Плутон Написано Новембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 извини Т., да ли увуђаш колико си искључив и колико површно посматраш нечије "доказе" љзбави и поштовања...једини начин да жена покаже мужу да га поштје и воли и не злоупотреби његову великодушно дату слободу је да иде у скафандеру... јер ће се увек наћи неко ко ће се осећати испровоциран, чак иако та жена нема намеру да провоцира, него једноставно (као што рече Барон) нема стила, ни укуса. Видим да си се на некој другој теми жалио како је тешко доћи до женског срца...пријатељски да ти кажем, и јесте, када ти поглед не оде даље од нечије мини сукње или деколтеа. 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 Ozbiljno, moj muž igra ozbiljne PC igrice, a mi svi gledamo i navijamo! Ne, ali zajedno osmislimo lik, ime i karakteristike (ima nas više ženskih u porodici, pa nam je obično i lik ženski ) Hej, feminizam nije dominacija, već težnja za međusobnom podrškom Ja mog čoeka podržavam u aspektima života koji su njemu bitni (R'n'R, fudbal, igrice...) And wife of the year award goes to... Paradoksologija, Џуманџи, drvce and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 11, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2015 Zanimljiv fb status Zašto nemam djevojku – status koji je napisao jedan Emir Status koji je objavio na svom Fejsbuk profilu izazvao je veliku pažnju mnogih korisnika društvenih mreža, naročito ženskog pola. Oni su mu uzvratili svojim komentarima napisavši šta misle o toj temi, a mi vam prenosimo najzanimljivije. ZAŠTO NEMAM DJEVOJKU? Odlučio sam se da napišem ovaj post nakon dužeg vremena.Danas se svašta nažalost naziva djevojkom. Što si finiji i ljepše se odnosiš prema njoj ona te sve više odbacuje od sebe. I sam saam doživio mnogo neugodnih situacija. Svaka djevojka sa kojom sam se “kontao“ ili bio u vezi ostavljala me uz izlike “ti si fin, osoba si za braka, dosadno je sada da mladi budemo skupa bolje kad dođe vrijeme za udaje“, ja sam to shvatio u ovom smislu: “ti si fin meni treba neko da sa njim sve preživim, da se provodim, da me proba cijelu a onda kad se uozbiljim i pređe preko mene pola grada treba mi neki fin za braka“. Jadno, žalosno. Mnoge postavljaju na facebooku statuse: “Nema finih momaka˙˙, ˙˙Fini ne postoje´´, ˙˙Mnogi gledaju samo izgled“, čim vidim status tog tipa odmah djevojku koja je objavila status brišem iz prijatelja. te koje kukakju i svašta pišu vozikaju se okolo sa klošarima, papcima, seljačinama koji ih psihički i fizički zlostavljaju ali one ipak ostaju sa njima u vezi jer ih “vole˙˙. Ni jedna ne cijeni finoću, ni jedna ne želi ići u pozorišta ili kina već žele da se provode po Kiborgu, Downtownu i ostalim mjestima do jutra i da se opijaju u alkoholu. Neko će reći tražiš na pogrešnim mjestima, ali to nije tačno! Džamija, biblioteka, park, stadion, kafić, noćni klub,…. Sve su to mjesta na kojima sam “tražio neku normalnu“ ali je nema. Priđeš im uživo sa cijeljem da se upoznaš, kukaju kako momci ne prilaze a onda se zadesi danas takozvano isfuravanje, mmm-kaju samo, glumataju nešto, ne znaju ni ćao reći, tako da svaki momak doživi poniženje. Prilazio sam i “lijepim˙˙ i “ružnim“ djevojkama, i onim nepopularnim u društvu ali isto se dešava, sve je to isto u dva grama. Jedno pišu a drugo rade. U životu sam do sada naučio da što su vam skuplje flaše za stolom to su jeftinije djevojke oko vas. Djevojka treba da bude sinergija ljepote, softificiranosti i stila, da bude obrazovana, da voli, da joj ne smeta pažnja. Bolje je biti sam nego dati srce i dušu osobi koja to ne zna cijeniti, koja ti možda ni priliku neće dati, a ako ti da priliku samo će te šutnuti. Da vam Emir nešto kaže, možda sam ja rođen u pogrešno vrijeme i na pogrešnom mjestu, a možda današnje djevojke ne cijene prave stvari!!!!Hvala na pažnji!! http://sveusvemu.info/zasto-nemam-djevojku-status-koji-je-napisao-jedan-emir/ Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2015 Jao, videla sam to na fejsu Strasne stvari, retko ko i pomisli da je problem u njemu samom. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Новембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2015 And wife of the year award goes to... Baš smo nedavno ponovo posetili Fallout 3, uvek se setim tvog avatara. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Новембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2015 Jao, videla sam to na fejsu Strasne stvari, retko ko i pomisli da je problem u njemu samom. Mene i drugaricu (bio je i drug sa nama, ali nije to vredelo) je nedavno spopao vlasnik nekog paba istom pričom. Žene neće fine momke kao ja, ko im je kriv što ih onda biju, je l' tako, šećeru, je l' tako, lutkice? Unosio nam se u lica, nije hteo da nas ostavi na miru, i imao je stalni manijakalni pogled. Ne mogu da prenesem koliku jezu i odbojnost sam osećala. Na papiru, fin momak. Koliko ima finih momaka koji misle da im se nešto duguje samo jer pokazuju osnovnu pristojnost i ne biju nikog (ko može da garantuje kakav bi bio u vezi)? Koliko ima finih momaka sa kojima se žene druže jer su im dragi, a oni onda očekuju više jer, pobogu, bio sam fin. Šta to govori? Elementarno pristojno ponašanje zaslužuje da bude nagrađeno seksom ili bar romantičnom vezom? Da li je osoba koja tako misli stvarno fina? Tačno je da devojke, kao što uče da se napucaju i budu privlačne, takođe uče da ih privlače mačo likovi. Mladići, s druge strane, uče da budu što više mačo i da ih privlače sređene devojke. Super bi bilo da sve to prosto osvestimo i uklonimo. Ali neki od tih finih likova verovatno ne bi našli vezu kakvu žele ni u raju dekonstruisanih fasada. Плутон and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2015 Odgovor bosanskom studentu bez ....: NISTE FINI NEGO STE JADNI, ZATO STE I SAMI! Kukaju ovih dana momci po fejsbuku, forumima, otvorenim pismima kako niko neće fine i sve traže samo provod i pare. Nijedna neće u biblioteku, pozorište, sve bi na splavove i u kafane, pa jadni fini, kulturno uzdignuti momci nemaju više gde da ga umoče. E pa da vam ja kažem ko su ti “fini”. To su oni što još uvek smaraju devojke otrcanim frazama iz knjiga i filmova i jeftinim doskočicama, jer svojih misli nemaju. Frikovi bez muda, koji se celog života po vazdan kriju u udobnosti poznatog okruženja i ne preduzimaju nikakve rizike. Optužuju devojke da jure prinčeve iz bajki, a oni su ti koji žive u bajkama, traže netaknute princeze, fetiširaju nad nevinošću i doživljvaju žene kao objekte svojih fantazija. Prilaze lepima i ružnima… prilaze kojoj stignu bez ikakvog kriterijuma i istinske naklonosti, pa gde upali. Smeta im što žene piju u kafanama, pa pričaju budalaštine i nedolično se ponašaju… Dragi momci, sve na svom mestu – u kafanu se i ide da se izbaci stres, da se pije, peva, igra… upadne u trans ako već tako hoćete, pa se onda rasterećeni ljudi vrate svojim nedeljnim obavezama. A i žene su ljudi. Iste te što se glupiraju po kafanama ćeš pre da vidiš u pozorištu ili s knjigom nekim drugim danima, nego one što se ne provode. Sve te dobrice kojima “svaka dlaka smeta” samo su mamini sinovi koje neko treba da vuče kroz život. Nemaju skoro nikakvih kvaliteta, ali su zato puni sebe i misle da je dužnost svake devojke kojoj se fino obrate da odmah raširi ruke i noge. Rekle im mame da lepa reč gvozdena vrata otvara… Jedan takav fin zamalo devojku da udavi. Dobrica, ćutljiv, lepi maniri, donosi cveće, recituje poeziju, vodi u pozorište, pa onda bam – ispade psihički nestabilan. Stisnuo je sa obe ruke oko vrata svom snagom. Neće sine tebe žene ne zato što si dobar i fin, nego zato što si dosadan, buđav ti je pristup, fore su ti predratne, razmišljanje praistorijsko, deluješ kao psiho, a da se ne lažemo, verovatno i nisi nešto zgodan. Svi vi dobri i fini, što kukate na ceo svet i tražite opravdanja za svoje neuspehe u drugima, bolje pogledajte sebe. Osnujte neki klub nesrećnika, pa se tamo jedni drugima do mile volje žalite. Niste fini, nego ste jadni – zato ste i sami! besnopile.rs Несташна је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2015 Koliko ima finih momaka koji misle da im se nešto duguje samo jer pokazuju osnovnu pristojnost i ne biju nikog? This. So this. Klasicni farisej (o mitaru...) sindrom. Suncokret54 and Плутон је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2015 Niste fini, nego ste jadni – zato ste i sami! Au, brate... O.o Ne zna se koja su od ova 2 tabora gora. Paradoksologija and Плутон је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2015 ... да, разних батина има, и без обзира на различитост, све су болне... Ne kontam bas sta si hteo reci... No, vise sam ciljala na ono: odnos prema Bogu = odnos prema coveku. Farisej kaze: "Постим двапут у седмици; дајем десетак од свега што стекнем." ... , a fin momak kaze: "Kulturan sam, dobar sam, ne bih te udario, ne drogiram se..."Isti mindset. Suncokret54, Paradoksologija and Плутон је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2015 ... толико си љубазна, да је тешко поверовати да самујеш... Sta me zafrkavas sad? Dobro, dobro! Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2015 Au, brate... O.o Ne zna se koja su od ova 2 tabora gora. ово су само две стране истог новчића. Плутон, Goku, Suncokret54 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Новембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2015 Au, brate... O.o Ne zna se koja su od ova 2 tabora gora. Онда да резимирамо , тј. сажмемо све досад речено у једну реченицу . У Србији се самује зато што су мушкарци јадни а жене изфрустриране . Тј. због нереалних очекивања да ће неко такве да нас трпи . feeble, Goku, Столе and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2015 Лепо је рекао Достојевски: " Мушкарац сања о комплетној жени. Жена сања о комплетном мушкарцу. Али не схватају да их је Бог створио да једно друго учине комплетним." Suncokret54, Снежана, Goku and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2015 Онда да резимирамо , тј. сажмемо све досад речено у једну реченицу . У Србији се самује зато што су мушкарци јадни а жене изфрустриране . Тј. због нереалних очекивања да ће неко такве да нас трпи . Da rezimiram i ja ... U Srbiji ,zemlji sa najhrabrijim stanovnistvom na planeti,se samuje zato sto niko nema dovoljno hrabrosti da nekog drugog,voljeno bice , stavi u centar ,dakle u srce. Снежана, Goku, Suncokret54 and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука