Jump to content

Избори у САД 2016. - Бернард Сандерс

Оцени ову тему

Препоручена порука

14 minutes ago, florenntina рече

Evo ovde preciznije o mogucnostima za kradju izbora, od 3:50... Mada, koga interesuje, lepo je pogledati celi video. Mozda vam bude jasnije zasto ga ljudi podrzavaju....

"If they can fight someone like me, who has unlimited resources to fight back, just look at what they can do to you."

Auuu... :) 

Подели на овим сајтовима

Ne znam sta ce biti na izborima ali i ako Tramp izgubi, mislim da je samom kandidaturom dosta postigao jer je  ozbiljno poljuljao veru u sistem i njegov kredibilitet kao i sve one lazi CNN-a koje su milioni gutali bez pitanja svaki dan. Ako nista drugo, to ipak vidim kao korak napred. Bar se stvorilo neko trziste iz koga bi mogao da iskoci neko ko ce ih dotuci ako to vec Tramp ne uradi. Tako da, gledano sa te strane, sve ovo je iskorak napred...

nepopravljiva optimistkinja :)

Подели на овим сајтовима

Razmisljala sam vise puta da li da okacim ovaj artikl i video jer je stvarno degutantan, ali s obzirom da stalno na temi i po forumu u zadnje vreme proveravaju etikete poput sexista, mrzi zene itd, evo jedno pitanje za sve feministkinje i feministe: Je li ovo neko ko treba da brani zenska prava i zalaze se protiv seksizma i sovinizma, sta god ti zbrkani termini vise znacili???

Madona obećala seks svakom ko glasa za Klintonovu! (VIDEO)

Novosti Online | 20. oktobar 2016. 15:17 | Komentara: 22

Poznata američka pevačica Madona je poručila da će oralno zadovoljiti svakog birača koji svoj glas dâ kandidatkinji Demokratske partije Hilari Klinton

foto: Pixell

foto: Pixell

Američka pop diva je smislila način kako da motiviše svoje obožavatelje da glasaju za kandidatkinju demokrata na predstojećim predsedničkim izborima u SAD. 

Direktno na sceni u Njujorku, 58-godišnja pevačica je obećala oralni seks svima koji glasaju za Hilari Klinton. 

Na snimku se čuje kako se pevačica hvali svojim iskustvom u oralnom seksu i obećava ljudima koji prihvate njen predlog da neće požaliti. 

Svoje obećanje Madona je dala tokom nastupa američke komičarke Ejmi Šumer.

Pogledajte video: 

Подели на овим сајтовима

Вау! Ако излазност буде као на прошлим изборима, то ће бити нешто преко 60 милиона људи. Надам се да је у доброј форми  :ani_biggrin:  :smeh1:

Ма глупира се по обичају, 'оће по сваку цену да буде контроверзна. Вероватно спрема неки нови албум, па мало да је се сете људи :)

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, GeniusAtWork рече

Ма глупира се по обичају, 'оће по сваку цену да буде контроверзна. Вероватно спрема неки нови албум, па мало да је се сете људи :)

Vrlo verovatno, u njenom bestidnom primitivnom fazonu, ali nije ona bitna.

Drugo sam htela reci: zamisli sad da je to isto uradila (ona ili neka druga) za Trampa. Kako bi izgledali naslovi po stampi, sta mislis?

Подели на овим сајтовима

5 hours ago, florenntina рече

evo jedno pitanje za sve feministkinje i feministe: Je li ovo neko ko treba da brani zenska prava i zalaze se protiv seksizma i sovinizma, sta god ti zbrkani termini vise znacili???

Evo, meni je totalno jezivo, ali ja sam nedovoljno liberalna matora feministkinja, nisam od ovih modernih trećetalasnih, tako da ne znam koliko sam reprezentativna...

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

14 minutes ago, Paradoksologija рече

Evo, meni je totalno jezivo, ali ja sam nedovoljno liberalna matora feministkinja, nisam od ovih modernih trećetalasnih, tako da ne znam koliko sam reprezentativna...

Razumem potpuno ali bih htela jos nesto prokomentarisati...

Ako Madoninu izjavu posmatramo "samostalno" tj, odvojeno od nekog drugog konteksta, onda vidis jednu degutantnost ili "jezivost", ne dopada ti se itd ali te ne pogadja "licno" i to je to.

Medjutim, ako ovo posmatras u kontekstu musko-zenskih odnosa, feminizma itd, onda to dobija drugu dimenziju. Odjednom se nekako osecam licno pogodjena kao zena i u fazonu sam da ovu njenu izjavu deklarisem kao antifeministicku tj. seksisticku i sovinisticku. Vidis koliko je tu prostora za nekakve manipulacije, sto svesne sto nesvesne...

Mislim, boli me uvo za Madonu i njene ludorije (jasno je da je to njen nacin da skrene paznju na sebe itd) ali mislim da je dobar primer kako se stvari mogu okrenuti naopacke, zavisno od toga sta je nekome cilj. Zato bi bilo interesantno zamisliti kako bi na ovu izjavu reagovai ljudi da je rekla to za Trampa a ne za Hilari i odmah ti bude jasno koliko ista stvar/izjava moze izgledati dosta drugacije.

Подели на овим сајтовима

41 minutes ago, florenntina рече

Medjutim, ako ovo posmatras u kontekstu musko-zenskih odnosa, feminizma itd, onda to dobija drugu dimenziju. Odjednom se nekako osecam licno pogodjena kao zena i u fazonu sam da ovu njenu izjavu deklarisem kao antifeministicku tj. seksisticku i sovinisticku. Vidis koliko je tu prostora za nekakve manipulacije, sto svesne sto nesvesne...

Naravno, potpuno se slažem. S tim što mene, naprotiv, nešto ne mora da pogađa lično da bih gledala u širem kontekstu muško-ženskih odnosa.

Ali evo šta jedna feministkinja kaže o ovome - upravo identično što i ti:

Madonna's lewd offer to Trump voters is body blow for feminism

Цитат

"If you vote for Hillary Clinton, I will give you a blow job, OK?" she told the crowd at Madison Square Garden in New York last week. "And I'm good, I'm good," she added, warming to her theme. "I take my time and I have a lot of eye contact."
Ladies and gentlemen, welcome to feminism 2016.

Of course she didn't mean it. Sheesh, can't anyone take a joke any more? Except that jokes are never just jokes. They have a context, and meanings that can be decoded.
Imagine, after all, that a female celebrity had offered a blow job to anyone who did vote for Trump. Does anyone seriously believe that Hillary Clinton's cheerleaders in the US media would laugh it off as a harmless prank, or would they see the fact that the offer was made, even in jest, as symptomatic of the way that Trump sees women, and call on him to dissociate himself from the crude declaration?

If it wouldn't be acceptable if a Trump supporter said it, it doesn't magically become acceptable because a Clinton supporter said it. It certainly doesn't become OK because Madonna said it, and, what's more, did so only as a "joke" (...) By reducing what she had to offer in this election to a question of sex, Madonna was reinforcing the idea that this is what women are ultimately good for - providing sexual favours to men in return for stuff.

Not only is this as bad as anything that Donald Trump has said about women, it's actually the exact same thing that he's said about women. (...) give women what they want, and they'll give you sexual favours in return? But no one will call out the erstwhile Queen of Pop for it, because she's on the "right" side in the election, and that right now is all that matters.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Била би сад фора да јој после избора пошаљу слике листића са заокрућеном Хилари и траже... понуђене услуге јелте, а онда кад крене редом да их одбија, да је туже зато што су преварени и да су гласали за Хилари једино зато што су очекивали да им се Мадона сагне.

Да сам из Трамповог штаба, теро бих тај циркус, да је Мадона утицала на исход избора у Америкама својим лажним обећањем неодређеном броју људи, који су испунили то што је тражено и сад очекују награду :))) 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...