-Владимир- Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Govoris o smrti, ili o ugovorenom braku? Ни о једном ни о другом . Једноставно, живот је непредвидив , није проста трговина . Колико год да си сигурна, и добро одрадила погодбу , увек можеш да останеш без чизама . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Never mind. :D "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Kad dvoje u Boga gledaju pogledi mi se sreću i duše spajaju. Bog među nama i sve prepreke gube smisao, sve drugo je politika interesa. Рапсоди, Neša_ and aliluja је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Како кад су мали све знају, кад порасту немају појма Плутон, aliluja, Juanito and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Skoro sam razgovarala sa prijateljem o ovome. Potpuno netacno, potpuno. Niko danas nema jednu "opciju", niko nece da ceka, da se udvara samo jednoj osobi, nego ima vise ljudi sa kojima pokusava nesto (pa "gde uspe", a "ako neces ti, ima ko(ja) hoce"), zasto bi iko ulagao sebe u nesto nesigurno? Zato sto se plasimo. A od kad to međuljudski odnosi ili još više muško-ženski donose nešto sigurno? Neša_ and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Bila je sad emisija na RTS na ovu temu. Jedna gospodja ili gospodjica je rekla da je brak stvar ekonomije a ne ljubavi. Mislim da je to tačno. Svi su ljudi isti samo svoje želje i interese afirmišu u zavisnotsti od svojih mogućnosti. Siromašni ljudi u braku su mnogo tolerantniji, jer je brak zajednica koja im omogućava biološki opstanak. U bogatijim sredinama materijalna situiranost kupuje slobodu izbora pojedincu, sve ono što siromašan potiskuje bogatiji može da afirmiše. Ista priča kao i sa autom, bogatiji kupac je jako zahtevan kod dodatne opreme, boje i kvaliteta kože na sedištu, boje automobila, felne itd...kada imaš 1000e za auto takve stvari ti i ne padaju na pamet. Ja sam mislio da je svaki čovek neponovljiva ličnost.A ako je već do ekonomije meni je bolje onda da trošim pare isključivo na sebe a ne da trošim na izdržavanje porodice. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Ja sam mislio da je svaki čovek neponovljiva ličnost.A ako je već do ekonomije meni je bolje onda da trošim pare isključivo na sebe a ne da trošim na izdržavanje porodice. Dobro, svi su ljudi slični. Ili da nadješ ženu koja više zaradjuje od tebe Кратос је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 A od kad to međuljudski odnosi ili još više muško-ženski donose nešto sigurno? Ja i ne tvrdim da jesu i pisala sam da se plasimo. To sto su neki pametni nasli za shodno da istrgavaju iz konteksta... no me interesa. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 шта значи то "више опција"? Плутон and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Ne bi ni trebalo da bude važno. Spomenuo sam to čisto kao činjenicu. Mnogo njih misli da ne treba odstupati od trenda. Npr. udvaraš se nekoj devojci. Samo njoj i ona to zna. Druge te ne interesuju, a to je njoj već čudno. Ako te odbije, jer ne trpi da nekome bude u centru pažnje, ti se npr. povučeš i tuguješ. Naucio si da ti mama i tata ispunjavaju zelje pa si tuzan kada naidjes na nekoga ko ti nije tata ili mama i svoja osecanja i ljubav poklanja onome kome zeli a ne tebi? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Moram da te demantujem, jer grešiš totalno. Nije mi jasno koji ti je motiv, ali me i ne interesuje. Da li si ti prvo pitao da li sam imao roditelje još kao dete? Slažem se da je sa roditeljima 1000 puta lakše, jer dobro znam kako je bez njih. Prošao sam kroz to. Nemoj da si toliko samouveren kad ne poznaješ ni jedan jedini detalj priče, koja te se ionako ne tiče. Ako već ne shvataš ljubav, ne žuri sa osuđivanjem. U redu je ako se osećanja i ljubav poklanjaju, ali je velika greška ako se prodaju. Zao mi je ako si odrastao bez roditelja ali nije ljubav u svakom slucaju tugovanje zbog odbijanja vec nesposobnost da se prihvati odbijanje i povredjen ego . Niko nije u obavezi, a kao i ti sto nisi , da bezuslovno svoju ljubav i simpatije pokloni onom koji to zeli od njega. Samo je pitanje prihvatanja tudjeg izbora, postovanja tog izbora i prihvatanje da niko od nas nije centar sveta. Upravo ovaj tvoj stav, o nekakvom "tugovanju" zbog neuzvracene "ljubavi" je taj problem oko koga je i tema. Ljudi u Srbiji nisu vaspitani da koruste razum i racio vec emocije i iracionalnost. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Ako ćemo o tome, onda moram da ti kažem da ja nisam uopšte ni tražio da mi pokloni ili uzvrati ljubav. Inicijativa je bila njena i bio sam joj zbog nečega simpatičan. Da li bi ti bio ravnodušan, bez emocija i racionalan, kada bi te neka ženska osoba koja ti se u svakom pogledu mnogo sviđa, podsticala da joj se udvaraš? Dakle, ne radi se o neprihvatanju i nepoštovanju tuđeg izbora. Radi se o nečem drugom. Nemoj samo da mi kažeš da bi ti bio presrećan ako osobu koju si zavoleo, odjednom više ne možeš da viđaš, a ne znaš razlog. Zar ti ne bi tugovao zbog neuzvraćene ljubavi? Samo bezosećajni ljudi ne tuguju. Oni koji ne vole. Ljubav je uvek bezuslovna. Čim se postave uslovi, to više nije ljubav nego trgovina. Pa ako je ljubav bezuslovna cemu tugovanje? Ti nju volis i ako ona tebi ne uzvraca, a ljubav nije tuga vec radost. Treba da se radujes njenoj sreci i ako je njen izbor da se ne vidjate vise to trebas da postujes ako je kako kazes volis. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Несташна Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Ne znam da li je srećna. Stalno je govorila da nije. Ako tako stvari postavljaš, onda nema razloga za radovanje. Radost ti pruža prisustvo osobe koju voliš, bez obzira da li je slobodna ili ne. Ako je nema, čemu radovanje. Poštujem izbor, ali želim da znam razlog. Postoji nešto što mi daje pravo na to. Što si je pustio da ode? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Postoji nešto što mi daje pravo na to. Можда твој ник ... Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука