Jump to content

Избори у САД 2016. - Бернард Сандерс

Оцени ову тему

Препоручена порука

3 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече

Шта је тачно толико безвезе у овом видеу, а да није на нивоу Даркових карикатура и мема за које ниједном нисам видео да си рекао да су безвезе? Ту видим констатнтну недоследност - од две исте ствари безвезе је она која се мени не свиђа, а баш је кул она која се мени свођа, тј. она која је у складу са мојим политичким уверењима. 

Па, на пример, онај лекар није могао да буде "илегалац" јер не би уопште могао да ради у болници, посебно не као хирург. И тако даље...

Безвезе је зато што на ту тему може да се доста тога паметног каже. У суштини, кад већ немамо отворене границе, само треба да направе неки ф... програм за визе које би одговарале тим људима и решен проблем. Имали би их "на списку", били би "легални", не би им давали социјалу (као што не дају за оне "програмерске" визе нпр.) итд. Све је то много просто кад неко стварно оће да реши проблем, а не да злоупотребљава за своје фикс идеје - што раде обе стране у овом случају.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

54 minutes ago, uros рече

Nisam ja nikakav ilegalni diskriminator zato sto sloboda govora garantuje svakome da misli/pise/prica sta hoce. O zakonima mozemo da pricamo sta god nam padne na pamet, a narocito mozemo da razgovaramo ako mislimo da su zakoni losi i da predlazemo nove. Na stranu sto uopste o tome nisam pisao nego sam rekao da household ilegalnih imigranta roditelja treba da statisticki svrstamo u racunicu ilegalne imigracije. Ovo sto ti pises je Social Justice Warrior smece koje ne znaci nista, nije argument

Ma jok... argument je kad za nešto napišeš da je Social Justice Warroir smeće... šta god to uopšte značilo...

Sloboda govora je super stvar... daje tebi mogućnost da verbalno praviš razliku između dece iako po zakonu imaju ista prava... kao da je hrana koju jedno gladno dete dobije nekakav loš trošak samo zato što mu roditelji nisu imali odgovarajuće parče papira koje neko arbitrarno dodeljuje... ta ista sloboda govora daje meni mogućnost da te zbog toga zovem ilegalnim diskriminatorom dece... zaista genijalna stvar... samo idioti uvek zaborave da ta sloboda nije jednostrana, važo za sve... da važi samo za neke, bila bi bez veze...

Možeš ti i troškove proizvodnje džempera u Sirogojnu da svrstaš u računicu ilegalne imigracije... podjednako je retardirano kao kad tu računaš velfer koji primaju američki državljani...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Нисам више у току са савременим дешавањима, све јако брзо мења. Је л и Путин у међувремену постао гуд гај за либертаријанце? :) 

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече

Нисам више у току са савременим дешавањима, све јако брзо мења. Је л и Путин у међувремену постао гуд гај за либертаријанце? :) 

Само сам навео као занимљивост, иначе нисам баш фан брата Владимира. ;)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

46 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече

Kod Ron Pola, da, jeste vec neko vreme :(

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...