Jump to content

Избори у САД 2016. - Бернард Сандерс

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 hour ago, Џуманџи рече

Може објашњење; нисам сконтала фору? :blush:

Па онај скандал како Доналд прича да жене допуштају да их хваташ ју ноу вер када си познат :D

Подели на овим сајтовима

54 minutes ago, Џуманџи рече

Може објашњење; нисам сконтала фору? :blush:

U njegovom audio snimku objasnjava kako popularne osobe (kao on) samo pridju i pipnu sta im je volja (s tim sto sam ja ovde pristojan u objasnjenju za rzliku od njega koje to lepo narodski objasnio)

:)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

U njegovom audio snimku objasnjava kako popularne osobe (kao on) samo pridju i pipnu sta im je volja (s tim sto sam ja ovde pristojan u objasnjenju za rzliku od njega koje to lepo narodski objasnio)

:)

Што је најсмешније - гледала сам снимак (зато и написах да ће ми бити један од мотивационих :)))), него сам буквално тумачила оно "standing" (пре је "hand positioning"). :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Џуманџи рече

Што је најсмешније - гледала сам снимак (зато и написах да ће ми бити један од мотивационих :)))), него сам буквално тумачила оно "standing" (пре је "hand positioning"). :D

Изгубљена у преводу :D

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Господин Дареалис рече

Srecan Columbus Day, dude. :)

Не "dude", него "esse". Comprende?

Подели на овим сајтовима

CNN je objavio ubedljivu pobedu Hilari 15-ak minuta nakon debate. 'Ajde sto nije istina, ali tolika medijska pristrastnost je stvarno zabrinjavajuca. Potpuno razumem Amere sto podrzavaju Trampa. Ljudi ga prosto,  s pravom ili ne (to cemo tek videti), vide kao borca protiv gavrmenta i svih onih nesloboda i okova koje im je nametnuo svojom salonskom demagogijom a ciji je simbol Hilari Klinton.

Hvala Bogu sto zivimo u 21. veku pa ne moramo vise da se oslanjamo na jedan izvor informacija.

Ziveo internet! :)

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, florenntina рече

CNN je objavio ubedljivu pobedu Hilari 15-ak minuta nakon debate. 'Ajde sto nije istina, ali tolika medijska pristrastnost je stvarno zabrinjavajuca. Potpuno razumem Amere sto podrzavaju Trampa. Ljudi ga prosto,  s pravom ili ne (to cemo tek videti), vide kao borca protiv gavrmenta i svih onih nesloboda i okova koje im je nametnuo svojom salonskom demagogijom a ciji je simbol Hilari Klinton.

Hvala Bogu sto zivimo u 21. veku pa ne moramo vise da se oslanjamo na jedan izvor informacija.

Ziveo internet! :)

Sto moze biti samo jedan od mnogih argumenata protiv demokratije, barem ovakve kakvu sada imamo. Jer ako ga stvarno tako vide, pored toga sto dize regulacioni i fizicki zid a uz to se protivi TPPu, to znaci da su daleko vece budaletine nego sam Tramp.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...