Jump to content

Молим те, чуј то што не говорим

JESSY

Препоручена порука

ja sam tip koji voli da mu se objasni ;)

iskreno ti zelim da imas takvu osobu pored sebe..... :)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Moj muž je veći romantik od mene, ali ipak prosto razgovaramo o svemu :)
lepo...zlatna sredina.... :dobro:
  • Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Pa toliko se često citira u pozitivnom/simpa/romantičnom kontekstu, a baš je, ono, crnjak...

Priznajem da ne razumem ove romantike. I ovako je komunikacija među ljudima komplikovana, pa čemu insistiranje da neko nekog razume i ako mu sve lepo ne objasni? Jezik bar imamo kao neku olakšicu, zar i toga da se odreknemo? Iz iskustva koje ja imam, kad god su ljudi romantično o nečem ćutali, vrlo često su mislili i podrazumevali sasvim različite stvari. Al' vrlo romantične... :D

.....koje se igrom slučaja često završe veoma tragično

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

@@Paradoksologija, pa draga, moja, kao sto znas svi smo razliciti....i ne mozemo ocekivati da svi misle i osecaju kao mi sami.....

ovo nije tema o poeziji, pa da sam namerrno izvukla strofu iz konteksta......

ovo je strofa koju volim i ponavljam godinama....mnogo mi znaci i uklapa se u temu.....

inace, ja sam romantik..... :)

Jel greh biti romantik?

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

Jel greh biti romantik?
zasto bi bio..... :)  ja to jos nisam cula.....ne kazem da nisam gresna ali...... :smeh1:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...