Jump to content

Избори у САД 2016. - Бернард Сандерс

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Господин Дареалис рече

Njena kampanja je prva lansirala tu pricu kad su se borili za demokratsku nominaciju 2008. 

Sad kaze da je to (a sta drugo nego...) racist lie. :)

Stara taktika "Jest jesam, ali si ti isto!". Neuspjeli pokusaj skretanja paznje, ili sto bi Dzon Stjuart rekao SQUIREL!!!!!

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

6 hours ago, Ћириличар рече

Stara taktika "Jest jesam, ali si ti isto!". Neuspjeli pokusaj skretanja paznje, ili sto bi Dzon Stjuart rekao SQUIREL!!!!!

Скретање пажње са чега?

То је потпуно ирелевантно и бесмислено питање, "васкрснуто" од стране Клингтонске капмање само зато што ништа друго нису имали... Безвезе је да се уопште губи време на то.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Grizzly Adams рече

Скретање пажње са чега?

То је потпуно ирелевантно и бесмислено питање, "васкрснуто" од стране Клингтонске капмање само зато што ништа друго нису имали... Безвезе је да се уопште губи време на то.

Па са себе. Лоша ријеч мора остати на крају залијепљена за противника.

Подели на овим сајтовима

9 hours ago, Господин Дареалис рече

The Patriarchy? 

Ja jedno imam: znas li koji je snimak ubedljivo najuzasniji od svih koje sam video (a rekao bih da imam relativno jak stomak za to)?

Da odgovorim na pitanje, najuzasniji snimak koji sam video je kad su zarobljenog jordanskog pilota zivog spalili (nakon sto je na tviteru bio mali 'referendum' na koji brutalan nacin da ga pogube, konsenzus je bio da ga spale...). 

Sad ono sto je veoma interesantno:

Tom prilikom su citirali Kuran.

Snimak se zvao 'Healing the believer's chests'. Ja znam da vam ni to mozda nije dovoljno, ali ne bi bilo lose da razmislite... :)

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Господин Дареалис рече

Ja znam da vam ni to mozda nije dovoljno, ali ne bi bilo lose da razmislite... :)

Mene zanima kako ti doživljavaš situacije u kojima sveštenici SPC '90ih blagosiljaju oružje ili one koji odlaze da se kolju.

Da li kao pravoverne koji se bore protiv inovernih pošasti protiv kojih si trenutno? Ili kao slične onima protiv kojih si trenutno?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, Paradoksologija рече

Mene zanima kako ti doživljavaš situacije u kojima sveštenici SPC '90ih blagosiljaju oružje ili one koji odlaze da se kolju.

Da li kao pravoverne koji se bore protiv inovernih pošasti protiv kojih si trenutno? Ili kao slične onima protiv kojih si trenutno?

Jel ti to dozivljavas kao dzihad? :)

Ne kontam...

Niti su isli 'da se kolju', mozda poneki psihopata...  Ovi su armija takvih psihopata, a ideologija se uklapa plus.

Imas ljude koji su presli na Islam i otisli u Islamsku Drzavu samo da bi mogli da seku glave.

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Paradoksologija рече

Mene zanima kako ti doživljavaš situacije u kojima sveštenici SPC '90ih blagosiljaju oružje

Ideja o apsolutnom nenasilju, neuzimanju oruzja i pacifizmu uopste nije hriscanska, inace...  :)

Ona je degenericka i veoma moderna.

Подели на овим сајтовима

On 9/29/2016 at 3:08, Grizzly Adams рече

Ја опраштам Лестеру брату. :) 

Не би хтео да умре под необичним околностима чо'ек...

14441139_974860945974069_741694915913244

Подели на овим сајтовима

7 hours ago, Господин Дареалис рече

Da odgovorim na pitanje, najuzasniji snimak koji sam video je kad su zarobljenog jordanskog pilota zivog spalili (nakon sto je na tviteru bio mali 'referendum' na koji brutalan nacin da ga pogube, konsenzus je bio da ga spale...). 

Sad ono sto je veoma interesantno:

Tom prilikom su citirali Kuran.

Snimak se zvao 'Healing the believer's chests'. Ja znam da vam ni to mozda nije dovoljno, ali ne bi bilo lose da razmislite... :)

Nisi ti nista vido... javi cika mracnom ako oces neki drugi :D

Al bez sale, taj je stvarno ekstreman...  jedan od najgorih ikada

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...