Јанко Написано Октобар 22, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 @Господин Дареалис Подсећаш ме са том трампоманијом на Плутона и Радула... Мислим, није да волем Килари и баш бих волео да видим како би изгледала Америка са Трампом на челу, али пази да не прећераш са емотивним упливом Аурор and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 23, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2016 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 23, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2016 29 minutes ago, Kratos рече E pa bas nije tako O tome se ovde i radi... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2016 Испред сарајевске Катедрале у суботу је одржан скуп подршке Демократској кандидаткињи за председника САД Хилари Клинтон, а сличан скуп, али овог пута за републиканског кандидата Доналда Трампа, биће одржан у недељу у источном Сарајеву. Извор Juanito, Аурор, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 23, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2016 Brenson: Tramp mi se poverio - uništiće 5 ljudi Milijarder i osnivač Virdžin grupe Ričard Brenson objavio je post na blogu o prvom susretu s Donaldom Trampom. IZVOR: B92 SUBOTA, 22.10.2016. | 16:11 (Foto: Getty images) Navodno, kako kaže, Tramp je obećao da će “provesti ostatak svog života tražeći osvetu za pet ljudi koji su odbili da mu pomognu”. Brenson kaže da se njihov sastanak desio pre nekoliko godina, kada ga je Tramp pozvao na ručak “jedan na jedan” u svom stanu na Menhetnu. “Odmah je počeo da mi govori o tome kajo je pitao nekoliko ljudi da mu pomognu posle poslednjeg bankrota, ali da je pet njih odbilo da mu pomogne”, napisao je Brenson ne navodeći imena tih pet osoba. “Rekao mi je da će provesti ostatak života uništavajući tih pet ljudi”. Brenson je susret nazvao “bizarnim” i izrazio zabrinutost zbog Trampove osvetoljubivosti, posebno imajući vidu šta bi to značilo ako pobedi na izborima. “Kada sam otišao bio sam uznemiren i tužan zbog onoga što sam čuo. Postoji mnogo zastrašujućih stvari oko ovih izbora”, napisao je. Brenson se osvrnuo i na svoju komunikaciju s Hilari Klinton. Kaže da su razgovarali o pitanjima kao što su ženska prava i reforme obrazovanja. Klintonova je bila, kako kaže “dobar slušalac” i “elokventan govornik”. “Koliko znam, predsednik SAD mora da shvati da se bavi globalnim pitanjima, a ne ličnim konfliktima”, rekao je Brenson. B92 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 23, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2016 1 minute ago, GeniusAtWork рече Brenson (Foto: Getty ima Комуњара левичарска и естаблишментска! Шалу на страну, пошто је за неке код Трампа најважније то што је бизнисмен и послодавац, да видимо који се критеријуми користе кад је политички противник то исто, усудио бих се рећи и да ради за свет мало битније ствари од хотела и казина. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 23, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2016 11 hours ago, Господин Дареалис рече E pa bas nije tako O tome se ovde i radi... Cirkuska predstava za naivne.Politika Amerike se neće menjati suštinski... Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 23, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2016 Много волим овакве клипове, сва лупетања обе екипе у пет минута Ћириличар, Juanito and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 23, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2016 Трамп је био у праву - насиље на његовим митинзима је организовано од стране Хиларине и Сендерсове кампање, испливали су и докази. Доналд је најавио да ће да тужи DNC после избора. Да је било супротно, Обама би сигурно наредио криминалну истрагу... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 23, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2016 Гледајте ово... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 23, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2016 Они су рекли да је он то измислио и да су његови људи криви за проблеме, да подсетим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 23, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2016 Stvarno mi nije jasno zasto Tramp "cvili" da postoji mogucnost kradje izbora? http://www.thepoliticalinsider.com/finally-wikileaks-releases-details-exactly-hillary-stealing-election/ Аурор је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 23, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2016 3 minutes ago, florenntina рече Stvarno mi nije jasno zasto Tramp "cvili" da postoji mogucnost kradje izbora? http://www.thepoliticalinsider.com/finally-wikileaks-releases-details-exactly-hillary-stealing-election/ Штета што ће ово да се заташка и што ниједна велика медијска кућа неће ово да објави. Илегални имигрант = глас за демократе, то је јасно одавно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 23, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2016 Чак је и на редиту намештено - имају своје ботове и модератора. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 23, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2016 Evo ovde preciznije o mogucnostima za kradju izbora, od 3:50... Mada, koga interesuje, lepo je pogledati celi video. Mozda vam bude jasnije zasto ga ljudi podrzavaju.... uros, Grizzly Adams and Аурор је реаговао/ла на ово 3 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука