bila jasna,da ne duljimo. Meне ме само занима где та статистика (не за ванземаљце, него за абортусе) мож' се погледа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Postoji i nesto sto se zove coitus interruptus ili prekinuti snosaj.... da ne lajem dalje.... manje kosta od abortusa u svakom pogledu.... Postoji, ali samo ako muskarci pristanu i dosledno sprovode. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Postoji, ali samo ako muskarci pristanu i dosledno sprovode. А и ако пристану, то је ипак ходање по танком леду... Не бих препоручио никоме ко није спреман да сноси евентуалне последице неуспелог ”интеруптуса”... Adelaida, ВИЛМА, Paradoksologija and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
billy2014 Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Знам на шта си мислио . Али ја буквално не знам људе који мењају партнере као чарапе или чак који би волели да тако живе. А и да желе и могу, па ваљда би се уклопили а неким од толико промењених партнера, па не би самовали . Не, нисмо ми баш тако блудна нација . Полако нам се губи стид, али блудници још нисмо . Ali ih mijenjaju, ja ne znam nikoga iz svoje okoline da nije promijenio po nekoliko partnera, to je postalo drustveno prihvaceno niko se vise ne stidi, a oni koji kao samuju nadju sebi povremeno nekoga za seks ... dokaz tome je sve veci broj abortusa, moral je opao, nema Bogobojaznosti.... manje je postovanja, ljubavi... ima tu dosta stvari Kako je nekad bilo kad je bilo stida, postovanja ili cega vec .... pa se udavalo i zenilo prije 20-e... tad nije bilo samovanja a bilo je i djece, sve su to oni uticaji iz vana o kojim sam pisao danas na jednoj temi Рапсоди and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Ja želim da se oženim devojkom koja ne želi da se uda i zato su moja očekivanja nerealna. Bolje ti je onda da se i ne zenis . Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Oh my God... Dakle sad su krivi ljudi koji menjaju partnere svima koji ne mogu da nadju ljubav svog zivota koja ceka samo njih? Jel bi vama muskarcima pala kruna s glave da zavolite nekoga ne pitajuci ga za broj partnera pre vas? Ili je vasa sujeta tolika da ne mozete to da iznesete? Vi pravednici one gresne zene, jaoj da... Toliko o vasoj ljubavi, lako je voleti pravednike, volite obicnog coveka. PS: poznajem samo dvojicu muskaraca koji su nevini usli u brak, a da su bili normalni. Ostale ne bih komentarisala samo bih rekla pre bih izabrala nekog ko se lomio u zivotu trazeci i na pogresnom mestu nego nekog ko se sa visine pravednicke lazne uzvisenosti cuvao. ВИЛМА and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука