Jump to content

Избори у САД 2016. - Бернард Сандерс

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 minute ago, Господин Дареалис рече

Ti si od tvrdnje da je ono religija i da su ono religijske ceremonije stigao da je to religija generalno zlo, što je neviđena ekstrapolacija i logički skok... :)

Tebi izgleda postoji znak jednakosti između Hrista i Hitlera.

Ni jednog jedinog trenutka nisam pomenuo ni Hrista ni Hitlera, kako je poslsednja recenica ovog tvog posta dosla u postojanje, za mene je trenutno velika nepoznanica i misterija... ti si taj kome je hitler pao na pamet uz pomen reci religija i zlo u istoj recenici...

malo mi je zao sad jer ja sam sad samo posmatrac ove rasprave, ne mogu da ucestvujem u necemu sto nema veze sa onim sto sam pisao a sto druga strana zamislja i projektuje :) 

Ne zelim da se bavim predrasudama, al s tebe se definitino nesto mnogo grozno desilo od kad si postao vernik.... za pocetak je dovoljno strasno sto ti se prividja hitler tamo di ga nema :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Господин Дареалис рече

Tebi izgleda postoji znak jednakosti između Hrista i Hitlera.
Između liturgije i mitinga u Nirnbergu.
Između Crkve i Hiljadugodišnjeg Rajha.

Jeste dare... sve sam ovo rekao... i to tim redosledom... spusti sad taj pistolj, krst i bibliju... sve je ok...

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, cloudking рече

Ni jednog jedinog trenutka nisam pomenuo ni Hrista ni Hitlera, kako je poslsednja recenica ovog tvog posta dosla u postojanje, za mene je trenutno velika nepoznanica i misterija... ti si taj kome je hitler pao na pamet uz pomen reci religija i zlo u istoj recenici...

malo mi je zao sad jer ja sam sad samo posmatrac ove rasprave, ne mogu da ucestvujem u necemu sto nema veze sa onim sto sam pisao a sto druga strana zamislja i projektuje :) 

Ne zelim da se bavim predrasudama, al s tebe se definitino nesto mnogo grozno desilo od kad si postao vernik.... za pocetak je dovoljno strasno sto ti se prividja hitler tamo di ga nema :D

Rekao sam da su ono religiozni rituali, ti si mi odgovorio:

29 minutes ago, cloudking рече

relgion is bad, bez obzira na formu

Sve ono su samo logični zaključci.  :) 

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, cloudking рече

Jeste dare... sve sam ovo rekao... i to tim redosledom... spusti sad taj pistolj, krst i bibliju... sve je ok...

Hteo sam da ukažem na faulty logic,  nikakav pištolj nemam u ruci.  ;) 

Sem toga, preferiram AR-15 iznad pištolja.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Господин Дареалис рече

Hteo sam da ukažem na faulty logic,  nikakav pištolj nemam u ruci.  ;) 

Pa da, to i ja kazem... samo ga spusti sad :D

Подели на овим сајтовима

10 hours ago, Господин Дареалис рече

Rekao sam da su ono religiozni rituali, ti si mi odgovorio:

relgion is bad, bez obzira na formu

Sve ono su samo logični zaključci.  :) 

Ne, nisu logični zaključci.

Iz premise da je religija loša, bez obzira na formu, i da je nacizam imao (kvazi)religijske rituale prosto ne sledi zaključak da postoji znak jednakosti između Hrista i Hitlera, liturgije i mitinga u Nirnbergu, između Crkve i Hiljadugodišnjeg Rajha.

Kao što iz tvrdnje da su Beograd, Pariz i Oslo severno od ekvatora ne sledi zaključak da su na istoj (jednakoj) geografskoj širini.

Poradi na logici...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

59 minutes ago, Avocado рече

Ne, nisu logični zaključci.

Jesu logicni. Ako nekom pokazes ono, i on ti kaze da je religija zlo bez obzira na formu, ono sledi.

Da je rekao da je ovo drugo zlo zato sto su mu principi dijametralno suprotni od hriscanskih , bio bi potpuno u pravu.

Ovako je izjava onda ne samo netacna, nego i pomalo zabrinjavajuca... :) Neko bi npr. zakljucio iz onoga da je zlo u odbacivanju Hrista i hriscanskih principa. 

Kao što iz tvrdnje da su Beograd, Pariz i Oslo severno od ekvatora ne sledi zaključak da su na istoj (jednakoj) geografskoj širini.

Ako ces tu analogiju, onda je njegova logika da su Beograd i Sidnej na istoj geografskoj sirini zato sto oba nisu ekvator ili tropski pojas oko ekvatora npr. 

Poradi na logici...

Izvini, zaboravio sam da su ateisti suvereni carevi logike i razuma... :)

Da li bi mi mozda preporucio neku knjizicu o greskama te vrste?   :)))

Подели на овим сајтовима

15 minutes ago, Господин Дареалис рече

Jesu logicni. Ako nekom pokazes ono, i on ti kaze da je religija zlo bez obzira na formu, ono sledi.

Ne sledi... ni najmanje... bar ne po pravilima logike...

Postoji razlika između "ja sam to tako razumeo" i "iz X logički sledi Y"...

Цитат

Izvini, zaboravio sam da su ateisti suvereni carevi logike i razuma... :)

Da li bi mi mozda preporucio neku knjizicu o greskama te vrste? :)

Ti si taj koji si se pozvao na logiku... i poprilično promašio...

• Волим 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Господин Дареалис рече

Izvini, zaboravio sam da su ateisti suvereni carevi logike i razuma... :)

Ne smes da zaboravljas takve stvari

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...