JESSY Написано Новембар 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 ja sam tip koji voli da mu se objasni iskreno ti zelim da imas takvu osobu pored sebe..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Новембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 iskreno ti zelim da imas takvu osobu pored sebe..... Moj muž je veći romantik od mene, ali ipak prosto razgovaramo o svemu Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 Moj muž je veći romantik od mene, ali ipak prosto razgovaramo o svemu lepo...zlatna sredina.... Bokisha је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Новембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 Pa toliko se često citira u pozitivnom/simpa/romantičnom kontekstu, a baš je, ono, crnjak... Priznajem da ne razumem ove romantike. I ovako je komunikacija među ljudima komplikovana, pa čemu insistiranje da neko nekog razume i ako mu sve lepo ne objasni? Jezik bar imamo kao neku olakšicu, zar i toga da se odreknemo? Iz iskustva koje ja imam, kad god su ljudi romantično o nečem ćutali, vrlo često su mislili i podrazumevali sasvim različite stvari. Al' vrlo romantične... .....koje se igrom slučaja često završe veoma tragično Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Новембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 @@Paradoksologija, pa draga, moja, kao sto znas svi smo razliciti....i ne mozemo ocekivati da svi misle i osecaju kao mi sami..... ovo nije tema o poeziji, pa da sam namerrno izvukla strofu iz konteksta...... ovo je strofa koju volim i ponavljam godinama....mnogo mi znaci i uklapa se u temu..... inace, ja sam romantik..... Jel greh biti romantik? Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 27, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 Jel greh biti romantik? zasto bi bio..... ja to jos nisam cula.....ne kazem da nisam gresna ali...... Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука