Снежана Написано Децембар 27, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2015 Među javom i med snom Srce moje samohrano, ko te dozva u moj dom?neumorna pletisanko,što pletivo pleteš tankomeđu javom i med snom.Srce moje, srce ludo,šta ti misliš s pletivom?k'o pletilja ona stara,dan što plete, noć opara,među javom i med snom.Srce moje, srce kivno,ubio te živi grom!što se ne daš meni živurazabrati u pletivumeđu javom i med snom! Laza Kostić Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Dolazis lagano lagano kao damaDolazis u najljepsoj haljini crnojProsaranoj sjajnim zvijezdamaA sa tobom mjesec pratilac tvojKoji svojim zlatnim sjajemBudi usnule krosnjee drvecaNoci, ti ovaj svijet cinis prelijepimA tek kad te snijeg ukrasi kao cvjeceZaista noci, ti si ovozemaljski rajI kao sto si dosla tajanstvenaIsto ces tako i otici znamMozda ces nam samo mjesec ostaviti za kraj. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 1, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 1, 2016 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 17, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 Sva obličja iz sna, kristalna, koja si sticala u jezičkoj senci, njima privodim svoju krv, redove slika, koje treba da skrijem u raspuklim venama svoga saznanja - , moja tuga, vidim, prelazi na tvoju stranu Paul Celan, ''Sva obličja iz sna'' Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 Снежана је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Снежана је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 25, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 besanima za laku noć... Besanima, želim laku noć ove večeri što liči na neplaćen kafanski račun... besanima, jer su zapravo oni ti koji boluju od nemira u noći njihove noći će biti teške, njima će za promenu trebati jedna laka noć... svim usnulim mogu poželeti da stežu struk onih zbog kojih tako mirno i lako noćas spavaju to je čak lepše od želje za lakom noći jer to neće trajati a i svi usnuli uglavnom završe kao besani a železničarima teških misli, koji guraju napred i nazad, na slepom koloseku svih mogućih varijatni ljubavnih dijaloga koji se nikada neće voditi šaljem pozdrav i rum laku noć vam želim, i ne zaboravite da moramo biti tu da upalimo svitanje za bezbrižne i usnule (inače se nikada neće probuditi) R.P. Јелена011 је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2016 Нека твоји бели лабуди кристална језера сањају, али не веруј мору које нас вреба и мами. Просторе невидљива снага сања којој се сунцокрети клањају видиш ли окренута заборављеним данима у тами? Тебе три света воле три те ватре прже. А ми идемо испред наде коју лутајуће пустиње прогањају. Они смо што су све измислили и остали сами, жено од светог мермера бела утехо којој се приклањају. На звучним обалама где древно завршава море каменим срцем слутиш: ваздух је велико чудо. Нек траје лепота сунца до последњег сна, горе према врховима који загубише нам траг. Ал лудо не веруј томе мору које нас вреба и и мами. Кристална језера сањај у тами. Бранко Миљковић, „Усних је од камена” Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 29, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2016 Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 29, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2016 Снежана је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука