Аурор Написано Октобар 2, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2016 13 minutes ago, Ћириличар рече Занимљиво је како нисам уопште био помислио на Парадоксологију или на блиске и драге пријатељице које су феминисткиње кад сам ово видјео, или на себе јер се слажем са основама феминизма ( па чак и са деконструкцијама у одређеном погледу, а и себе сматрам феминистом ) а то је управо зато што сам пропратио ујдурму око феминизма у Америци и знам о чему је конкретно ријеч. А знаш и ти, него не можеш сварити овакве ствари из неког разлога. Зато опуштено, јер почињеш ме подсјећати на ове наше Радикале који исто не прихватају никакву шалу на рачун Срба. Трамп је буздован, уживајмо у урнебесу јер је гарантовано да ће бити "огроман, биће најбољи, биће предиван, кад ти кажем!" ( прим. прев. ). Lazan je tvit, nikada nije napisao ono. Lako padate Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 2, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 2, 2016 1 hour ago, Господин Дареалис рече Lazan je tvit, nikada nije napisao ono. Lako padate Па добро, ал опет, фора је добра Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 2, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2016 А по чему је добра фора? Форе које се заснивају искључиво на вређању на основу физичког изгледа су труле и инфантилне. Avocado, Paradoksologija and Ronald је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 2, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2016 Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 2, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2016 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 2, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 2, 2016 1 hour ago, Juan рече А по чему је добра фора? Форе које се заснивају искључиво на вређању на основу физичког изгледа су труле и инфантилне. Добра јер је смијешна и јер таквих радикалних дебелих феминистица има у солидном броју. А опет суштина није у томе да је спрдање са њиховим изгледом главно, него стереотип да оне своје фрустрације и комплексе због тога лијече кроз радикални феминизам, па због тога се жели ударити на тај комплекс ударом на њихов изглед. По логици са којом се супротстављаш конкретно овој шали, не би такође требало спрдати се по националној основи, религијској, идеолошкој итд. ( јер ће свако бити погођен нечим таквим, или неко њима драг ). Свако има неки дио своје личности која може лако бити обухваћена неком шалом или спрдњом и важна одлика духа и карактера човјека је да зна прихватити шалу, па чак и неку бруталнију или безобразнију ( или макар да не скочи као опарен, него људски и мирније изнегодује ). Мислим, јест овако безобразнији хумор није свакоме по укусу, и јесте инфантилан и приземан... али је и то често смијешно. Ето, тркали се Босанаци Црногорац. Црногорац заспао а Босанац се изгубио. Увриједих себе на дуплој основи ( црногорско поријекло, рођен и одрастао у Босни ) и шта? Но опет, можда сам ја отворенији за више врста шала јер сам Босанац Ето, недавно сам се засмијао и на слику Пепеа у усташкој униформи како задовољно држи четничку значку коју је као узео од четника кога је побиједио, а исто би било и са било каквом другом комбинацијом. Обожавам и "Remove kebab" форе тако. У сваком случају, сматрам да је хумор, какав год он био, нешто што се не треба дирати и ограничавати у јавности, па макар био и инфантилан и веома приземан или увредљив, ако иза њега ипак стоји и одређена хумористичка намјера ( а не само намјера за исмијавањем и унижавањем, што је потпуно друга ствар ). Хумор је један од најбољих вентила и проводника како мисли тако и емоција, а и има корисне друштвене функције чак и у свом најприземнијем облику. Или како рекоше два занимљива господина: -"Honey, if you can take a d***, you can take a joke." ( the fabulous faggot, Milo Yianopulos ) und Управо због ових ствари сматрам да се не треба толико негативно односити према појави која је изњедрила Трампа ( иако је не подржавам у потпуности ) јер је могуће из ње научити нешто, схватити нешто што се покушава исказати тиме. Исто као и са зезанцијом "Remove kebab". Срби је обожавају и многи су умислили да је то популарно јер "Запад коначно увиђа да је требао бити на нашој страни бла бла бла", а користе шалу која је заснована на Сребреници. И кроз ту шалу неки лакше процесуирају читаву ту причу. Потенцијал у приземним и увредљивим шалама постоји и мора се искористити, а не скакати као опарен: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 2, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 2, 2016 1 hour ago, Avocado рече На крају видеа избацило ми је овај приједлог: Говеда, обоје. Судар титана Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 2, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2016 @Ћириличар ОК, сад је јасно, ти и ја једноставно потпуно другачије гледамо на свет. Не желим да живим у том вашем свету. Сматрам га антицивилизацијским кораком уназад и сматрам људском дужношћу да се против њега пише, говори и дела на сваком кораку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 2, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 2, 2016 1 hour ago, Juan рече @Ћириличар ОК, сад је јасно, ти и ја једноставно потпуно другачије гледамо на свет. Не желим да живим у том вашем свету. Сматрам га антицивилизацијским кораком уназад и сматрам људском дужношћу да се против њега пише и говори и дела на сваком кораку. Поштено, али ајд ми само одговори шта мислиш о овој сцени онда ( а и о читавом филму, ако си га гледао )? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 3, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 12 hours ago, Juan рече Према сопственој има позитиван став. Превише позитиван... Videla sam ovo i pre i meni, kao nekome ko je vise konzervativno vaspitavan, ova izjava je poprilcno degutantna ALI zaista nista vise od toga. Vise to dozivljavam kao njegov nacin da se pohvali. https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 3, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 9 hours ago, Ћириличар рече А опет суштина није у томе да је спрдање са њиховим изгледом главно, него стереотип да оне своје фрустрације и комплексе због тога лијече кроз радикални феминизам, па због тога се жели ударити на тај комплекс ударом на њихов изглед. Sta je smesno u tome da nekome kazes da ga/je odredjena grupa (u ovom slucaju r.fem)prihvata zato sto ima psihofizickih problema? "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 1 hour ago, Џуманџи рече Sta je smesno u tome da nekome kazes da ga/je odredjena grupa (u ovom slucaju r.fem)prihvata zato sto ima psihofizickih problema? Јер постоје неке негативне карактеристике повезане са неком групом, па тиме имплицираш да их и твој предмет спрдње има такође, или његов значај умањујеш повезивањем са односном групом, а све у контексту шале. Може се то исто урадити и без шале, директно, мртво озбиљно, као: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 Па зар је дошло дотле да се шале морају бранити? АМАН! Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 3, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 1 hour ago, Ћириличар рече Јер постоје неке негативне карактеристике повезане са неком групом, па тиме имплицираш да их и твој предмет спрдње има такође, или његов значај умањујеш повезивањем са односном групом, а све у контексту шале. Ti mi u 8 ujtru na pitanje "sta je" odgovaras sa "jer", sta mislis, gde ce ti dusa? Onu devojku je vec darealis postavljao, vidi se da nema problema samo sa gojaznoscu, te uopste nije smesno. Jos kad se kaze da se takve "zivotinje" u drugim zemljama ubijaju... "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 3, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 Trump skida Raduloviceve fore... nije placao porez 18 godina... tako bar kaze New York times http://www.nytimes.com/2016/10/02/us/politics/donald-trump-taxes.html?_r=0 Avocado, Juanito and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука