Ћириличар Написано Август 5, 2015 Пријави Подели Написано Август 5, 2015 Отуда толика мржња која ни дан-данас не избија из њих... Љубав је обострана. Џуманџи, Avocado and cloudking је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 5, 2015 Пријави Подели Написано Август 5, 2015 ali zbog autentičnosti pisma nismo ga prevodili na srpski): Скужили смо и без пријеводаДомагој имаш пиву од мене кад дођеш у Бг! Чувај се, закључај се добро или нестани на пар недеља из пуно правне чланице ЕУ! Овакви људи буде наду Данче*, Sanja Т., Драгана Милошевић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 5, 2015 Пријави Подели Написано Август 5, 2015 Ja se sve nesto "plasim" da niste bas razumeli poentu ovog njegovog pisanija... dokaz za to je sto iako sad nesto kao volite ovog hrvata, srbina koji bi napisao slican clanak o srbiji, proglasili bi ste za izdajnika, drugosrbijanca i stranog placenika... a to, momentalno rusi sve ono sto je ovaj covek hteo da kaze i na sta je hteo da ukaze... Ako samo malo ukljucite mozak shvaticete da on nije stao na stranu Srba, pa da ga sad nesto obozavate, nego na stranu ljudstva, a to je vec filozofija prevelika za mnoge srbe da bi je sazvakali... Goku, Ћириличар, Драган Јашић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 5, 2015 Пријави Подели Написано Август 5, 2015 Овакви људи буде наду Овакви ми сви требали да будемо, ма колико да нас пеку неке ране. Само искрен опрост и љубав нас могу извући из блата по којем се ваљамо. Драган Јашић, Драшко and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Август 5, 2015 Пријави Подели Написано Август 5, 2015 Не знам баш какав је то брат који те мрзи, стално насрће на тебе и опет се изнова спрема да ти нанесе зло, чим му се укаже прилика. По крви нам јесу браћа, али по Вери, Цркви и духу, како рече Патријарх- не знам да ли су. Ипак се мени чини да управо по духу нису наша браћа, иако по крви јесу. Сам си одговорио какав је то брат. Брат по крви, номинално по вери (зато мало почетно "В"), а који се не понаша братски. Има кад се два рођена брата посвађају, па један за другог почну да говоре "бивши брат", "наводни брат" или "тај ми није брат", па опет боље чини онај који себе непрестано подсећа да му овај други ипак јесте брат иако му жели зло. То га ставља у одбрамбени гард не спречава га да се брани, али га спречава да чини зло. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 5, 2015 Пријави Подели Написано Август 5, 2015 dokaz za to je sto iako sad nesto kao volite ovog hrvata, srbina koji bi napisao slican clanak o srbiji, proglasili bi ste za izdajnika, drugosrbijanca i stranog placenika. Како ко Џуманџи, Драгана Милошевић, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 5, 2015 Пријави Подели Написано Август 5, 2015 Неки од нас у Хрватској имају породице! Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wu Написано Август 5, 2015 Пријави Подели Написано Август 5, 2015 Треба додуше имати у виду да је Домагој својевремено основао Странку хрватских бранитеља или такво што, а прилично сам сигуран да је њима другачије говорио. Могуће је увек да човек доживи просветљење или преумљење, али ипак то треба за почетак узети cum grano salis. Текст јесте у реду, али о аутору би се могло поразмислити... Мада, причао сам пре две године са једним старијим Шиптаром у комби-таксију Гњилане-Каменица, и он је исто тако био против ратова и потпуно сигуран у то да су Шиптари са "независношћу" само на губитку - има, дакле свуд и људи и нељуди, само дај Боже да нељуда буде мање. Драшко, Драган Јашић, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Најбољи бизнис је отварање фабрике која производи позитивне мисли (авва Пајсије Светогорац) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 5, 2015 Пријави Подели Написано Август 5, 2015 Синоћ сам сањао КГК (Колинду Грабар Китаровић) Као она долази код моје баба ујне са неким другарицама, причали смо, трудио сам се да јој покажем како смо гостољубиви, нормални Шта је подсвест чоече! "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Август 5, 2015 Пријави Подели Написано Август 5, 2015 трудио сам се да јој покажем како смо гостољубиви, нормални Viš ti to šta ti je serbska duša! Domaćin i u javi i u snu! Di se ja tu nesam naš'o i ja bi joj pomagao 100% feeble, Драшко and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 5, 2015 Гости Пријави Подели Написано Август 5, 2015 Љубав је обострана. pa mislim da nije sasvim ekvivalentna. Srbi, (govorim generalno, jer pojedinačno je pojedinačno), možda ne vole hrvate, ali nisu dodatno opterećeni njima. Hrvati, očito, imaju potrebu da o Srbima govore (misle, mrze ...) i kada ne postoje direkne prilike za to. Možda su živeli malo bliže zapadu, plus primorje sa svojom (kulturuloškom ...) istorijom te u uslovima nešto višeg stepena kulture. Mi smo do sve predkraj 19. veka gro živeli po šumama uklanjajući se od turaka. Ipak ta potreba njihova ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Август 5, 2015 Пријави Подели Написано Август 5, 2015 Kao i uvek kreće opšte ludilo, krvožedni paćenici, nadam se da neće pasti nečija nevina krv posle ovog! Koje civilizacijsko dno: Mi Hrvati ne pijemo vina, pijemo krv četnika iz Knina Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 5, 2015 Пријави Подели Написано Август 5, 2015 Pa s obzirom da jee Milosevic izvrsio agresiju sa svojim srbo-cetnicko-komunistickim trupama nije ni cudo sto ne vole Srbe ... Sva sreca pa sm ssee. 5. Okrobra resili tog baalkanskog kasapina pa sada zivimo u miru ssa komsijama jer nema viisee njjega ddaa. Siri mrznju i ratno huskacku politiku ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 5, 2015 Пријави Подели Написано Август 5, 2015 Синоћ сам сањао КГК (Колинду Грабар Китаровић) Као она долази код моје баба ујне са неким другарицама, причали смо, трудио сам се да јој покажем како смо гостољубиви, нормални Шта је подсвест чоече! Ја сам сањао како се свађам са Шешељом када се вратио из Хага, а то само зато јер сам пдосвјесно био бијесан на цимера који је данима викао, лупетао и пјевао без престанка "То је Воја Шешееееељ!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 5, 2015 Пријави Подели Написано Август 5, 2015 Kao i uvek kreće opšte ludilo, krvožedni paćenici, nadam se da neće pasti nečija nevina krv posle ovog! Koje civilizacijsko dno: Mi Hrvati ne pijemo vina, pijemo krv četnika iz Knina Samo ignore, zavrsili smo sa njima tj. oni sa nama. Pobedili su nas, isterali narod i to je to. Ne treba uopste obracati paznju na njih i njihovo ludilo. Osim ako ne navale na Republiku Srpsku jednog dana. Данче*, Јефимија Крунић and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука