Jump to content

Избори у САД 2016. - Бернард Сандерс

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 hour ago, Juan рече

Какав неотесани клипан.

А брате дај мало опуштенције. Ови избори су хаос. Један дивни, прелијепи хаос :D

Подели на овим сајтовима

Боли ме уво за америчке изборе. Мислим на Парадоксологију. Мислим и на моју жену која се такође често идентификује са одређеним феминистичким идејама. Оне за мене нису китови које треба ловити. Овакве ”шале” су изразито неваспитане. Је л могуће за вас поједине да се мало одвојите од интернета и спустите у стварни живот, те да моронске изјаве интерпретирате у контексту стварних људи, ваших ближњих, а не у разним имагинарним контекстима?

Подели на овим сајтовима

18 minutes ago, Juan рече

Боли ме уво за америчке изборе. Мислим на Парадоксологију. Мислим и на моју жену која се такође често идентификује са одређеним феминистичким идејама. Оне за мене нису китови које треба ловити. Овакве ”шале” су изразито неваспитане. Је л могуће за вас поједине да се мало одвојите од интернета и спустите у стварни живот, те да моронске изјаве интерпретирате у контексту стварних људи, ваших ближњих, а не у разним имагинарним контекстима?

Relax, dude... :)

Toliko je ocigledno da je lazno da sam skrolovao na njegovom tviter nalogu i potvrdio i sam.  

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Juan рече

Мислим и на моју жену која се такође често идентификује са одређеним феминистичким идејама.

Za ovo ne vazi 'relax, dude'.  :smeh1:

Salim se, pripazi malo, vrlo lako znaju da izadju iz kuhinje... :)

Подели на овим сајтовима

32 minutes ago, Juan рече

Је л могуће за вас поједине да се мало одвојите од интернета и спустите у стварни живот, те да моронске изјаве интерпретирате у контексту стварних људи, ваших ближњих, а не у разним имагинарним контекстима?

Ajde zajedno da se manemo "glasina" i da se spustimo u realan zivot pa pogledamo realno kakav Tramp ima odnos prema zenama, svojim suprugama (sadasnjoj i bivsim), prema kcerkama i na kraju prema Hilari, kako se ponasao i kako joj se obracao tokom debate za razliku od nje koja nije prezala da ga oslovljava kako joj dune. Mislim, covek dokazano ne mrzi i ne podcenjuje zene, naprotiv.

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, florenntina рече

Ajde zajedno da se manemo "glasina" i da se spustimo u realan zivot pa pogledamo realno kakav Tramp ima odnos prema zenama, svojim suprugama (sadasnjoj i bivsim), prema kcerkama i na kraju prema Hilari, kako se ponasao i kako joj se obracao tokom debate za razliku od nje koja nije prezala da ga oslovljava kako joj dune. Mislim, covek dokazano ne mrzi i ne podcenjuje zene, naprotiv.

Ovo je takodje posebna prica.

Ona je govorila da je 'crazy', 'racist', 'sexist', a on je nju nazivao 'Secretary Clinton'.  

Posle on nije presidential... On tretira zene 23 puta bolje nego njen muz u njihovoj politickoj prevari za mase od braka. 

Подели на овим сајтовима

22 minutes ago, florenntina рече

Ajde zajedno da se manemo "glasina" i da se spustimo u realan zivot pa pogledamo realno kakav Tramp ima odnos prema zenama, svojim suprugama (sadasnjoj i bivsim), prema kcerkama

Au, brt, za ovo bi morao da ti bude komsija sprat iznad (a ne sa prilazom od 100m), ako cemo najrealnije. :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, Juan рече

Занимљиво је како нисам уопште био помислио на Парадоксологију или на блиске и драге пријатељице које су феминисткиње кад сам ово видјео, или на себе јер се слажем са основама феминизма ( па чак и са деконструкцијама у одређеном погледу, а и себе сматрам феминистом ) а то је управо зато што сам пропратио ујдурму око феминизма у Америци и знам о чему је конкретно ријеч. А знаш и ти, него не можеш сварити овакве ствари из неког разлога. 

Зато опуштено, јер почињеш ме подсјећати на ове наше Радикале који исто не прихватају никакву шалу на рачун Срба. Трамп је буздован, уживајмо у урнебесу јер је гарантовано да ће бити "огроман, биће најбољи, биће предиван, кад ти кажем!" ( прим. прев. ).

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Juan рече

Према сопственој има позитиван став. Превише позитиван...

Да ли озбиљно мислиш да он има инцестоидне жеље према Иванки? Озбиљно?

То је Трамп! Буздован и "cringe factory". Хтјео се похвалити како му је ћерка прелијепа ( јер наравно, од Трампа све што потекне  је најбоље, најљепше, најдивније :D ) и извалио се, у свом стилу. 

Мислим стварно.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...