Аурор Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 5 minutes ago, Grizzly Adams рече Своди се на то да власт бирају будале. Sjajan sistem. - Kako vi birate vlast? - Znas kako, damo budalama da odluce, pa sta oni misle da treba, tako uradimo... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 30 minutes ago, Grizzly Adams рече Своди се на то да власт бирају будале. Чек, сад сам збуњен. Час се слави тријумфални повратак одузете демократије, час се говори да су бирачи који демократски бирају идиоти. Ти вероватно мислиш да су сви бирачи (и Хиларини и Трампови) у просеку идиоти, али ти Трамп одговара, а Хилари не. Па ако победи Хилари, онда то не ваља јер су је изабрали идиоти. Ако пак победи Трамп, онда нема везе то што су га изабрали идиоти јер га ја подржавам, а ја нисам идиот. Мада лично уопште не мислим да IQ има неку посебну вредност и да је мера било чега (не знам што се либертаријанци толико ложе на тај број), само примећујем огромну недоследност. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 Zanimljivo viđenje: А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 Свакако мислим да је савремена демократија један велики циркус (иако нисам сигуран да имам бољу алтернативу), али одакле толика потреба да се измишљају Хиларини цитати? http://www.snopes.com/hillary-clinton-stupid-quote/ Ronald and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 18 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече час се говори да су бирачи који демократски бирају идиоти. Samo imaj u vidu da ce bar 40% SAD glasati za Hilari Klinton. Svi oni verovatno veruju da ono 'we will tax the rich and support the middle class, we will give free _____________' funkcionise i da je moralno u krajnjoj liniji. A sve to sto se radi je sustinski zlo i anti-civilizacijski. uros је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 22 minutes ago, Avocado рече Zanimljivo viđenje: Стварно су ови Амери мајстори маркетинга. Боја гласа, говор тела, наглашавање на прецизно одабраним местима, амбијентална мистична музика, лик (млад, али не превише) који изгледа као неки гуглов програмер или слично, али не потпуни гик, таман са мером да се помисли да је одмерени и објективни интелектуалац. И онда крене да продаје неку полушупљу причу тако да изгледа да је асолутно убеђен у исту и да је попио сву памет овога света. Тога сам нагледао само тако, изгледа да их тако треннирају од малих ногу. Кад нешто презентују, неки рад или тезу, изгледа као да су јако јако сигурни и информисани. Али питај их нешто што за милиметар одступа од онога што су увежбали, одмах крећу да мењају тему и нуде псеудо-одговоре. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 23 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече Свакако мислим да је савремена демократија један велики циркус (иако нисам сигуран да имам бољу алтернативу), али одакле толика потреба да се измишљају Хиларини цитати? http://www.snopes.com/hillary-clinton-stupid-quote/ Nisam znao da je fake, priznajem, povlacim meme. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 2 hours ago, Господин Дареалис рече To je njihova prica. Да, то је њихова прича, Хиларин план. Ако ти већ тврдиш да ће Хилари удвостручити порезе, опет - терет доказивања је на теби, јер си носилац тврдње. Са друге стране, аргументи и докази да она не жели ништа значајно мијењати је њен званични порески план. Шта оповргава тај доказ? 2 hours ago, Господин Дареалис рече Tramp je u ovom pogledu libertarijanska opcija. Трамп је либертаријанска опција у било ком смислу исто колико је и Фридман марксиста. Трамп... који је говорио да жели увести тарифе према другим државама није либертаријанска опције ни у ком смислу. 2 hours ago, Grizzly Adams рече Лажу, њихов дугорочан циљ је потпуна забрана и конфискација оружја. Кад каже "I don't want to take anyone's gun away", то само значи "нећу сад одмах" - само зато што је то потпуно нереално и неизводљиво. Ал Гризли, буд'мо реални, нико не може одузети оружје све док постоји Други амандман ( а нема шансе да ће га ико смјети укинути ). Једино се може дебатовати да ли се он односи само на оружје које је довољно за самоодбрану ( значи оружје "на натезање" и полуаутоматска оружја до одређеног калибра ) или на сва оружја, натезна, полуаутоматска и аутоматска. Па чак и да је други случај у питању, мора се поставити питање да ли се односи на оружја свих калибара или ипак постоји ограничење у тој категорији. Вријеме када је Други амандман донијет је имало другачије стање оружане технике и због тога је подложан тумачењу које би га требало прилагодити тренутним околностима, а да се задржи иста суштина због којег је он донијет. На страну сада друштвени и економски ефекти политика за које се залажу једни и други - слобода посједовања оружја у САД-у је недодирљива док је Други амандман у Уставу. Дакле тај страх да неко жели потпуно одузети оружје је неоправдан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 1 hour ago, Grizzly Adams рече Фора је што су ти мејлови и теме којима се баве превише компликовани за просечног дудука са правом гласа. Тако да не видим да имају нешто пуно ефекта, нажалост... Они разумеју само једноставне ствари као "I grab them by the p***y". Како рече онај Обманин саветник - "рачунамо на глупост гласача", што је нажалост сурова истина. Ако је просечан IQ = 100, то значи да је половина гласача испод тога. Размисли добро о томе у контексту "демократских избора". Своди се на то да власт бирају будале. Извин`те на директности... hehe, ti ce nama u srbiji da objasnjavas da vlast biraju budale? Ћириличар, Volim_Sina_Bozjeg, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 45 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече Чек, сад сам збуњен. Час се слави тријумфални повратак одузете демократије, час се говори да су бирачи који демократски бирају идиоти. Ти вероватно мислиш да су сви бирачи (и Хиларини и Трампови) у просеку идиоти, али ти Трамп одговара, а Хилари не. Па ако победи Хилари, онда то не ваља јер су је изабрали идиоти. Ако пак победи Трамп, онда нема везе то што су га изабрали идиоти јер га ја подржавам, а ја нисам идиот. Мада лично уопште не мислим да IQ има неку посебну вредност и да је мера било чега (не знам што се либертаријанци толико ложе на тај број), само примећујем огромну недоследност. Ма ни ја не волем IQ нити мислим да је неко мерило памети, само ми је био згодан за поенту јер је број. Што се избора и демократије тиче - демократски избори (такви какви су замишљени) су у САД "хајџековани" од стране малобројне елите која се поделила у две "екипе" да би изгледало као да постоје неке "опције". У ствари не постоји прави избор. На пример, уместо да у дебатама на националној ТВ учествују сви који су се кандидовали, они су направили да само ко има више од 15% у анкетама може ту да се појави. У преводу - само њихови кандидати из великих партија. Јер је само по себи јасно да нико независан или из мање партије никад неће прећи 15% - нико још није чуо за њега. И има тога још пуно. Значи, на прво питање - "повратак демократије" значи растурање тог поквареног система који су направили, да могу лепо људи да се кандидују ко год жели и да добије подједнаке шансе. Систем јесте "rigged" и то дебело у корист две партије. Друго питање - зависи од дефиниције "глупости", али само констатујем да бар половина гласача нема благе везе са животом. Што се мене тиче - не одговара ми нико од њих. Мени председник уопште не треба, хвала лепо. Уопште ми није јасна та америчка идолопоклоничка опседнутост институцијом прецедника... Њихови преци су бре гинули да се ослободе краља, а они се сад опет клањају људима. Срамота. Кад би нашао за сходно да залепим бампер-стикер, то би било овако нешто: Paradoksologija and Juanito је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 2 minutes ago, cloudking рече hehe, ti ce nama u srbiji da objasnjavas da vlast biraju budale? Па извинуо сам се... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 1 hour ago, Avocado рече Zanimljivo viđenje: Вокс.. нииииимало пристрасно... ма јок "Хилари је разбила Доналда Трампа као нико у новијој историји предсједничких избора.". Ма да... Није она ништа урадила, него је Трамп сам себе минирао само зато што је такав какав је - буздован, док је она сво вријеме одржавала позицију и став искусног политичара и веома квалификоване особе за предсједништво ( што је и истина ). А Вокс је диже у небеса... Ма дај... Обама, Бил Клинтон, Реган и Кенеди су далеко квалитетнији дебатери од Хилари. Још к томе, далеко је лакше разбити Трампа у трци за предсједништво него у трци за републиканску кандидатуру, јер се не такмиче за исто бирачко тијело. Републиканци имају велику базу гласача који обожавају наступе сличне Трамповим, али они имај удалеко мањи значај када се сударе са истим толиким бројем либерала који воле друге ствари. Само прати музику у позадини видеа, које набијање тензије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 34 minutes ago, Господин Дареалис рече Nisam znao da je fake, priznajem, povlacim meme. znao si da je fake al nisi znao dal ce neko da provali jel da? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука