Jump to content

"ОБРАЗ" култура...

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Hitler je bio jako talentovan za slikarstvo...ali ga nisu primili na likovnu akademiju....

i mnogi kazu da do te ''greske''' nije doslo... Hitler ''mozda''' nikada ne bi otpoceo Drugi svetski rat...  pivo...

''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''.

Подели на овим сајтовима

Ma daa, ti si rodjen samo za prebijanje i ateista i pedera i lezbejki i koga sve vec ne.

Јел желиш двобој? pivo

Жалим се.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Adolf Hitler je bio Hrišćanin.[/b]

Он је био латински јеретик а не Православни Хришћанин. Није исто бити паписта и Православац. Да је Адолф био Православац никада неби било 2. светског рата...

А шта кажеш на ову чињеницу да су Хитлера на власт довели Јудео-банкари? pivo

Проучи мало литературе о јудео-банкарству и њихој болесној жељи да владају светом. Зна рецимо и брат Андреј о чему причам, ово је и његов покојни кум Небојша говорио...Слава му

Da, naravno, tvoja religija je najsavršenija stvar na ovom svetu, i to mi je poznato.

Svaka religija ima takve, i to mi je poznato.

Što kažu ljudi - dugo ti još imaš da voziš do naših stanica.

Takođe mi je poznato, ne samo poznato- MUKA MI JE OD TIH teorija zavere bankara, MUKA MI JE OD NOVOG SVETSKOG PORETKA, MUKA MI JE OD TOGA GDE SE NALAZE MASONSKI SIMBOLI, MUKA MI JE OD ILUMINATA, MUKA MI JE OD ANTIHRISTA, MUKA MI JE OD TOGA GDE SE NALAZE TRI ŠESTICE I MUKA MI JE OD DOMAĆIH IZDAJNIKA I MUKA MI JE OD KOJEKAKVIH JA-ZNAM-SVE DIMITRIJEVIĆA I KRSTIĆA.

DA LI JE TEBI OVO JASNO ILI NIJE!?

Evo i vikao sam čak.

Подели на овим сајтовима

Adolf Hitler je bio Hrišćanin.[/b]

Он је био латински јеретик а не Православни Хришћанин. Није исто бити паписта и Православац. Да је Адолф био Православац никада неби било 2. светског рата...

А шта кажеш на ову чињеницу да су Хитлера на власт довели Јудео-банкари? pivo

Проучи мало литературе о јудео-банкарству и њихој болесној жељи да владају светом. Зна рецимо и брат Андреј о чему причам, ово је и његов покојни кум Небојша говорио...Слава му

Te gluposti si mogao da pokupis samo sa "Nova Iskra" i "Komentar" foruma. Ehh samo kad se setim

kako su Stormfrontovci brisali patos sa vama u tim raspravama oko Ljotica i nacizma. Stormfrontovici

su takodje posveceni glupostima ali bar su svesni ko su i svesni su sta su izabrali za razliku od vas.

Подели на овим сајтовима

Hitler je bio jako talentovan za slikarstvo...ali ga nisu primili na likovnu akademiju....

i mnogi kazu da do te ''greske''' nije doslo... Hitler ''mozda''' nikada ne bi otpoceo Drugi svetski rat...  pivo...

Знам. чуо сам за то. Мада неверујем да би тако било, нашли би јудео-банкари другог слугу за рат...

Подели на овим сајтовима

Adolf je bio skroz netalentovan, video sam njegove slike.

Taj jedan čovek koji to odlučuje na akademiji je rekao da su mu ljudi beživotni potpuno i da izgledaju kao zgrade i preporučio mu je da bude moler. Kakva greška bre?

Nema greške.

Подели на овим сајтовима

Da, naravno, tvoja religija je najsavršenija stvar na ovom svetu, i to mi je poznato.

Наравно да јесте, Православље је једина права вера. Шта ти је био прадјед?Издо си своје претке...ниси ништа бољи од потурице обичног. Јел знаш ти шта би са тобом било за време Немањића (да си такве богохулне изјаве давао)?

Подели на овим сајтовима

Наравно да јесте, Православље је једина права вера. Шта ти је био прадјед?Издо си своје претке...ниси ништа бољи од потурице обичног. Јел знаш ти шта би са тобом било за време Немањића (да си такве богохулне изјаве давао)?

Zar ti opravdavas te inkvizitorske metode srednjovekovnih srpskih vladara? U cemu si ti bolji od papista

onda?

Подели на овим сајтовима

Stormfrontovici

su takodje posveceni glupostima ali bar su svesni ko su i svesni su sta su izabrali za razliku od vas.

Какви год они били, дражи су ми милион пута од педера, лезбејки, шиптарских терориста, србских изрода и свих оних за чија се права ти бориш. Али заборавио си потом да се бориш за права Срба. Исти си као онај Марко Караџић и ЛСВ-а pivo

Подели на овим сајтовима

Znaš koliko me briga? pivo

Ako si ti i slični neizdajnik, ja želim da budem izdajnik.

Kojih bre Nemanjića?  Ja o svojoj zemlji znam više nego što ćeš ti ikada znati. U to sam siguran.

Savetujem ti da namontiraš lutke i da ih gađaš kamenjem - pripremaj se i ti za paradu desetog oktobra.

To treba da radite vi (BEZ)Obrazovci. To jedino i znate.

PWNED

Подели на овим сајтовима

jednom je netom kruzila lepa poruka sastavljena od Hitlerovih crtez...zao mi je sto je nsiam sacuvala...

i ono sto sam uspela videti na tim crtezima...meni se jako dopalo i svidelo...

ali kao i uvek...ko jednom gresi i pogresi...ostade da vecito gresi i gresi... ali vi prastajte... 70zfof0qsamomolitva

''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''.

Подели на овим сајтовима

Ma daa, ti si rodjen samo za prebijanje i ateista i pedera i lezbejki i koga sve vec ne.

Јел желиш двобој? slava3

Жалим се.

Zar bi digao mac na brata u Hristu? :(

pivo  Vi Vojvođani ste gadni skroz.

U svakom Vojvodjaninu vide Canka i Kostresa. Sta da im ja radim kad

haluciniraju.

Подели на овим сајтовима

Stormfrontovici

Какви год они били, дражи су ми милион пута од педера, лезбејки, шиптарских терориста, србских изрода и свих оних за чија се права ти бориш. Али заборавио си потом да се бориш за права Срба. Исти си као онај Марко Караџић и ЛСВ-а pivo

SRBSKI IZRODI? To sam verovatno ja, da?

NOW IT GETS PERSONAL.

Ja ne znam kakva je to poslovna etika koja tera ove fine ljude iz administracije da forum bude dom ovakvim ljudima stvarno. Baš nešto ne kapiram.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...