LogosAgape Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 A el imaš neka nerealna očekivanja u vezi te buduće žene? imam da je Bog među nama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 S' tim sto ovde niko nije pisao o tome da se muskarci oblace tako kako se oblace radi zena, nego obrnuto. Па дооооброооо. И ми се облачимо... Има и тога... И то је проблем. Само ми се чини да је тренутно у фокусу свлачење. После ћемо доћи до облачења. Мушкарцима првенствено смета женско свлачење. Јок облачење. Пар пута ми се десило да видим жену на улици и помислим "ова је јутрос (кад се пробудила) заборавила да се обуче" Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 Мушкарцима првенствено смета женско свлачење. Плутон and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 Пар пута ми се десило да видим жену на улици и помислим "ова је јутрос (кад се пробудила) заборавила да се обуче" A tebi toplo oko srca Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 То нису мушкарци. То су неки други облици постојања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 A tebi toplo oko srca Ко са децом спава упишан се буди и мора да буде присебан. Луда журка. Смири се Столе, буди добар. Ниси ти неки фанатик. Тако је то са децом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 Pa napiši ti. Odma' dodje. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2015 Понекад се питам шта тражим на форуму Живе Речи Утехе. Тако ти је то кад имаш нереална очекивања... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Новембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2015 Тако ти је то кад имаш нереална очекивања... Јеси сигуран? Брзо сам се унормалио. Ајд прочитај поново моје измењено писаније. sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2015 Pre nego li napravite odlucujuci korak , procitajte pricu A.P.Cehova - Uputstvo kandidatima za zenidbu(poverljivo)... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2015 Лично немам никакав проблем са људима који желе да се потпуно суздржавају од било чега сексуалног, који год разлог да имају. Неки мисле да је то грех, неки мисле да ће одвајањем од телесног лакше достићи духовне висине (монаси на пример). Будући умерени хедониста, не делим тај поглед на свет. Не сматрам грехом ништа што не повређује друге особе. Било шта што се ради под слободном вољом свих актера ми је ОК, био то секс или нешто десето, све док су сви спремни да сносе одговорност за своје поступке, а не да криве друге. Чак је и за хедонизам неопходно бити личност. Ову другу варијанту са духовним уздизањем разумем, иако нисам из те приче. Међутим, ти људи морају са собом да расчисте једну просту ствар - остатак света није дужан да их подржава у њиховом подвигу. То што је теби згодна женска у тесној мини сукњи пореметила испланирану стратегију подвизавања је само твој проблем, а не њен. Она просто није из твог света. Њој и људима из њеног света, такво понашање није ни ненормално ни непожељно. За разлику од тебе, многи мушкарци то воле да виде и уживају у призору (или конкретнијим делима) на један од сто начина. Ни она ни они не морају уопште да буду испразни глупани, као што није обавезно испразан неко ко воли да ужива у пиву. Можеш слободно да их све скупа гледаш са висине, сматраш неморалним и горим од себе, али то ће ти само одмоћи у подвигу. Штавише, вероватно је главни разлог за твоју нетрепељивост према њима то што једним својим делом и ти жудиш да тако живиш, али си себе убедио да не смеш (или те је неко други убедио), па си онда подсвесно љубоморан на њих. А пошто баш и ниси урођено талентовани подвижник који дубоко у себи осећа призив, него си негде чуо или прочитао да ”тако треба”, онда мораш некако да убедиш себе како су они други неморални, безбожни, промашени, шкарт, празни, како ће горети у паклу... Шта год. Говорећи другима и пишући на форуму, ти у ствари покушаваш да убедиш себе самог. facenew22222222 facenew22222222 Tek kod ovakvih postova se u potpunosti oseti koliko na forumu fali Zvone i vase polemike o prirodnom moralu. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Новембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2015 Боље рећи - анималном моралу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Новембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2015 Хм. Прво, никад ме није привлачило оно што привлачи већину људи, почев од избора музике па надаље... То што су неки људи фанови мини сукње или дубоког деколтеа, не значи да остали морају да се повинују том тренду и да га намећу другима. Немам шта себе да убеђујем на форуму, знам како бих сутра ћерку васпитавала, сигурно не да својим облачењем и понашањем даје повода да је неко гледа као сексуални објекат. На крају, више желим да ме неко гледа у очи док разговарамо, него да шара по мом телу. Неке девојке су сувише бестидне, па им то не смета, још и траже такву врсту пажње... Али то је нека друга прича. Демон блуда је нажалост толико завладао данас да људи и не размишљају о последицама и шта то беше фино кућно васпитање. Осим тога, лепа жена да обуче и џак на себе, опет ће бити лепа. Оне које то нису, а покушавају да буду је мука гледати. Видела сам својим очима невероватне трансформације од шминке, само се питам шта ће ти неки њихови мученици радити кад се једног дана пробуде и виде на шта личе без исте... Туга. Знам пуно мушкараца који "уживају у призору" и тако даље. Гледам на њих као на поробљенике, они нису слободни. Њима је опасно завладао демон блуда и ради с њима шта хоће. То чак нема везе ни с тим да ли су у браку или не. Столе, БанеЛ and Neša_ је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2015 jer onaj ko stvarno voli svoju ženu, neće blagonaklono gledati na to što ona provocira druge, iako je zvanično sa njim. Зашто се задржати на томе? Онај ко стварно воли своју жену, нетреба даље од кућног прага да је пушта, такође и жена, ако иоле воли свог мужа и поштује га, не треба ни да показује било какву жељу да изађе из исте. Евентуално, недељом до цркве у бурки...али неее, чекај, па и та бурка је за неког провокативна...онда ништа, до прага. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2015 @@Tvrtko, Т. не можеш округлог човека да сместиш у четвртасту кутију... једноставно, твоја представа о љубави, вези, браку је твоја и не можеш туђе слике да уклапаш у сопствени рам, увек ће се дешавати да неко/нешто штрчи из тог рама и довести те до тога да олако доносиш закључке и судове и одбацујеш људе. Данче* and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука