florenntina Написано Јануар 13, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2017 Da znas i meni. Nisam neki ljubitelj Balasevica ali ova pesma mi je uvek bila draga. Снежана је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 11, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2017 Noćne tišine u južnim vrtovima... Nad kim se nadvijaju palme, njihove grane nalik na umorne ideje? Nekada, dok mi je u krvi bilo više alkohola i više Španije, moj bi ih bijes okrenuo prema nebu, moj bi žar uspravio njihov ovozemaljski umor, otkucaji moga srca lansirali bi ih među zvijezde. Danas sam sretan što me od zvijezda dijele palme misli, što pod okriljem njihova šuštanja uživam u milini samoće, nestajem u sjaju zemlje koju noć promeće u božanstvo. Da živimo u vrtovima, religija ne bi bila moguća. Njihova odsutnost potiče u nama čežnju za rajem. Prostor bez cvijeća i stabala tjera nas da dignemo pogled u nebo i podsjeća smrtnike da je njihov najstariji predak nakratko nastanjivao vječnost, odmarajući se u sjeni stabala. Istorija je negacija vrta. ... Onaj koji na morskoj obali, satima držeći oči poluotvorene u horizontali sna, usporedan s vremenom i kratkotrajan poput pjene na zlaćanu pijesku, nije osjetio mješavinu sreće i ništavila pred tom veličanstvenom rasipnošću, taj ne zna za opasnosti što ih je ljepota donijela na svijet. - Emil Sioran Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 15, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2017 "The Moon And The Sky" I was the one I who could Pull in all the stars above Lay them on your feet And I gave you my love You are the one that got me started You could have let me Love anyone but I only wanted you So why did you make me cry Why didn't you come get me one last time You'll always know the reason why We could have had the moon and the sky You'll always know the reason why this love Reason why this love Ain't gonna let you go You lay me down and left me for the lions A long, long time ago You left me there dying But you'll never let me go You'll always know the reason why We could have had the moon and the sky You'll always know the reason why this love Reason why this love Ain't gonna let you go You'll always know the reason why The song you heard Will stay on your mind It ain't gonna let you go, no 'cos you were the moon And I the endless sky You'll alway know the reason why Reason whay this love Ain't gonna let you go Ain't gonna let you go You had the keys to the car You had every star Every one of them twinkling Baby what were you twinkling Baby what were you thinking We had the moon and the sky above And I gave you my love Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Април 9, 2017 Пријави Подели Написано Април 9, 2017 Снежана and Жичанин је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 1, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2017 jesi li sama večeras da li ti nedostajem večeras da li ti je žao za recimo san da li ti sjećanje luta sve do mora i jutra na obali kad sam prespavao put da li ti stvari u sobi gube vrijednost i blijede da li zuriš u svoja vrata i čekaš na mene je li ti tijelo puno bola da li te zebe oko stola kazi dušo jesi li sama ovu noć pitam se jesi li sama večeras ponekad čujem da je svijet pozornica i da svatko dobiva po zasluzi kao što to pesnik reče sudbina se poigrala udijelivši mi ljubav s tobom moja draga scena prva naš susret zavolio sam te na prvi pogled ti si znala svoj put ne gubeći iz vida što želiš ko bi reć a onda scena druga izgledala si promijenjeno igrala čudno a da ja nikad ne saznam zašto dušo lagala si kad si rekla da me voliš a ja nijesam imao razloga da ti ne vjerujem jer to je to no ja ću radije živjet bez tebe nego slušat tvoje laži nu pozornica je onamo ja stojim sam sa prazninom svuda oko sebe ti se, vjere mi više nećeš osladiti a ja znam da je vrijeme i da se zavjesa spušta. je li ti tijelo puno bola da li te zebe oko stola kazi dušo jesi li sama ovu noć nikolay је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 8, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 Uspavanka Svet ovaj, u stvari, i nije tako rđav i zao, mada poneko plače i samuje i brine. Možda je suton s krova sasvim slučajno pao. Možda bi i noć da svane, možda bi i noć da sine. Volim da svako valja i verujem beskrajno: svanuća postoje zato da čovek lakše diše. I sklapam oči. I sanjam potajno to vrelo to sjajno jutro od vetra i vlati što se nad krošnjama njiše. A sigurno je važno i od svega najpreče: za svaki obraz na svetu po jedan poljubac skrojiti. I kad se umoriš gorko, i trne u tebi veče, divno je svoj jastuk nadom zaliti i obojiti. I važno je ovo, važnije od najprečeg: kad se toliko lepote u sebi čuva i ima, umeti, da niko ne sazna, bar komadić tog nečeg umotati u snove i dosanjati svima. Tako će vek tvoj biti manje samotan, zao, sa manje briga, ružnoće, i plača, i straha i tuge. I svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge. Адриана92 је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 10, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2017 Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Мај 11, 2017 Пријави Подели Написано Мај 11, 2017 Жичанин and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Мај 11, 2017 Пријави Подели Написано Мај 11, 2017 Ово бих могла тихо тихо дуго у ноћ да слушам... Снежана and Жичанин је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 Снежана је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 16, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 16, 2017 Only the lonely love, only the sad of soul, Wake and begin their day in the middle of the night, To breakfast on their pride, burnt joys and tears just dried To breakfast with the moon in the middle of the night. Then to count once more my miserly store of your kisses In this darkness restored, To grasp your absent grace in desperate embrace, To make your false heart true, in the middle of the night oh oh oh Then to count once more my miserly store of your kisses In this darkness restored, To grasp your absent grace in desperate embrace, To make your false heart true, in the middle of the night . Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 20, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 20, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=UddyW_gGd88 Dolazi noc, gasi se dan a nocu sve se cuje i svaka pjesma truje noc mi te duguje nocni sam covjek nocas i dovijek zbog tebe A sad za sve, cigana dva jedan da zivot psuje drugi da povjeruje noc mi te duguje takav sam covjek nocas i dovijek zbog tebe Zbog tebe kucacu lupacu ljudima na vrata budicu ulicu, pjevacu svima iz inata reci ce, opet je popio vidi ga, kako se ubio opet je vrata poljubio A ja pijan, a nisam popio ni kapi, neka se cuje ni kapi, ko da mi vjeruje a jesam ja rusvaj pravio pravio, evo ga, tu je jesam jer noc mi te duguje Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Мај 22, 2017 Пријави Подели Написано Мај 22, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=VyREJRz8wNI Снежана је реаговао/ла на ово 1 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Мај 22, 2017 Пријави Подели Написано Мај 22, 2017 Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Адриана92 Написано Мај 22, 2017 Пријави Подели Написано Мај 22, 2017 Sent from my HTC Desire 626G dual sim using Pouke.org mobile app Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука