Аурор Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 49 minutes ago, Ћириличар рече А радикални феминацији за Хилари Ја кажем да саградимо колосеум, ставимо редпиловце са једне и феминације са друге стране, опремимо их зарђалим кашикама и пустимо их да се бију. И онда побједнике ( преживјеле ) са једне стране изведемо пред стрељачки вод и покосимо из митраљеза. Izborile bi se one u tom slučaju, da država uredi da izgine 50/50 muškaraca i žena, ipak je jednakost najbitnija. Jednakost u ishodu, naravno, ne u jednakim prilikama, nismo valjda fašisti, rasisti, seksisti i islamofobi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 1 minute ago, -Владимир- рече Па за неког ће бити добра сигурно, за Србију, бојим се, биће врло лоша. Вероватно и за многе друге. Јер колико видим, планира да настави агресивну спољну политику Америке, а с друге стране имамо Путина који баш није расположен да узмиче. Тако да, нек нам је Бог упомоћ ако је изаберу за предсеника. Ali kad kažu "Ne bih glasao za Trampa, ko zna šta bi on uradio"... Sa Hilari nema nikakvih nedoumica šta bi se dogodilo, sve je jasno - bilo bi krvi do kolena. Срђан Шијакињић, Баба and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 14, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 1 hour ago, Џуманџи рече Шта знам, мени је он ипак само класични Еминем ванаби. КАКО СЕ НЕКО НИЈЕ ОВОГА СЈЕТИО ПРИЈЕ? Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 42 minutes ago, Ћириличар рече КАКО СЕ НЕКО НИЈЕ ОВОГА СЈЕТИО ПРИЈЕ? Треба познавати Еминемова ранија дела, пљување по естаблишменту, к**чење, жене га волу јер је познат и богат, а ини су само љубоморни јер има херца да прозива сваког, све и свашта. No matter the age, men with issues like it. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 14, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 3 hours ago, Џуманџи рече Треба познавати Еминемова ранија дела, пљување по естаблишменту, к**чење, жене га волу јер је познат и богат, а ини су само љубоморни јер има херца да прозива сваког, све и свашта. No matter the age, men with issues like it. Тај рад: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 4 hours ago, Господин Дареалис рече Ti si onda jednostavno divan... Nisam divan... samo nisam govedo... Цитат Establišmentski mediji daju samo nameštena ispitivanja i ništa više. To je takođe svima očigledno, sem možda par nekih... Ja samo primećujem da nemaš nikakav problem da se pozoveš na ta ista ispitivanja istih takvih medija kada ti odgovaraju... Цитат Tramp nema to iza sebe, svi oni su protiv njega. Jadničak mali... prosto mi ga žao... rasplakaću se nad njegovom tužnom sudbinom... Цитат Nisi mi odgovorio na pitanje. Zašto su države u sredini dole i gore plave? Nisam zato što nisi ti odgovorio meni. Jel to istraživanje namešteno ili je u redu? (šta ima da komentarišem ako je namešteno) Цитат Nije znao da je live mic. Pa šta? Da li je to rekao novinaru zvanično ili nezvanično ne pravi razliku u tome da li je govedo... samo bi u slučaju takve zvanične izjave, pored toga što je govedo, bio i idiot. Цитат Pogledaj šta su snimali tada, žena mu u seriji nudi seks da bi joj dao posao/unapređenje: Pa šta? Ne razumem zašto je to bitno? Da je glumio u seriji o Hanibalu Lektoru, onda bi bilo u redu da u stvarnom životu nekog ubije i pojede? Počeli ste da relativizujete izjave predsedničkog kandidata na osnovu toga šta je NEKI FIKTIVNI LIK U SERIJI uradio/rekao... Jel ste vi na nekim drogama? Juanito је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 Мислим се нешто ових дана - шта је то урадио Трамп? Без обзира какво мишљење ко има о њему, очигледно је да се десило нешто "нестандардно" и неочекивано. Он није неки велики ревулуционар са некаквим сјајним идејама. Напротив, он се практично руга идеологијама, јер избацује само оно што "раја" жели да чује у датом тренутку. И нема никакав проблем да сутра изађе на ТВ и да "објашњење" које је сасвим супротно. А раја га и даље воли... То захтева објашњење. А објашњење је да Трамп у ствари није донео ништа ново. Он је само "политички процес" и изборе показао онаквим какви заиста јесу. Скинуо је плашт, претварање. Он је оно дете у маси које је узвикнуло да је "цар го". Трамп јесте све то што му се приписује - неотесан, женскарош, кваран, превртљив итд. То и јесте поента - јер такви су и сви други. Само се он за разлику од осталих не претвара да је нешто друго. Он је пред политичаре само ставио огледало - да се виде какви су иза лажних осмеха и изјава. И зато су пред њим остали беспомоћни. Шеснаест најбољих републиканаца покосио је без проблема. Хилари ће можда успети да превагне у броју гласова на изборима, али то не мења ствар - и она је раскринкана заједно са свима осталима. Задао је велики ударац политичкој класи, не тиме што је позитиван лик, већ управо тиме што је показао какви су заиста. Извргнуо их је руглу, на њиховом терену, по њиховим правилима. И зато га толико мрзе. А зато га народ воли. florenntina and Јанко је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 27 minutes ago, Grizzly Adams рече Мислим се нешто ових дана - шта је то урадио Трамп? Без обзира какво мишљење ко има о њему, очигледно је да се десило нешто "нестандардно" и неочекивано. Он није неки велики ревулуционар са некаквим сјајним идејама. Напротив, он се практично руга идеологијама, јер избацује само оно што "раја" жели да чује у датом тренутку. И нема никакав проблем да сутра изађе на ТВ и да "објашњење" које је сасвим супротно. А раја га и даље воли... То захтева објашњење. А објашњење је да Трамп у ствари није донео ништа ново. Он је само "политички процес" и изборе показао онаквим какви заиста јесу. Скинуо је плашт, претварање. Он је оно дете у маси које је узвикнуло да је "цар го". Трамп јесте све то што му се приписује - неотесан, женскарош, кваран, превртљив итд. То и јесте поента - јер такви су и сви други. Само се он за разлику од осталих не претвара да је нешто друго. Он је пред политичаре само ставио огледало - да се виде какви су иза лажних осмеха и изјава. И зато су пред њим остали беспомоћни. Шеснаест најбољих републиканаца покосио је без проблема. Хилари ће можда успети да превагне у броју гласова на изборима, али то не мења ствар - и она је раскринкана заједно са свима осталима. Задао је велики ударац политичкој класи, не тиме што је позитиван лик, већ управо тиме што је показао какви су заиста. Извргнуо их је руглу, на њиховом терену, по њиховим правилима. И зато га толико мрзе. А зато га народ воли. Сад читам Политику, о томе како су му скоро отказали подршку и водећи Републиканци јер мисле да нема више шанси. Да ли је баш тако стање на терену, двоцифрена предност за Хилари и сл? И мени је, што ти помену, бизарно да је "кап која је прелила чашу" (како каже вест) оно што је причао о понашању према женама и што је Хилари претио затвором. Као да то може да засени чињеницу да је Хилари већ била на власти и већ урадила све што је урадила, док Трамп само прича шта ће радити, а знамо колико његове речи вреде Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 Мислим да је Вељко Лалић из Недељника (ако се не варам, можда и неки други новинар Недељника) имао занимљиву констатцију да ако победи Трам сви идемо у велики циркус, а ако победи Хилари сви идемо у велики рат. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 Управо сада, Срђан Шијакињић рече Сад читам Политику, о томе како су му скоро отказали подршку и водећи Републиканци јер мисле да нема више шанси. Да ли је баш тако стање на терену, двоцифрена предност за Хилари и сл? Најсмешније од свега је што ти који су га се у петак јавно "одрицали" већ у уторак су поново "променили мишљење" па га сад опет подржавају... Они су једноставно изгубљени, збуњени, уплашени. Ништа им није јасно. Доста сам путовао ове године и видео сам пуно "Трамп за Прецедника" знакова у двориштима, на аутима и сл. За Хилари сам видео само пар, у неким академским центрима. 3 minutes ago, Срђан Шијакињић рече И мени је, што ти помену, бизарно да је "кап која је прелила чашу" (како каже вест) оно што је причао о понашању према женама и што је Хилари претио затвором. Ма то тако приказују у медијима, у народу не видим да је неком нешто "прелило чашу". Људе те будалаштине више не интересују. Не верујем да је ико ко је био за Трампа променио мишљење због тога. А посебно што су медији пуно тога изврнули и лажно приказали... Видећемо, ја и даље мислим да Трамп има велике шансе да победи. Аурор and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 Гласаћеду за Трампу зато што мрзеду Хилари и ништа друго. Чак ни БоТу код нас нису толико мрзели колико сада мрзеду Хилари. Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 1 hour ago, Срђан Шијакињић рече Мислим да је Вељко Лалић из Недељника (ако се не варам, можда и неки други новинар Недељника) имао занимљиву констатцију да ако победи Трам сви идемо у велики циркус, а ако победи Хилари сви идемо у велики рат. Sto bi bio cirkus? Covek je stvorio imperiju od 10 milijardi dolara... Veci cirkus bi bio sa Hilari, ona u zivotu nije postigla nista i nije kvalifikovana da bude direktor osnovne skole... u Beogradu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 2 hours ago, Grizzly Adams рече Скинуо је плашт, претварање. Skinuo je veil of bullshit. I hvala mu mnogo. Ovi neka kukaju da je rasista, sta cemo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 Ако је стварање богатства критеријум, далеко бољи председници би би били Гејтс, Закерберг (створио далеко више од Трампа пре тридесете, а при том није наследио толико), Лари Пејџ, Сергеј Брин... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 12 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече Ако је стварање богатства критеријум, далеко бољи председници би би били Гејтс, Закерберг (створио далеко више од Трампа пре тридесете, а при том није наследио толико), Лари Пејџ, Сергеј Брин... Da samo sto niko od njih se nije kandidovao na nasu zalost (a njihovu srecu) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука