Avocado Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 @@Avocado, Šta ti je čoveče, što si tako zapenijo? Аурор је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Pobedio je ubedljivo među Hispanicima sa 46%. Mora da su im nesto sipali u koka kolu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Иначе, бомбардовање СРЈ није једина војна интервенција тј. злочин С.А.Д. који је Берни подржао, иако сад на сва уста заговара мир. P.S. То што сам ставио ову слику горе наравно не значи да подржавам Трампа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Која је поента "подржавати" било кога на изборима у САД? dzo ni and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Која је поента "подржавати" било кога на изборима у САД? Како глупо питање! Па зар подршка Срба није најзначајнији фактор на изборима у С.А.Д.? Avocado, RYLAH and florenntina је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Што се мене лично тиче, нема неке нарочите поенте у подршци, осим што навијамо да не дође нека будала која ће да започне WW3, да нас опет бомбардује или да пориче глобално загревање. Е, то мене брине! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Што се мене лично тиче, нема неке нарочите поенте у подршци, осим што навијамо да не дође нека будала која ће да започне WW3, да нас опет бомбардује или да пориче глобално загревање. Е, то мене брине! Znaci na**basmo, niko od kandidata ne ispunjava navedeno. Juanito, Плутон, Avocado and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Trampa podrzavaju rasisti!! Плутон and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Која је поента "подржавати" било кога на изборима у САД? Моја подршка прелама изборе, ти причај шта хоћеш. RYLAH, Grizzly Adams, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Nije njuz, ni TheOnion... Poll: 38% of Florida voters believe Ted Cruz could be the Zodiac Killer http://www.upi.com/Odd_News/2016/02/26/Poll-38-of-Florida-voters-believe-Ted-Cruz-could-be-the-Zodiac-Killer/4771456519542/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 TRAMP VOLI SRBIJU: Sramota me zbog bombardovanja i izvinjavam se Srbiji, ona je naš saveznik! Objavljeno: 23/12/2015 Donald Tramp je kod Larija Kinga, a povodom godišnjice bombardovanja Srbije kritikovao Bila Klintona i zločinački napad na Srbe saveznike Amerike u oba rata. - Klintonovi su napravili haos na Balkanu i na Kosovu. Pogledajte šta smo napravili Srbiji vazdušnim bombardovanjem sa sigurne visine. Ti isti Srbi su spasavali američke pilote u Drugom svetskom ratu. Velika je greška što smo bombardovali narod koji je bio naš saveznik u oba svetska rata. Klintonovi smatraju to za uspeh, a mene je to sramota. - Upućujem izvinjenje Srbima za sve greške američke politike, a pre svega Klitonovih. Nama u borbi protiv islamskog terorizma trebaju saveznici koji imaju ratno iskustvo borbe sa ovim zlom – a to su u Evropi Rusi i Srbi. Ako ja budem na čelu Amerike biće promenjen spoljnopolitički kurs koji je do sada često bio pogrešan.” http://www.intermagazin.rs/tramp-voli-srbiju-sramota-me-zbog-bombardovanja-i-izvinjavam-se-srbiji-ona-je-nas-saveznik/ Grizzly Adams and florenntina је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Да не буде да само прича глупости, ево рекао је и две паметне ствари: ово за бомбардовање Србије и да је настанак ИСИЛа последица рушења Хусеина и Гадафија страним војним интервенцијама у Ираку и Либији. feeble, Плутон and Кратос је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 ово за бомбардовање Србије Тражио сам по њиховим медијима, нема да је ишта помињао око тога. да је настанак ИСИЛа последица рушења Хусеина и Гадафија страним војним интервенцијама у Ираку и Либији. Рекао је за оба да су грешке. Рекао је и да не види зашто не би сарађивали са Путином у уништавању ИСИС. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука