JESSY Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Јел' сам се ја сад огријешио да идем код попа ил море вако да остане? pa brate, ovde nije uopštena ispovedaonica...na ovoj temi se ispoveda samo nas brat koji je i otvorio temu....moraceš da se javiš na temi A šta mislite o....? Svetlost svetu and Драган_Петровић је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Извињајем се брату на узурпацији исповједаонице. Таман сам скупио рабрости да се овде олакшам ал' сад сам се сав узвртио ђе морам да се даље гнијездим. JESSY and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Јутрос ме је колега критиковао због неких ствари , а код мене је прорадила суета и нисам одмах прихватио критику . Сада се кајем због тога и жао ми је што одмах нисам прихватио критику. Svetlost svetu је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 @JESSY Несрећнице једна зар на правди Бога да ме вако превариш. Чоек лијепо реко на почетку да море свак да се јада а ти ме распери и сад оста грије' у мени. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 @JESSY Несрећнице једна зар на правди Бога да ме вако превариш. Чоек лијепо реко на почетку да море свак да се јада а ти ме распери и сад оста грије' у мени. oprosti brate, milostiv budi meni gresnoj... eto sad i ja ispovedih greh ovde.... Драшко, Данче*, Драган_Петровић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Бог нека прости и мени и теби... JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Ја сам написао један свој грех јер сам ово : Позивам и вас који би да се мало олакшају па пискарају. протумачио да можемо и остали о томе да пишемо . Ако сам погрешно разумео , ја се извињавам Светлост свету , а и осталима. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Ма пусти, сестра траумира нас несигурне. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Svetlost svetu Написано Август 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Сви могу да пишу овде. Нисам ја него ко гледа само своју палу грешност, али сам мислио да ако истакнем само оне добре ствари заборавићу да поменем оно због чега сам на првом месту овде... Сад кад прочитах целу тему, као да је отворила нека девојчица од тринаест година а не неко ко је мушко и има 21. брука.. Ненад Р., Драгана Милошевић and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Ако сам погрешно разумео , ја се извињавам Светлост свету , а и осталима opusteno brate.... Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 сестра траумира нас несигурне. brate po grehu, nije mi bila namera..... ( Драшко and Драган_Петровић је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Сад кад прочитах целу тему, као да је отворила нека девојчица од тринаест година а не неко ко је мушко и има 21. брука.. Cuti, bolan, uzivaj, to je dobro. Kad bi' ja krenula da pisem mislili biste da imam 60. Svetlost svetu, Драшко and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Сад кад прочитах целу тему, као да је отворила нека девојчица од тринаест година а не неко ко је мушко и има 21. брука.. Грешиш...Добра ти је тема, него тебе људи схватају помало неозбиљно зато што те не познају. Да је неко од ,старијих`` чланова покренуо ово побрао би ловорике. Овако , за тебе само по неки листић за сад... :bendoff: Драшко, Kaludjerovic Sreten, Биљана and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Кад се исповедаш,никако не смеш стављати у уста другу особу и његове мане или тражити алиби за своје грехе преко туђе грбаче,то се онда не рачуна као искрено покајање! Ovo cu ja uzeti. Hvala! Kako je mene ovo hvatalo u zamku, tek sada shvatam... Зосима је реаговао/ла на ово 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Najbolje je govoriti uvek istinu, to mu dodje nesto kao kontinuirana javna ispovest i nema boljeg leka za dusu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука