Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 Јеси пролупао и измислио,није био кримос већ обућар,панцакес је у праву,а ево ти и корпус деликт: https://www.pouke.org/news.php?do=view&id=6871&cid=0 А ти ако волиш светлост и истину ,онда не лупетај којешта да би одбранио калаштуру са естраде! Da ne duzim, lepo je sto koristite google. Mozda nije sveti Antonije nego neki drugi od egipatskih monaha ali prica stoji i ovako u skracenoj varijanti kakvu sam je ja vama napisao. Istina je da smo podobni razbojniku sa Krsta i sve ostalo je Istina koju sam je ja vama ispisao. Doduse nijesam citao sa neta no iz knjiga kako dolikuje onima koji lupetaju. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 Hristos je uzeo na sebe i cecine grehe i platio ih je smrcu na Krstu. Vi koji mislite da je ijedan covek u svet zasluzio svojim zivotom to da mu Hristos uzme greh njegov na sebe, nijeste pri cistoj svesti ni pameti. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 Па каже... https://www.youtube.com/watch?v=xY-g0X5b1eM Кратос је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 Ceca , svetica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sss Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 Bas tako Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sss Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 Svi ovi što osuđuju Cecu bi bili u prvom redu nekad za kamenovanje samo što danas nema Gospoda da im kaže da ko je bez greha neka ga baci prvi. Bas tako Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sss Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 Не капирам зашто постављате "цецине " песме ,као параван за њено "покајање",када она нема појма о томе ,шта ће јој аутори музике и текстописци понудити???!!! Она је обична калаштура , без мозга,такав јој је и сетра,неваспитаном децом,највеће битанге криминала и политике су њени пријатељи,једном речју синоним за пропалу Србију , а ако хоће већ да се подвизава ,нека се врати у своју селендру, распрода и поклони сав новац ,који је зарадила од Арканове владавине Србијом, махинацијама са Обилићем ,дружења са земунским кланом... сори,покушао сам бити нешто блажи,али ми не иде, јер "Мој Београд" је мој,никад неће бити твој,гуско једна ,марш из њега! Zvucis kao fan Jelene Kreketuse. Sudis Ceci kao da je gresnica bez vrlina a prvi pokazujes svoje mane deskrimisajuci ljude sa sela u tvom komentaru. Ko da si neka klasa ako si rodjen u Beogradu ,najruznijoj prestonici Evrope Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 Манастир Рајиновац мени лично много значи. У Бегаљици сам одрастао, моја прва сећања су јутра и вечери у којима ме је баба водила у манастир. Литургији смо присуствовали у помоћним зградама, јер је због клизишта у храм био забрањен улаз, зидови су попуцали. Сећам се и обнове, која је почела када сам ја био дете и трајала годинама. Знам колико људи из села је данима помагало, били су радна снага. Тек данас схватам колико су велики били ти људи. Када је пре неколико година у манастир дошао отац Стефан, о већим празницима се стварају гужве на литургији, људи стоје напољу, не могу сви да уђу. Они из села што су долазили, долазе и даље, нема ту неке промене, појављују се неки нови, међу њима велики број "познатих" личности, па и поменута Цеца. Сећам се да је моја прва реакција била негативна, чак благо гађење на целу причу. Наравно, где је естрада ето и политичара, па одједном челници општине присуствују литијама у првим редовима, наравно у пратњи фотографа. Благо речено, огорчен сам био. И наравно, ето мени изговора да не одлазим у манастир, да будем увређен и да осуђујем. Онда сам упознао још неке људе којима је духовник отац Стефан, па ставим прст на чело - у њега неограничено поверење имају и веома га воле неки људи које ја изузетно ценим, а ја сам осудио и њега и манастир зато што Цеца долази на литургије (повремено). Понашао сам се као највећи лицемер, из фотеље дома мога пљувао колико год сам могао да добацим. Мислим да ме је преломио разговор са свештеником (другим) када сам побројао разлоге због којих сам драстично смањио присуствовање литургијама и огорченост због поступака неких свештеника, па ме је човек питао: зашто си дозволио да човек од крви и меса стане између тебе и Бога? Наравно, нисам знао да одговорим. Цецу као естрадну личност не волим, избегавам њену музику, када је видим на тв-у обавезно мењам канал. Не сматрам да је она покренула овај талас естрадног неукуса, већ Фахрета Јахић, она је само померала границе и данас граница више и нема. Данас певаљка може гола да шета градом, али је већи проблем од тога што ћемо ми ноге да поломимо да јој видимо голу гузицу. Она је таква каква је, себе гледајмо. Што се конкретно донаторске вечере тиче, јесте да је већина гостију за избегавање (изузетака има, наравно), али, нажалост, данас такви имају много новца. Пар њих више наго сви мештани заједно. Манастир Рајиновац је био ту где јесте далеко пре нас и њих и биће ако Бог да и далеко после. Свакога ко приложи за решавање проблема поздрављам и ту се завршава моје коментарисање њихових живота. Моје је да бирам како ћу ја живети и да, колико могу, утичем на људе око себе да цене праве вредности. И да ђубре из своје канте носим у контејнер, а не да га пребацим код комшије у двориште, па да га осуђујем зашто није почистио. Господ ће судити, молим се да будемо достојни милости Његове, сви заједно. Volim_Sina_Bozjeg, Sanja Т., feeble and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 Манастир Рајиновац мени лично много значи. У Бегаљици сам одрастао, моја прва сећања су јутра и вечери у којима ме је баба водила у манастир. Литургији смо присуствовали у помоћним зградама, јер је због клизишта у храм био забрањен улаз, зидови су попуцали. Сећам се и обнове, која је почела када сам ја био дете и трајала годинама. Знам колико људи из села је данима помагало, били су радна снага. Тек данас схватам колико су велики били ти људи. Када је пре неколико година у манастир дошао отац Стефан, о већим празницима се стварају гужве на литургији, људи стоје напољу, не могу сви да уђу. Они из села што су долазили, долазе и даље, нема ту неке промене, појављују се неки нови, међу њима велики број "познатих" личности, па и поменута Цеца. Сећам се да је моја прва реакција била негативна, чак благо гађење на целу причу. Наравно, где је естрада ето и политичара, па одједном челници општине присуствују литијама у првим редовима, наравно у пратњи фотографа. Благо речено, огорчен сам био. И наравно, ето мени изговора да не одлазим у манастир, да будем увређен и да осуђујем. Онда сам упознао још неке људе којима је духовник отац Стефан, па ставим прст на чело - у њега неограничено поверење имају и веома га воле неки људи које ја изузетно ценим, а ја сам осудио и њега и манастир зато што Цеца долази на литургије (повремено). Понашао сам се као највећи лицемер, из фотеље дома мога пљувао колико год сам могао да добацим. Мислим да ме је преломио разговор са свештеником (другим) када сам побројао разлоге због којих сам драстично смањио присуствовање литургијама и огорченост због поступака неких свештеника, па ме је човек питао: зашто си дозволио да човек од крви и меса стане између тебе и Бога? Наравно, нисам знао да одговорим. Цецу као естрадну личност не волим, избегавам њену музику, када је видим на тв-у обавезно мењам канал. Не сматрам да је она покренула овај талас естрадног неукуса, већ Фахрета Јахић, она је само померала границе и данас граница више и нема. Данас певаљка може гола да шета градом, али је већи проблем од тога што ћемо ми ноге да поломимо да јој видимо голу гузицу. Она је таква каква је, себе гледајмо. Што се конкретно донаторске вечере тиче, јесте да је већина гостију за избегавање (изузетака има, наравно), али, нажалост, данас такви имају много новца. Пар њих више наго сви мештани заједно. Манастир Рајиновац је био ту где јесте далеко пре нас и њих и биће ако Бог да и далеко после. Свакога ко приложи за решавање проблема поздрављам и ту се завршава моје коментарисање њихових живота. Моје је да бирам како ћу ја живети и да, колико могу, утичем на људе око себе да цене праве вредности. И да ђубре из своје канте носим у контејнер, а не да га пребацим код комшије у двориште, па да га осуђујем зашто није почистио. Господ ће судити, молим се да будемо достојни милости Његове, сви заједно. Sve podrzavam gore receno u vezi pevaljki gadjenja i nadilazenja toga,i slazem se sasvim samo bih jos dodala ovo,potstaklo me na razmisljanje ako ne zameras. Te pevaljke(da u taj termin uguram svu tragiku na estradi),gledano kroz prizmu cele zajednice su nase ogledalo,jer gle ti ljudi imaju danas pare!Cije pare?Nase pare!Pare nase zajednice(naroda,drzave).Nemaju ih autenticni teskim radom izgradjeni umetnici,imaju ih oni.Mi kao zajednica smo Bogom darovan novac(kao platu za trud i rad) mahnito ulagali (i jos uvek ulazemo,na koncertima nastupima ,tv...)upravo u taj sloj drustva.To smo mi Bogu prineli od naseg truda "najbolje" sto smo imali kao kad za slavu domacica mesi kolac samo od najboljeg brasna da domacin prinese Bogu na dar i uz molitvu za dom svoj.Bez obzira koliko kao pojedinci nismo mozda ucestvovali u tome i trudili se da plivamo uzvodno,mi smo kao nacija takodje organizam koji zavisi od svih svojih celija i u tom smislu nemamo pravo da osudjujemo (da oprostite)straznjicu tog organizma ako smo u nju ulagali a ne u mozak mozda ili u srce ili u vredne ruke i td.Mislim da nam je preko potrebno da gledamo celinu u takvim situacijama kako bi izbegli nekorisnu osudu,te naglaslili gde lezi resenje problema za ubuduce.Pa ce i Bog blagoslove poslati u skladu sa time.A ko vise ima (neko mozga,neko obrazovanja,neko prosvecenosti neko pak samo para)to ce mu se vise i traziti.Hvala Bogu nek daju makar u manastire bolje nego da iznose na Krfove Ibice i Sejsele nas novac koji smo njima poverili.Bolje nije mogao da bude potrosen trenutno bar taj kod doticne Cece. Макрина, Volim_Sina_Bozjeg, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 Sve podrzavam gore receno u vezi pevaljki gadjenja i nadilazenja toga,i slazem se sasvim samo bih jos dodala ovo,potstaklo me na razmisljanje ako ne zameras. Te pevaljke(da u taj termin uguram svu tragiku na estradi),gledano kroz prizmu cele zajednice su nase ogledalo,jer gle ti ljudi imaju danas pare!Cije pare?Nase pare!Pare nase zajednice(naroda,drzave).Nemaju ih autenticni teskim radom izgradjeni umetnici,imaju ih oni.Mi kao zajednica smo Bogom darovan novac(kao platu za trud i rad) mahnito ulagali (i jos uvek ulazemo,na koncertima nastupima ,tv...)upravo u taj sloj drustva.To smo mi Bogu prineli od naseg truda "najbolje" sto smo imali kao kad za slavu domacica mesi kolac samo od najboljeg brasna da domacin prinese Bogu na dar i uz molitvu za dom svoj.Bez obzira koliko kao pojedinci nismo mozda ucestvovali u tome i trudili se da plivamo uzvodno,mi smo kao nacija takodje organizam koji zavisi od svih svojih celija i u tom smislu nemamo pravo da osudjujemo (da oprostite)straznjicu tog organizma ako smo u nju ulagali a ne u mozak mozda ili u srce ili u vredne ruke i td.Mislim da nam je preko potrebno da gledamo celinu u takvim situacijama kako bi izbegli nekorisnu osudu,te naglaslili gde lezi resenje problema za ubuduce.Pa ce i Bog blagoslove poslati u skladu sa time.A ko vise ima (neko mozga,neko obrazovanja,neko prosvecenosti neko pak samo para)to ce mu se vise i traziti.Hvala Bogu nek daju makar u manastire bolje nego da iznose na Krfove Ibice i Sejsele nas novac koji smo njima poverili.Bolje nije mogao da bude potrosen trenutno bar taj kod doticne Cece. Браво! Свака ти је на месту.Ми смо криви што нам је овако,лично ми.Ми нашу децу шаљемо на гранд параде,ми-Србија.Пола Србије гледа ријалити програме,па чак и бабе(ужас један и срамота) Чим нека певаљка оде у неки манастир,насловну страну посвете тој посети,иначе,како би Срби и знали за неки манастир да уопште и постоји,ако не виде у новинама да су њихове омиљене певачице посетиле исти. Ми смо једна јадна и бедна нација,где се пљује успомена на један бенд као што је био ЕКВ,па неко написао овде,пропали наркомани,али зато дозвољавамо својој деци да слушају такав кич који се не може речима описати. И док за нашег младог саксофонисту,Dhafer Youssef држи концерт у Београду и скупља новац да младић настави школовање,Србију мрзи да пошаље и један смс за болесно дете,али зато за парове,за фарме и остало само прште смс поруке Многи од вас,били су деца баш мала,можда неки нису ни били рођени тих деведесетих година,када је дотична покојна душа,постројавао,рекетирао,убијао,пљачкао људе.То су биле године страховите беде,криминала,пропалих вредности...било је страшно идентификовати се национално са човеком који себе сматра за Србина а пљачка мртве људе....зато разумем Зоскета,али,треба гледати на човека сада а не на некада шта је био. Била је млада и била је глупа.Много је испаштала због тога.Верујем да је сада много боља особа.Деца не могу да јој буду пример не знам каквог образовања и васпитања јер су одрасли у таквој бранши али ипак,за разлику од осталих певаљки,мислим да је она много сазрела као особа. Верујем да то што помаже Светиње,ради искрено. Ми хришћани смо дужни да прихватимо свакога.Не смемо да одбацимо човека јер ни Христос тако нешто не би учинио,али смо дужни исто тако,да будемо достојанствени и да истинито проповедамо Васкрслог Христа,без стида и снисхођења. Ја сам доживела од свештеника да вербално обрише под са мном јер му се може,јер сам хришћанка али зато је бирао речи када је разговарао и снисходио певаљки.У томе је наш проблем(невезано за мене).Морамо да будемо достојанствени и аутентични хришћани и онда нема бојазни. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 @Макрина Tuga. Evo jos jedna dijagnoza i ovde na ZRU gde se smatramo Hriscanima. Otvorim temu posvecenu nasem kompozitoru ,Srbinu dakle,cijom muzikom sam odusevljena , (www.pouke.org/forum/topic/40728-за-музикољупценешто-лепокреативно-и-са-пуно-ср/) niko ni a,ni b,ni š...ič!? Ali eto na Cecino ime 11 strana ispisanih,razmisljanja,osude opravdanja,pomesanih emocija,ma sta volis svega i svacega.I tako gde sno-eto ni makac maknuli od straznjice naseg izmucenog organizma. Ako im ne dajemo pare dajemo im vreme,paznju,emocije,misli...a posle sto oni nose pare manastirima?! Pa kad bi smo ulagali u ponos Srbije,a ne u straznjicu pa onda bi ponos prinosti nas trud Bogu na opstenarodni ponos i rados a dao bi Bog medjunarodni ugled. Ovako Ceca je nase ogledalo,pred Bogom ,sobom i narodima. Sanja Т., Драшко, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 @@Лапис лазули, e, upravo to....dok se mi kao narod ne preumimo, nista nam nece biti bolje....samo gore....dok ne shvatimo da je problem u nama samima...zato ne treba da se cudimo sto nam se desava to sta se desava.... Sanja Т. and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ламех Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 Koji zločin je priznala i za šta je osuđena?Daleko od toga da je naivna..čak naprotiv mislim da je namazana sa 16 iljada milijardi boja...Arkan je bio moćan čovek a moć je kao što znaš najveći afrodizijak za žene. http://www.danas.rs/danasrs/drustvo/svetlana_raznatovic_i_zvanicno_osudjena_.55.html?news_id=216868 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ламех Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 Али стоји то да већ 5 страница питаш за шта је то крива и за шта треба да одговара и да ти нико на то није одговорио. Јер нема шта. http://www.danas.rs/danasrs/drustvo/svetlana_raznatovic_i_zvanicno_osudjena_.55.html?news_id=216868 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 http://www.danas.rs/danasrs/drustvo/svetlana_raznatovic_i_zvanicno_osudjena_.55.html?news_id=216868 I? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука