VaSa110 Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Eto kakvi smo mi ljudi. Kako lako zaboravljamo da su Ceca i pokojni joj suprug bili lep primer jednog uspešnog bračnog para i uzor priličnom broju generacija. Svedočili su svojim delima kako treba voditi uspešan i bogougodan život. I evo Ceca sada iako sama nastavlja. Možda bi trebalo češće na svim medijima novim generacijama prikazivati i pričati o ovom paru da bi i oni imali taj svetli primer pravog srpskog bračnog para kao uzor. Зосима, Anika, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Пошто је овде већ било речи о "цеци переци", да не заборавим... Или да напоменем, чисто да не би био погрешно схваћен, како је то уствари (а и по опште прихваћеном стручном мишљењу додуше мање познатих аутора) скраћеница од "испеци па реци деци". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Ljudi, je l' ovo tema o Ceci ili o tome da je dala pare za obnovu manastira? Na osnovu poslednje dve procitane strane, ne mogu da shvatim o cemu vi pricate, jer verovatno nemam dovoljno IQ poena. Iznecu moje misljenje o temi, ako nekom dobro dodje. Ovo je za mene radosna vest! Jedna zena dala par (desetina) hiljada evra za obnovu svetinje. Ja ostavim 200din na ikonu - nula naspram ovog njenog gesta! I uopste ne pitam kako su pare zaradjene, nego se divim kako su potrosene. Nije, ljudi, bitno da li je pare dala prva violina sa koncerta Beogradske filharmonije ili neka tamo Ceca sa priredbe kod Frankfurta. Bitno je da ce se manastir sacuvati! I bitno je da se ova dusa vraca Bogu, kako pise u clanku, da je otkrila veru i da je to njen put. Neka joj je na spasenje duse sve sto radi! Дијана. and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Камо лепе среће сестро да народ то тражи. Из твојих уста у Божије уши. Осврни се, гнев кључа, сви траже правду, морал, наплату дугова за грешке. Не треба људима хришћански Бог, не треба им Христос који ће рећи "иди и немој грешити више". Не, људима треба бог осветник, и то сад, одмах, у овом животу, да могу да се наслађују патњом својих непријатеља. Ja govorim iz svog ugla.Ja ne citam misli... I jos nesto... ....kako mozete da znate sta je dobro,ako ne pozanajete i ono lose...? Npr. Da biste zaista uzivali na koncertu klasike,morate da budete i u kafani,i na svadbi,i na splavu...Morate da imate sirinu. Lako je govoriti iz svoje sobe i biti hrabar na recima...Ali kada se nadjete u takvom okruzenju,ne mozete uvek da izbegavate sva drustva i da se zatvarate u neki svoj svet...Ja ne slusam narodnu muziku...ali postujem sve ljude koji je vole...meni to ne prija..neko u tome uziva... Bila sam nedavno u kafani...ne mogu da kazem da mi to okruzenje prija,niti sebe vidim kao deo njega.Ljudi sa kojima sam tamo bila su mi uvek izlazili u susret i na tome sam im veoma zahvalana.Uopste me ne zanima sta oni slusaju...Zivot je vise od muzike... Kakve ovo veze ima sa Cecom,pojma nemam... Ima ona neke lepe pesme...Kao npr. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Није овде реч о музици цециним песмама,већ о њеном животу међу криминалцима,ДБ-у, политичком врху,тајкунима и сличним битангама... Друга ствар,ко једном уђе у ту причу,а причам о криминалу на највећем нивоу,из ње може изаћи само у ковчегу,или наставља ,тамо где је стао,можда још моћнији(а)... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Ajoj ajoj, jedna zena vam je kriva sto je u srbiji u nekom odredjenom vremenu carovao kriminal. Ej jedna zena..... Снежана and NemanjaVa је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Ajoj ajoj, jedna zena vam je kriva sto je u srbiji u nekom odredjenom vremenu carovao kriminal. Ej jedna zena..... Smešno. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Pojedini ljudi vole ovu doticnu do imbecilnosti. Can't help. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 P.s. Priznate koja vam je omiljena Cecina pesma ? :0102_laugh: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Све је почело овако .... https://www.youtube.com/watch?v=fceLKJvGjlU Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Pojedini ljudi vole ovu doticnu do imbecilnosti. Can't help. Nema izgubljene ovce Hristos je platio na smrt cecine grehe na Krstu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Nema izgubljene ovce Hristos je platio na smrt cecine grehe na Krstu. Изгубљене овце можда и нема,али крава има... друга ствар,Христос не плаћа ретро-активно нечије грехе,већ покајане и за крај би те замолио да не правиш овде патетично-пијетистичке пердесатве и глумиш некаквог испосника мистика,са великом љубаљу према изгубљеним овцама... :4869: Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Изгубљене овце можда и нема,али крава има... друга ствар,Христос не плаћа ретро-активно нечије грехе,већ покајане и за крај би те замолио да не правиш овде патетично-пијетистичке пердесатве и глумиш некаквог испосника мистика,са великом љубаљу према изгубљеним овцама... :4869: A sta cu kad mi ti takav ozlojadjen ne mozes ni pero uzeti. Imas zoske neke slovne greske u postu ako te ne mrzi da ih ispravis. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 пердесатве По Вујаклији "пердесатве" су изгубљене ствари (ит. perdere-изгубити, sattus-ствар (староетрурска реч)) feeble and Плутон је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 По Вујаклији "пердесатве" су изгубљене ствари (ит. perdere-изгубити, sattus-ствар (староетрурска реч)) Nisam ni sumnjao da je dobro skockao, vidi se da je svako slovo na mestu. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука