Плутон Написано Јануар 2, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2016 Е, ајде сад стварно олади мало, претерао си! Мој ујак је остао непокретан после тешке саобраћајке. Девојка у тада раним двадесетим и 15 година млађа од њега је остала с њим и још је с њим. Не брини, са' ће Твртко да нађе разлог, мора да је богат ил' тако нешто. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 2, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2016 Да ли се на форуму спамује због нереалних очекивања? -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јануар 2, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2016 Брате, гледај себе, ради на себи, ради оно што волиш и наићи ће . И пре свега, буди позитиван и имај веру у Бога и све ће доћи на своје место . Кажи једном . слава Богу и видећеш како се ствари мењају . Мислиш ли да те је Бог оставио, да је заборавио на тебе ? Није, веруј ми . Ајде, главу горе . Јесмо ли Хришћани или нисмо ? Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 2, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2016 Juan, zao mi je, pokusaj da ne primas Tvrtka licno...on iz svog sveta niti zeli niti moze. Kod njega je sve crno belo i mozes ti da mu pruzis sto bi moj jakov rekao zilion (zilion je najveci broj) primera, on ce i dalje naci neki razlog da ostane u svom uverenju... Tu ni lopata ne pomaze. Tek sad se dovoljno bude nalupao u svom zivotu i zaista dotakao svoje licno dno, tada ce mozda poceti da preispituje svoje stavove i da vidi ima li to uopste veze s vezom ili je on zbog povredjenosti tako utripovao sebi u glavi svasta nesto. Ne moze niko nikog na silu spasiti, niti mi mozemo drugima da "sipamo pamet", svako ima neki svoj put. On je trenutno na putu da su sve zene ... (dopisati po zelji) jer jadnog divnog dobrog sarmantnog veselog pametnog otvorenog Tvrtka ne zele ako ih on voli i pruza ljubav, a njemu je eto sve jedno dok god je pobozna. I on ne shvata koliko je zapravo on sve samo ne to gore nabrojano i ne shvata da metodom ako prodje prodje nece uhvatiti ni jednu zenu i da ce mu sam "zivot" davati primere bas poput samoostvarujuceg prorocanstva da se potvrdi ono sto on navodno tako divno shvata i smatra. Ili ce jednog dana toliko se nalupavsi da stane i promeni svoja uverenja ili ce ostariti kao matori cinik, druge nema. Ne samo za njega nego za bilo koga od nas. Svi mi biramo da li da menjamo sebe ili da trazimo u svojoj prgavoj uvredjenosti zasto nam Bog nije poslao zenu, decu, kola, poso, zdravlje il sta vec trece. Kao da smo sa Bogom ovce cuvali.. Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 2, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2016 Да ли се на форуму спамује због нереалних очекивања? Видимо се на суду и спреми паре. https://www.pouke.org/forum/topic/573-%D1%83%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%BC%D0%B8-%D1%81%D0%B5/page-75#entry1376268 Neša_ and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 2, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2016 Zaboravila si jednu ključnu stvar: ta devojka sigurno nije iz Srbije. Šta misliš da li bi neka lepotica iz Srbije uradila tako nešto? Nikad. Ovde žene neće ni prosečnog muškarca, a kamoli hendikepiranog, pa još u tom stepenu. Nemo da mi vređaš srbkinje da ne bi s tobom probao furunče. Плутон and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Ne mislim. Niti prebacujem odgovornost na bilo koga. Varaš se. Ne podmeći mi ono što nisam rekao, pogotovo ne o svim ženama. Ne mislim ni da sam jadan, divan, dobar, šarmantan, veseo, pametan, ali otvoren jesam. Volim jednu ženu, a ostale koje poznajem, drage su mi. O čemu ti to? Pa to su samo tvoje reči. Zašto pišeš takve stvari? Ja tako nešto nigde ni spomenuo nisam. Dobro Tvrtko, necu vise, stvarno. Ziv bio, od srca ti zelim da pronadjes tu svoju jednu, valjda ce se ta jedna naci u ovoj ludoj zemlji Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 @@Tvrtko, Neće ona pasti sa neba. Mora ih neko roditi. Misliš li da ja ne bih hteo da imam porodicu kao ti? Ali tebi kao ženi je bilo mnogo lakše, jer ti niko nije postavljao uslove Ovde si pokazao koliko ne razumes sustinski musko zenske odnose. Ja mogu da okrenem pricu svih onih zena koje su same i da isto to sto ti kazes za nas, to ti kazem kao njihovo misljenje. Koliko mojih drugarica nekada je isto to sto ti pises pricalo, sve u suzama... Nije to realnost, to je tvoje vidjenje iste... Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Већ сам негде помињао ниског Италијана који је збарио врхунску рибу из Мексика и оженио се њоме. Она се сагла на овој слици доле. Jel to mene iluminatske oci varaju ili Meksikanka ima vencanicu koja menja providnost u zavisnosti od ugla gledanja? Sta su ti majstorski krojaci. Плутон, Juanito and DankaM је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 @@Tvrtko, ја опет морам да те питам, са ким се ти дружиш??? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Pridruzujem se pitanju Mozda zivi u matriksu al ja ne poznajem ni jednu gore opisanu individuu. Brate mili, znam od preterano promiskuitetnih, do ekstremnih podviznika i poozenili su se i poudavali i jedni i drugi, svako je nasao osobu koju zeli i voli i postuje. Cak ni od najtvrdjih ljudi u veri kojima je recimo sama cednost bila kriterijum izbora visoko cenjen doduse precutno, nisam naisla na ovakve stavove niti vidjenja zena... Paradoksologija and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 @@Јелена011, Otkud onda toliki ljudi koji samuju? Misliš li da je to njihov izbor? Naravno da nije. Najčešće samuju, jer nemaju drugog izbora. I ja brate samujem i nije mi lako hahhahahaha, nemam nikoga, ni porodice( ostala je majka i tetka, svi ostali ili su umrli ili otisli, mada i one ne zive sa mnom), ni djevojke, ni momka, ali ne kukam, vec u ovom trenutku plesem Neša_ је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Pridruzujem se pitanju Mozda zivi u matriksu al ja ne poznajem ni jednu gore opisanu individuu. Brate mili, znam od preterano promiskuitetnih, do ekstremnih podviznika i poozenili su se i poudavali i jedni i drugi, svako je nasao osobu koju zeli i voli i postuje. Cak ni od najtvrdjih ljudi u veri kojima je recimo sama cednost bila kriterijum izbora visoko cenjen doduse precutno, nisam naisla na ovakve stavove niti vidjenja zena... Zavisi u kom se društvu ti krećeš. Šalu na stranu, ima dosta ljudi koji jednostavno ne mogu ništa da urade po tom pitanju, ne mogu da nađu, niti da zadrže devojke. Zašto? Nemam pojma. Verovatno nekako nisu ,,luks", da se tako izrazim. Sad bez zezanja pričam. Znam ljude, koji su normalni, ljudi na mestu, ne nedostaje im famoznog samopouzdanja, duhoviti su, neki imaju i pare, ali ništa. I kad nađu, ostave ih. A dovoljno su dostojanstveni da neće otići na splavove ili klubova da traže lake ženske, za neobavezo druženje, niti će platiti kurvu. Plašim se da finoća ne pomaže. Kultura i vaspitanje nemaju mnogo veze. Mislim da je odgovor u onoj narodnoj: ,,Vješt goru lomi, a nevješta gora". Odnosno, da si kadar biti glava porodice, krčiti put kroz život, a ona se osećati zaštićeno. Sve drugo je ,,slatko", ali samo toliko. Tebi Jelena recimo nije problem da se socijalizuješ, ali ima mnogo, ali baš mnogo ljudi kojima to jeste. I današnji način života, gde ljudi sve manje imaju kontakta jedni s drugima na dnevnom nivou, za mnoge predstavlja ogroman problem. Depresivni i anksiozni poremećaji su eksplodirali u zadnjem veku. Nije svim ljudima u prirodi da se druže radi druženja. Prosto priroda je takva. A i nešto u našem društvu definitivno ne valja. Sećam se recimo da u mojoj srednjoj, u mom razredu, niko nije imao devojku tokom maltene cele srednje škole, čak i u starijim razredima, dok su devojčice maštale o nekakvim ,,lepim" Italijanima (bez zezanja). Ajde da kažemo, nezreli, nemaju pojma. Ali trend se nastavlja i dalje, i u starijem dobu. Kad prošetaš više ćeš videti ortaka zajedno i devojaka da šetaju i druže se, nago parova. Gleda moj deda jednom kroz prozor, vidi neka šeta kera, kaže: vidi je, bolje da šeta decu, nego što šeta kuče! Do sada su dvoje iz istog tog mog bivšeg odeljenje izvršili samoubistvo skokom sa prozora. Jedno me je užasno izenenadilo, jer nisam znao priču. Za drugog sam znap priču, ali neću ovde o tome, niti igde. Znam za neke ljude koji su postali šizofreni. Neki drugi su završili u duševnoj bolnici. Zle stvari se događaju u ovom našem društvu, koje je duboko bolesno. Bolesno na nivou neprihvatanja jedni drugih. Neša_, Рапсоди, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 @@Иван ♪♫, Sad pocinjem bivati u guzvi... Zao mi je ako sam zvucala grubo, generalno se slazemo. Naravno, pa ja sam upoznala muza na netu, isto sam bila povucena ceo zivot, nisam bila nesto eksponirana niti slicno..al opet moja prica je samo moja i obojena sa mnogo drugih elemenata. Nisam ja uvek bila socijalizovana Nemam nista protiv interneta. Ne kazem da je lako naci nekog, daleko od toga da je sad to ono pucnes prstima i gotovo. Samo malo ono Tvrtkovo ispadne kao da je sve crno.. Mnogo mojih prijatelja je u jednom trenutku bilo samo, mene zivcira to zene su vakve nakve, pogotovo sto sam se naobrisala zenskih suza u svom zivotu i bivala rame za plakanje mnogim zenama koje nisu mogle da nadju momka ili ih je neko ostavio... Zato me generalizacija nervira. Nije lako, nazalost. Pogovoto u vremenu kad se puno radi, malo slobodnog vremena ima, tesko je naci nove ljude. Ali verujem da je moguce, vidim na primerima gde se mnogo "tezi" slucajevi pronalaze... Tu je Crkva, tu je internet, tu su recimo sto je Ronald lepo rekao kursevi jezika, pa biblioteka (ima nas koji i dalje idemo u istu), pa razna predavanja pa preko prijatelja i slicno..dakle stvarno mislim da nije nemoguce. Ali ko god krene sa predubedjenjem kako je nemoguce i pri tome odgovornost postavlja van sebe, taj ima prvo problem sa sobom. Jer ta kolicina iskljucivosti je simptom neceg unutrasnjeg mnogo dubljeg od prosto nemanja para (para kao partnera, a ne para kao novaca) Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Tvrtko Bice nesto, opusti se malo, samo na ovim temama pises, opteretio se i jos dodatno sebe guras u depru. Juan ti je rekao za njegovog ujaka. Navescu ti i ja primer jedne djevojke koja je komsinica moje rodbine u Beogradu, radila je kao medecinska sestra, upoznala nepokretnog covjeka u bolnici, njegovala ga i vjencala se za njega i pored protivljenja njene porodice. Razumijem ja da situacija nije najbolja, ali pokusaj svaki dan da je mijesnjas za milimetar Neša_ је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука