Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 5, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2015 Trebalo je jos pustiti, da se pitanja i odgovori razvijaju spontano. Pogotovo pitanja. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Септембар 5, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2015 Trebalo je jos pustiti, da se pitanja i odgovori razvijaju spontano. Pogotovo pitanja. Može se izdavati u tomovima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 5, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2015 Može se izdavati u tomovima Znas i sam, bio sam prisutan od prve stranice, ove fantasticne teme, mislim da si i ti bio tu. Jednom sam i rekao, da otac Sava tako odgovara, da bi ga i dete moglo razumeti i nuciti od njegovog znanja i zivotnog opita. Vec tada a mislim da nisam usamljen se porodila ideja, da se sva pitanja i odgovori cuvaju i da se to javno i objavi kasnije. Ali sam bio i svestan da je jos prerano upravo zbog tog nekog spontanog i forumsko prisnog kontakta, koji ne bi imao opterecenje, da ce se negde stampati i objaviti van pouka. Макрина and Gandalf Sivi је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука