Semberac Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Ево сами процјени те дал је ово нормално: http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/132601/PARADA+PONOSA%3A+5.000+policajaca+%C4%8Duva+500+gejeva!.html 5000 полицајаца да чува 500 изопаћеника, али од кога?Од народа?Боље да Дачић пошаље ову полицију у Нови Пазар док не плане ватра тамо. Види те сами колка је ово неправда...за овичне педерчине држава ангажује 5000 полицајаца, питам се ко ће тим полицајцима платити дневнице, дал неће можда Ивица Дачић из свога џепа shuntavilo2 Браћи и сестре ми из нашег џепа плаћамо обезбеђивање ове параде, ово се плаћа од наших пореза, ето гдје иду наше паре уместо да се Србија изграђује... Нема милости ни према полицији која тад буде бранила педере јер стоји иза њих. Мада биће и оних полицајаца који ће мало пендреком и ове гологузије ударити. Ето браћо зашто је потребан Образ итекако нашем народу...хвала навијачима који су часни људи и који ће тог дана доћи да одбране образ Београда. Живела Србија. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 http://img821.imageshack.us/i/38432980.jpg/ Гледајте и уживајте у лепоти графита. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 http://img821.imageshack.us/i/38432980.jpg/ Гледајте и уживајте у лепоти графита. Шта ће крст на оваквим паролама? Па ово не гледају само педери, него и други људи који нису верујући, нити су педери нити се слажу са педерлуком. Зар ће их оваква порука, "пребићемо их" "православни поручују"... икоме користити? Онај ко на себе ставља крст, носи и одговорност за своје понашање, зар неко мисли да чини Богу службу ако пребија људе, па били они и мужеложници? Немој само да помињеш Карађорђа, јер ја ћу онда поменути св.Амврозија Медиоланског који је изопштио цара Теодосија који је кренуо да истребљује пагане и јевреје након што је прогласио хришћанство једино службеном вером Римског Царства. Јел ти позната ова историјска чињеница? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Нема ово везе са наметањем неке вере. Србија је хришћанска земља и све ћемо дати од себе да и остане и нећемо дозволити да неко то наруши, има ли ту шта антихришћанског? И нигдје не пише: "СМРТ ПЕДЕРИМА" већ само ЧЕКАМО ВАС (а свако нека тумачи како хоће шта значи чекамо вас, очигледно да су педери прошле године разумели ову поруку...) Ја и даље остајем при свом ставу да је оправдано и физички бранити светињу ако је угрожена, о томе св. Филарет Московски прича. И немојмо мешати непријатеље личне и непријатеље Бога и отачаства. Ми смо дужни да ово не дозволимо. А шта је рекао митрополит Амфилохије прошле године? "Дрво које не рађа СЕЧЕ СЕ и баца се у огањ" само ето што није отворено рекао да се та гамад треба спречити, али сви знамо на шта је мислио (ако сте после пратили медијску хајку над митрополитом разумели би и ви његову поруку. Нигдје није рекао да је антихришћански ово што Образ ради). И даље понављам, за сваку акцију се Образ саветује са духовницима (не само са оцем Жарком већ и са многим другим монасима разних Епархија). Ви може те сада најлошије да мисли те о Образу, али индиректно ће те бити захвални што се ово неће одржати у Београду. Само луд може рећи да му је свеједно дал ће се педери шетати кроз БГ или не...проблем је само у пасивности, у пацифизму и у кукавичлуку односно неспремности за личну жртву. (Ово нисам теби упутио брате Јустинијане, о теби имам много боље мишљење него о већини форумаша). "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sergian Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Ви из Образа сте у великој заблуди. Зар ви мислите да можете са оваквим људима (који јавно исповедају да је геј парада "одраз хришћанске љубави" и да ова власт "иде правим путем") успоставите теократску, немањићко-обреновићевску Државу?! Са људима који јавно шире неки нехришћански пацифизам, хуманизам без Христа, и који би вероватно осудили и све наше српске ратнике и јунаке који су се борили за Крст Часни и Слободу Златну (слободу и од греха!)?! Са таквима да успоставите теократију? Кад се Христос оваплоћавао, сви педери су убијени од руке анђела и та фреска постоји и подсећа на тај догађај!...Није хтео Син Божији да допусти да Његово рођење од Дјеве дочекају живи такви. Толико је то мрзак грех пред Богом и велика гадост а да не помињем учење Цркве Христове о томе кроз Апостоле и Свете Оце! И сада ваши епископи то јавно подржавају, ваша братија из исте Чаше то исто ради а ви оптужујете ИПХ за "расколнике"?! (мада акакијевци јесу али то не амнестира СПЦ од тешке свејереси). Страшно... Није чудо што народ овако пропада све више кад првосвештеници и књижевници (тј. начитани) јавно подржавају безакоње или ћутњом не смеју да се супроставе а тиме исто потпадају под осуду. Све док ви не схватите у каквој (верској) заблуди се налазите- нема ништа од свеопштег препорода. Сви они који су чинили духовни, културни, економски и други геноцид према свом народу, мораће за то дебело да одговарају! Правда Божија неће никога заобићи. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Ево сами процјени те дал је ово нормално: http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/132601/PARADA+PONOSA%3A+5.000+policajaca+%C4%8Duva+500+gejeva!.html 5000 полицајаца да чува 500 изопаћеника, али од кога?Од народа?Боље да Дачић пошаље ову полицију у Нови Пазар док не плане ватра тамо. Види те сами колка је ово неправда...за овичне педерчине држава ангажује 5000 полицајаца, питам се ко ће тим полицајцима платити дневнице, дал неће можда Ивица Дачић из свога џепа 4chsmu1 Браћи и сестре ми из нашег џепа плаћамо обезбеђивање ове параде, ово се плаћа од наших пореза, ето гдје иду наше паре уместо да се Србија изграђује... Нема милости ни према полицији која тад буде бранила педере јер стоји иза њих. Мада биће и оних полицајаца који ће мало пендреком и ове гологузије ударити. Ето браћо зашто је потребан Образ итекако нашем народу...хвала навијачима који су часни људи и који ће тог дана доћи да одбране образ Београда. Живела Србија. Ala ćete dobiti batine. 5000 pendreka samo za (BEZ)Obraz. Ne možeš tući ljude zato što jedu Poo Poo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 А Гробари и Делије? 4chsmu1 "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 ne vidim resenje, ne sme se dopustiti to sto oni zele, ali ne sme se uraditi ni ono sto obraz zeli.......ustvari resenja ima, ali oni to ne zele, a to je da ne setaju...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 А Гробари и Делије? 4chsmu1 Nikako se ne razlikujete. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 ne vidim resenje, ne sme se dopustiti to sto oni zele, ali ne sme se uraditi ni ono sto obraz zeli.......ustvari resenja ima, ali oni to ne zele, a to je da ne setaju...... Što da ne šetaju? Šta ti to smeta? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Ви из Образа сте у великој заблуди. Зар ви мислите да можете са оваквим људима (који јавно исповедају да је геј парада "одраз хришћанске љубави" и да ова власт "иде правим путем") успоставите теократску, немањићко-обреновићевску Државу?! Са људима који јавно шире неки нехришћански пацифизам, хуманизам без Христа, и који би вероватно осудили и све наше српске ратнике и јунаке који су се борили за Крст Часни и Слободу Златну (слободу и од греха!)?! Са таквима да успоставите теократију? Кад се Христос оваплоћавао, сви педери су убијени од руке анђела и та фреска постоји и подсећа на тај догађај!...Није хтео Син Божији да допусти да Његово рођење од Дјеве дочекају живи такви. Толико је то мрзак грех пред Богом и велика гадост а да не помињем учење Цркве Христове о томе кроз Апостоле и Свете Оце! И сада ваши епископи то јавно подржавају, ваша братија из исте Чаше то исто ради а ви оптужујете ИПХ за "расколнике"?! (мада акакијевци јесу али то не амнестира СПЦ од тешке свејереси). Страшно... Није чудо што народ овако пропада све више кад првосвештеници и књижевници (тј. начитани) јавно подржавају безакоње или ћутњом не смеју да се супроставе а тиме исто потпадају под осуду. Све док ви не схватите у каквој (верској) заблуди се налазите- нема ништа од свеопштег препорода. Сви они који су чинили духовни, културни, економски и други геноцид према свом народу, мораће за то дебело да одговарају! Правда Божија неће никога заобићи. Амин. A jel bi mogao onako za promenu da das dokaze za to sto tvrdis? Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 А Гробари и Делије? 4chsmu1 Nikako se ne razlikujete. Ако имаш храбрости оди на југ рецимо и реци неким припадницима групе Алкатраз исто оно што говориш за Образ (да су насилници, примитивни итд), да видим какав би изгледао...хехе Лако је преко виртуалног света се уздићи, али када би био међу истим тим Гробарима или Делијама био би мањи него маково зрно. П.С Нису навијачи исти као ми Образовци, они су ти као што ти кажеш "насилни". Они би те за најмању увреду тако избубали, да се више никада неби јавио... Ако си јак на делима као на речима, изволи па то реци навијачима или на југу или на северу... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 А Гробари и Делије? 4chsmu1 Nikako se ne razlikujete. Ако имаш храбрости оди на југ рецимо и реци неким припадницима групе Алкатраз исто оно што говориш за Образ (да су насилници, примитивни итд), да видим какав би изгледао...хехе Лако је преко виртуалног света се уздићи, али када би био међу истим тим Гробарима или Делијама био би мањи него маково зрно. П.С Нису навијачи исти као ми Образовци, они су ти као што ти кажеш "насилни". Они би те за најмању увреду тако избубали, да се више никада неби јавио... Ако си јак на делима као на речима, изволи па то реци навијачима или на југу или на северу... Kakve su to pretnje čoveče? Šta, treba da se uplašim njih pa onda kao " E, niste vi loši, vi ste divni! Samo me nemojte udarati molim vas.". Grobari su okej pošto i ja navijam za Partizan. Pa ne bih smeo to da kažem. Pusti ti šta ja mislim o tome, ne želim da me neko prebije, a ako je neko spreman na takve stvari, oni jesu. Otvori oči čoveče. Prošli put ste demolirali grad kad su bile demonstracije za Kosovo. Neshvatljivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
timjančica Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 o psihologiji zapadnih desnih esktremista piše bijelicki oslanjajući se na frojdovsku psihologiju i odlične psihoanalize koje su učeni jevreji pružili boreći se tako protiv njemačkog i drugih nacizma . u korijenu psihologije desnih ekstremista po frojdovim psihoanalitičarima leži u crno-bijelom poimanju svijeta (borderlajn), npr. ako mi je neko uradio nešto loše, on je loš i treba mu se osvetiti. nadalje, u strogom nad ja, u praksi često prestrog otac, vojničke, policijske karijere ili sadista ( na jeziku vjere u „strogom“ bogu, koji nas uglavnom kažnjava i to „jer nas voli“ bangin, izopačenom bogu) ili u još esktremnijem slučaju bez savijesti ( u jeziku vjere otprilike bez poimanja boga ), u praksi, majke koje su same odgajale djecu, nekad generacijima, potpuni ili djelomični nedostatak oca, ( o tome piše i aleksandar mičerlić u njegovoj knjizi „društvo bez oca“, koje se odnosi uglavnom na zapadne zemlje gdje su roditelji rastavljeni i djecu odgajaju samohrane majke, žene, institucije, od kojih se djeca teško „odljepljuju“ tanning). često ćete čuti desne ekstremiste i u običnim razgovorima kako jasno razgraničavaju i imaju potrebu za tim: „ili si moj prijatelj ili si moj neprijatelj“. to govori i biblilja „ ko sa nama ne sabira, on rasipa, s tim što to kod desnih ekstremista ima drukčiju konotaciju. dosta ekstremnih desničara blisko je paganskoj dogmi i upada olako u njene zamke. imaju li desni desničari i dobrih osobina i kako se one mogu uvidjeti? ako ste se nekada našli u teškoj, ekstremnoj situaciji i imate poznanika, ili prijatelja desničara, on će bez razmišljanja „uletiti“ i pomoći vam ako je to moguće. njihova dobra djela pokazuju se u ekstremnim situacijama, ali ih te situacije vuku i u propast ( npr. učešće u organizovanim protestima protiv homoseksualaca gdje se ohrabreni snagom mase povrjeđuju i bivaju povrjeđeni, s jedne strane osjećajući da homoseksualizam nije pozitivan, ali sa druge strane u opasnosti od esktremne reakcije). kako da desni ekstremist razumije da je u većini slučajeva bolje saviti nego slomiti :bla:? Петровић Станислава „А ово је вјечни живот да познају Тебе јединога истинитог Бога кога си послао Исуса Христа“ Јн. (17, 3) Бог створи прво Адама и Еву, а послије Стеву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Ми нисмо десни екстремичари...али свеједно зови те нас како хоћете, навико сам ја на увреде као што је фашиста, клерофашиста, нациста, па чак сам од неких неупућених чуо да смо и комуњаре...хехе Називајте нас како год хоћете, Бог зна ко смо и шта смо. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука