uros Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 48 minutes ago, Господин Дареалис рече Hahaha, koja je to ekipa, pa ne mogu da verujem da imaju botove i kod nas da podmecu ovo smece... Kao i onaj tresh "#repealthe19th" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 25 minutes ago, uros рече Hahaha, koja je to ekipa, pa ne mogu da verujem da imaju botove i kod nas da podmecu ovo smece... Kao i onaj tresh "#repealthe19th" Bezi brate, nisam mogao da verujem svojim ocima... Sokirao sam se ko kad me je Hilari Klinton seksualno uznemiravala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 Grizzly Adams and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 6 hours ago, Grizzly Adams рече Скоро сам био у Торонту, баш добро било... само кратко... Sjajno, ako budes setao do Vankuvera, obavezno se javi za kaficu. I ovde je mnogo lepo, videces https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 7 hours ago, Avocado рече šatro nepravdu "Satro"?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 Evo mape kako bi izgledali rezultati ukoliko belci ne bi glasali uopšte (levo) i ako bi samo belci glasali (desno). Napravljeno na osnovu ovih istraživanja. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 @Avocado hehe, nečeg sam se setio, od sad ću da te zovem Advokado Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 Ми и живимо на различитим планетама. На овој мојој нико од стотина, ако не и више, људи које знам, осим вас са форума, не подржава Трампа, већ су активно и најдубље против као људи. И да, нисте искрени, осим Дареалиса који отворено каже да га воли јер је алфа и није штребер. Вама Трамп није само алтернатива Хилари као далеко већем злу. Да је то тако на овој теми се не бисмо ни расправљали. Чак и да се не слажем (а у овом случају стварно не могу да одредим ко је баш веће зло, оба су ми катастрофа), не пада ми напамет да се расправљам баш као што се нисам расправљао са људима који су први пут искрено гласали за напредњаке јер су сматрали да су мање зло од боте. Не, ви ОБОЖАВАТЕ Трампа, стварате култ личности и култ "мушкарчине" око њега, а при том верујете да су медији испрали мозак свакоме коме није битно то што је неко богат и што је алфа (ово друго ми је и огавно). Па то је у рангу теорије завере да планетом владају гуштери. Avocado, GeniusAtWork and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 3 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече Па то је у рангу теорије завере да планетом владају гуштери. 4 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече теорије завере да планетом владају гуштери 3 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече теорије завере КУПИЛИ СУ И ТЕБЕ, ЈУДО ХОЛАНДСКИ !!! Paradoksologija, Juanito, Avocado and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 (измењено) 1 hour ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече (што се мене тиче-) Само признати да је он огавни хохштаплер-тинејџер, ништа више. Измењено Октобар 15, 2016 од Џуманџи Juanito and Аурор је реаговао/ла на ово 1 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 15, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 18 hours ago, Господин Дареалис рече Extremely interesting. Слажем се са њим све док није изједначио Трампа са браћом Грах. Не мислим да је тачка преламања на Трампу, нити да су САД дошле до те тачке да је народ спреман дати власт популистичком диктатору и подржавати га. Управо због апсолутистичких личности какви су били и Цезар и Октавијан ( и буљука европских владара све до прије 200-300 година ) смишљен је савремени систем којим су државне моћи стриктно раздвојене и ограничене нечим што је више чак од њих - уставом. Но у праву је у најопштијем закључку - Америци требају реформе које ће дати више шанси обичном народу ( о чему он заправо и говори, што је, мора се примјетити, веома нелибертаријански ). Потребан је неки нови Теди Рузвелт који ће бити довољно јака личност да спроведе потребне промјене, али и довољно свјестан да је за САД најбоље да се моћ и новац не концентришу у све мањем броју центара. Но далеко је све од овог Саргоновог поређења са пропашћу Римске републике. У питању су само неке друштвене законитости које ће се увијек појављивати. Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 1 hour ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече И да, нисте искрени, осим Дареалиса који отворено каже да га воли јер је алфа и није штребер Omg. Ovo si zakljucio iz svega sto sam rekao o ovim izborima? Svaka ti cast, najozbiljnije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 2 hours ago, RYLAH рече КУПИЛИ СУ И ТЕБЕ, ЈУДО ХОЛАНДСКИ !!! Ja mu ne zameram, nije covek hteo da umre pod sumnjivim okolnostima. Imao je u vidu verovatno i sta su uradili Harambeu, a i ne bi da ga ocrne kao Pepea i kazu svima da je rasista. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 5 hours ago, Paradoksologija рече Evo mape kako bi izgledali rezultati ukoliko belci ne bi glasali uopšte (levo) i ako bi samo belci glasali (desno). I zene su skoro isto toliko za Hilari (tj. protiv Trampa), a ne kapiraju da postoji samo jedna zena na celom svetu do koje je stalo Hilari Klinton, a to je ona sama, i njena moc, bogatstvo i uticaj. To su standardne 'musterije' (bolje reci zrtve) Demokratske partije - zene, crnci, Hispanici, gejevi... Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 2 hours ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече Ми и живимо на различитим планетама. На овој мојој нико од стотина, ако не и више, људи које знам, осим вас са форума, не подржава Трампа, већ су активно и најдубље против као људи. И да, нисте искрени, осим Дареалиса који отворено каже да га воли јер је алфа и није штребер. Вама Трамп није само алтернатива Хилари као далеко већем злу. Да је то тако на овој теми се не бисмо ни расправљали. Чак и да се не слажем (а у овом случају стварно не могу да одредим ко је баш веће зло, оба су ми катастрофа), не пада ми напамет да се расправљам баш као што се нисам расправљао са људима који су први пут искрено гласали за напредњаке јер су сматрали да су мање зло од боте. Не, ви ОБОЖАВАТЕ Трампа, стварате култ личности и култ "мушкарчине" око њега, а при том верујете да су медији испрали мозак свакоме коме није битно то што је неко богат и што је алфа (ово друго ми је и огавно). Па то је у рангу теорије завере да планетом владају гуштери. Брате, попиј кафу и опусти се. То је избор за председника САД. Ајде што ми у Србији морамо да цвикамо , јер редовно добијемо по леђима код сваког таласања али ви Холанђани би задњи требало да будете забринути. Нећемо ваљда да се свађамо и око америчких избора да нам се смеју странци. http://watchcartoonsonline.eu/watch/south-park-s12-e12-last-night/ Ћириличар, Tumaralo. and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука