Ненад Р. Написано Септембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2015 Јако лепа иницијатива коју здушно подржавам . Било би јако лепо да се постави јавна анкета , где би форумаши били у прилици да се јавно изјасне по тој иницијативи. Са Јуаном се слажем, требало би неко да среди текстове, како би било неког реда у књизи . Прво и основно је да се аутор текстова отац Сава изјасни о томе , а после идемо даље. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2015 Једино што би било фино да неко групише текстове по темама уместо да се само стрпају у књигу без икаквог реда. То је најбоље. Размишљао сам у том правцу, али нема се времена код мене за то тренутно. Можда кад дође зима и не буде послова.... уз ватру. Ко то реши да уради биће му опет лакше уз књигу са свим одговорима, него да користи тему на форуму. JESSY је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Септембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2015 Ако сам добро схватио, а извињавам се ако грешим, међу братијом Високих Дечана има одличних информатичара и познавалаца електронске технологије, па мислим да њима, као и оцу Сави, треба оставити питање организације свега, а да се само понудимо ако око нечега можемо да помогнемо. Поготово оцу Сави, јер је он аутор. Такође мислим да овде међу нама одустанемо од приватних издања и качења на бесплатне сајтове типа Scribd.com. Ипак је поента да се књига продаје и да новац иде нашима на Косову, а не да се бесплатно изгугла на интернету и штампа код куће. Јефимија Крунић, Дијана., Arsenija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2015 Треба нам бољи наслов, и добар предговор. Друго, мислим да су наша имена сувишна. п.с. ово су само предлози Dragana,mi smo likovi te knjige... Niko nas ne sme iz nje izbrisati,imena su nam zapisana u knjizi Oca Save Janjica... ako Bog da da ona izadje ....Kome li ce Otac Sava da posveti ovu knjigu... ? Mozda Majci Bozijoj ,Svetom Savi... Svetom Kralju ? I onda ide onaj nezaboravni deo,svoju zahvalnost dugujem svima koji su sa posebnom paznjom pratili moj rad i bez kojih ova knjiga ne bi ni postojala( a to smo mi,shvatate...to smo mi ) Naravno,knjigu bih kupila i sa zadovoljstvom bih je poklanjala svima koji ni pojma nemaju ko je ta Arsenija....a to sa u stvari ja ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2015 Ко то реши да уради биће му опет лакше уз књигу са свим одговорима, него да користи тему на форуму. Tema moze i da se obrise... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 4, 2015 Гости Пријави Подели Написано Септембар 4, 2015 Ja bi pre odštampao knjigu eshatološka pitanja,sudar titana o.Sava vs o.Zoran Dobra ideja u svakom slučaju jer o.Sava daje baš opširne i detaljne odgovore na konkretna pitanja. Mogli bi urednici da naprave banere sa posebnim temama gde razgovaraju o. Sava i o. Zoran. Ujedno, mislim da treba da stoji forma pitanja i odgovora, ali da sve bude za pocetak na cirilici. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2015 Arsenijo, knjiga ce biti posvecena svima onima koji su gladni duhovnog stiva. A ne samo nama sa portala. Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2015 Arsenijo, knjiga ce biti posvecena svima onima koji su gladni duhovnog stiva. A ne samo nama sa portala. To je ipak na Ocu Savi da odluci... ... Zaista se radujem toj knjizi.Dace Bog da sve bude dobro. Eto,toliko,da ne komplikujem... Sada treba da se povucemo i da pustimo stvari da se odvijaju po nekom planu ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перезвон Написано Септембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2015 Ако сте за ову иницијативу, хајдемо да овде сви заједно разрадимо методу како да се то одради. Колико знам, Поуке су члан Мисионарског одељења те самим тим може да се та идеја подржи на тим састанцима. Може овај пут: нека штампање књиге финансира Мисионарско одељење. Тираж се поклања Дечанима. Срђан Шијакињић and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Септембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2015 Odlična ideja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 5, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2015 Steta sto je ideja, koja je bez sumnje rodjena u svakome od nas koji prati ovaj forum, vec posle 5 strana ocevih odgovora, javno preuranjena. Trebalo je jos tjutati o tome. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Септембар 5, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2015 Steta sto je ideja, koja je bez sumnje rodjena u svakome od nas koji prati ovaj forum, vec posle 5 strana ocevih odgovora, javno preuranjena. ?????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ламех Написано Септембар 5, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2015 Може овај пут: нека штампање књиге финансира Мисионарско одељење. Тираж се поклања Дечанима. Мисионарско одељење као постоји?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Септембар 5, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2015 Постоји. Мисионарски центар о. Данил Сисојев је у саставу овог одјељења и раде одличан посао на овом пољу (мисије) . Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 5, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2015 ?????? Nemam pojma. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука