Аурор Написано Октобар 22, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 Мишел из а нести вумн... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Октобар 22, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 http://time.com/4536121/malik-obama-donald-trump-third-debate/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 22, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 Колико мораш бити у сосу да Фокс изгледа као права новинарска агенција? Оволико: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Октобар 22, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 Аурор and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 22, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 8 hours ago, Господин Дареалис рече Мишел из а нести вумн... Енд Обама из а папуцхар... Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 22, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 Ћириличар and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 22, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Октобар 22, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 Ево, само за поређење колико прегледа има Трампов говор, а колико је људи прегледало вештицу Хилари кад су говорили на донаторској вечери: Full monologue: Donald Trump roasts Hillary Clinton at Al Smith charity dinner 1,899,298 views Full monologue: Hillary Clinton roasts Donald Trump at Al Smith charity dinner 493,610 views Оба видео клипа је поставио Глобал њуз и Трампа је погледало милион и черистотине хиљада више него лажљиву вештицу... uros је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 22, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Октобар 22, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 Samo se ti zezaj Darko, ali prvo im uporedi poglede.. Ja Trampu vidim u ocima da je on u stvari Hitler!! Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 22, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 Hitler gleda u dno case a Tramp u buducnost! Аурор and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 22, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 On 10/21/2016 at 20:47, Grizzly Adams рече Какви злотвори... Није им доста било што га муче већ годинама. Гледано са стране, ја никако не капирам како то да људи подносе толику апсурдну супротност између вредности које пропагирају амрички политичари и њиховог понашања, конкретно овог пута, према Асанжу. Океј, капирам да је могуће продати причу о злочинцу Путину, Асаду, Гадафију (свуда има помало истине ту) и правдати ратове, али како продати малтретирање Сноудена и Асанжа, како Гвантанамо... Како тај систем опстаје уопште... Grizzly Adams and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 22, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 Obamin brat - nas covek! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 22, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 22, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука