Jump to content

Иницијатива за штампање књиге Архимандрита Саве Јањића са одговорима са форума ЖРУ

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Јако лепа иницијатива коју здушно подржавам . Било би јако лепо да се постави јавна анкета , где би форумаши били у прилици да се јавно изјасне по тој иницијативи.

Са Јуаном се слажем, требало би неко да среди текстове, како би било неког реда у књизи .

Прво и основно је да се аутор текстова отац Сава изјасни о томе , а после идемо даље.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Једино што би било фино да неко групише текстове по темама уместо да се само стрпају у књигу без икаквог реда.

То је најбоље. Размишљао сам у том правцу, али нема се времена код мене за то тренутно. Можда кад дође зима и не буде послова.... уз ватру.

Ко то реши да уради биће му опет лакше уз књигу са свим одговорима, него да користи тему на форуму.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ако сам добро схватио, а извињавам се ако грешим, међу братијом Високих Дечана има одличних информатичара и познавалаца електронске технологије, па мислим да њима, као и оцу Сави, треба оставити питање организације свега, а да се само понудимо ако око нечега можемо да помогнемо. Поготово оцу Сави, јер је он аутор.

Такође мислим да овде међу нама одустанемо од приватних издања и качења на бесплатне сајтове типа Scribd.com. Ипак је поента да се књига продаје и да новац иде нашима на Косову, а не да се бесплатно изгугла на интернету и штампа код куће.

Подели на овим сајтовима

Треба нам бољи наслов, и добар предговор. Друго, мислим да су наша имена сувишна. п.с. ово су само предлози

Dragana,mi smo likovi te knjige... Niko nas ne sme iz nje izbrisati,imena su nam zapisana u knjizi Oca Save Janjica...  ako Bog da da ona izadje .
...Kome li ce Otac Sava da posveti ovu knjigu... ?  Mozda Majci Bozijoj ,Svetom Savi...  Svetom Kralju ?

I onda ide onaj nezaboravni deo,svoju zahvalnost dugujem svima koji su sa posebnom paznjom pratili moj rad i bez kojih ova knjiga ne bi ni postojala( a to smo mi,shvatate...to smo mi :)  )

Naravno,knjigu bih kupila i sa zadovoljstvom bih je poklanjala svima koji ni pojma nemaju ko je ta Arsenija....a to sa u stvari ja ...

:351780:

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ja bi pre odštampao knjigu eshatološka pitanja,sudar titana o.Sava vs o.Zoran  :D

Dobra ideja u svakom slučaju jer o.Sava daje baš opširne i detaljne odgovore na konkretna pitanja.

Mogli bi urednici da naprave banere sa posebnim temama gde razgovaraju o. Sava i o. Zoran.

Ujedno, mislim da treba da stoji forma pitanja i odgovora, ali da sve bude za pocetak na cirilici.

Подели на овим сајтовима

Arsenijo, knjiga ce biti posvecena svima onima koji su gladni duhovnog stiva. A ne samo nama sa portala.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Arsenijo, knjiga ce biti posvecena svima onima koji su gladni duhovnog stiva. A ne samo nama sa portala.

To je ipak na Ocu Savi da odluci... :)  ...

Zaista se radujem toj knjizi.Dace Bog da sve bude dobro.

Eto,toliko,da ne komplikujem...  Sada treba da se povucemo i da pustimo stvari da se odvijaju po nekom planu ...

:351780:

Подели на овим сајтовима

Ако сте за ову иницијативу, хајдемо да овде сви заједно разрадимо методу како да се то одради.

Колико знам, Поуке су члан Мисионарског одељења те самим тим може да се та идеја подржи на тим састанцима.

Може овај пут: нека штампање књиге финансира Мисионарско одељење. Тираж се поклања Дечанима. 

Подели на овим сајтовима

Постоји. Мисионарски центар о. Данил Сисојев је у саставу овог одјељења и раде одличан посао на овом пољу (мисије) .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...