Jump to content

"ОБРАЗ" култура...

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Nadam se da će se zabraniti Obraz.

Хоће хоће...мало сутра. Откада се о тој фамозној забрани прича па ништа од тога. Немогу нас забранити никако, имамо добре адвокате, правнике и пре свега подршку интелектуалне елите у Србији. А и ако нас забране ми ћемо наставити да делујемо на други начин.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Nadam se da će se zabraniti Obraz.

Хоће хоће...мало сутра. Откада се о тој фамозној забрани прича па ништа од тога. Немогу нас забранити никако, имамо добре адвокате, правнике и пре свега подршку интелектуалне елите у Србији. А и ако нас забране ми ћемо наставити да делујемо на други начин.

Podrška intelektualne ELITE ?  :bla:

Prava intelektualna elita je na ovom forumu i niko nije nešto preterano oduševljen time svime.

Vernik ili ne.

Подели на овим сајтовима

"xexe"? Ja bih plakao da nekom kažem da ću ga prebiti ako ga vidim iza kordona žandarmerije desetog oktobra.

Biće sigurno održana parada, to svi najavljuju. A vi gledajte da ne lupetate previše sa izjavama za medije i da ne demolirate ambasadu SAD ili pola grada.

:bla: joooj dada dada dada

Па ти би плакао јер незнаш у чему се сврха спречавање те параде и незнаш уопште што постојиш, ти уопште незнаш што си на овоме свјету. Када то будеш схватио, схватићеш и мене и моје саборце зашто немамо страха од смрти. П.С Биће тог дана најмање 20 000 Гробара и Делија dada

Подели на овим сајтовима

Da se po morali gleda niko ne bi mogao biti svetitelj.

То ти је владика Игњатије рекао?Ово сам само од тебе сад и од њега чуо...

Pa ajde sad realno da se gledano po tome ko je sta ucinio jel bi sv Kiril Aleksandrijski mogao

biti svetitelj?! Pa naravno da ne bi kad je on, ne sistematski doduse, ali ipak prvi poceo

lov na vestice.

Nema veze svetiteljstvo sa moralom, junastvom i takvim tvorevinama ovoga sveta. Svetiteljstvo

se stice velikim pokajanjem i ulaskom u licnosnu zajednicu sa Bogom.

Подели на овим сајтовима

"xexe"? Ja bih plakao da nekom kažem da ću ga prebiti ako ga vidim iza kordona žandarmerije desetog oktobra.

Biće sigurno održana parada, to svi najavljuju. A vi gledajte da ne lupetate previše sa izjavama za medije i da ne demolirate ambasadu SAD ili pola grada.

:bla: joooj dada dada dada

Па ти би плакао јер незнаш у чему се сврха спречавање те параде и незнаш уопште што постојиш, ти уопште незнаш што си на овоме свјету. Када то будеш схватио, схватићеш и мене и моје саборце зашто немамо страха од смрти. П.С Биће тог дана најмање 20 000 Гробара и Делија dada

Hahaha. "Je li starče, što ti sam sediš pored te vatre a ovamo dvadeset boraca?".

Ja sam ovde zato što se spermatozoid moga oca spojio sa jajnom ćelijom moje mame.

Nadam se da imate strah od batina i suzavaca. Ne sumnjam da će biti puna varoš.

Подели на овим сајтовима

Prava intelektualna elita je na ovom forumu i niko nije nešto preterano oduševljen time svime.

Vernik ili ne.

Јесили можда чуо за Господина Косту Чавошког, Господина Смиљу Аврамова?Ниси...твој проблем. Иначе они су у националном савету Образа joooj

Информиши се мало преко интернета ко је руски амбасадор у Србији и са киме је близак...

Подели на овим сајтовима

И Аквилио заборавих ти одговорити: Неби диго мач на тебе, једино ако се 10. октобра нађеш са педерима иза кордона жандармерије...хехе

Али пре би ти мене објесио и све нас "клерофашисте-екстремисте-псевдозилоте-нацисте-неонацисте" како нас све већ не зову...хехе

Ne pada mi na pamet da idem na paradu.

Drago mi je sto ne bi digao mac na brata. :bla:

Подели на овим сајтовима

Vernik ili ne.

Јесили можда чуо за Господина Косту Чавошког, Господина Смиљу Аврамова?Ниси...твој проблем. Иначе они су у националном савету Образа joooj

Информиши се мало преко интернета ко је руски амбасадор у Србији и са киме је близак...

Niko iz civilizovanog i slobodnog sveta neće nikada podržati tu organizaciju.

Ne znam za takvog.

NE sumnjam da ste našli neofit-pseudointelektualne... recimo ljude.

Ruski ambasador u Srbiji je jedno ništa u ovoj Evropi i u ovom svetu.

Intelektualaca je mnogo, nisu to tri čoveka.

Подели на овим сајтовима

Nema veze svetiteljstvo sa moralom, junastvom i takvim tvorevinama ovoga sveta. Svetiteljstvo

А св. Кнез Лазар?Он је постао светитељ јер је дао живот за веру...дакле јунак

Подели на овим сајтовима

Ne znam za takvog.

Види се да немаш појма о геополитици. Кажеш слободни свет?Гдје је тај слободни свет?Па зар свет није под окупацијом глобалиста?Лако је теби када ништа не видиш, не мораш се сикерате за ове ствари...лако је теби живиш као животиња нека. Спава устане спава и тако у круг. Нити мисли на Бога нити на реалне околности....

Информиши се ко је Коста Чавошки...професор на правним факултетима, његове књиге се изучавају на факултету.

Русија се буди, Русија јача. Тамо све мање има људи попут тебе, људи се враћају Богу и држава им јача. Дај Боже да постане светска сила и да сломи овај поредак.

СРБИЈА РУСИЈА

Подели на овим сајтовима

А св. Кнез Лазар?Он је постао светитељ јер је дао живот за веру...дакле јунак

Svetitelj je van vremenska kategorija i nema veze sa time sta je ko uradio. Naravno moze se i kroz

mucenicku smrt projaviti svetiteljstvo ali nije tim cinom posto svetitlje nego mozemo reci da se u tom

cinu njegova svetost potvrdjena. Sto je na mukama ostao krotak i smiren kao i na kenzevskom prestolu.

Ima veliki broj svetitelja koji su umirli prirodnom smrcu i nikad nisu muceni pa su opet postigli tu

zajednicu sa Bogom. Kazem nema veze svetiteljstvo sa zakonima, moralom, junastvom.

Подели на овим сајтовима

Samo nam jos reci da su u feudalizmu ljudi bili slobodniji nego danas pa da zavrsimo svaku pricu.

Ја и ти гледамо другачије на слободу, ти гледаш на слободу на овај демократски начин, а ја слободу повезујем са Богом. У томе је разлика. Ја се залажем за Теодулију, односно да држава и Црква нису одвојени једно од другог. Да србски краљ исто тако служи Богу као и србски патријарх. То се зове симфонија, хармонија између државе и Цркве. То је мој идеал и свих светосавских националиста (Св. Сава, Св. владика Николај, Небојша Крстић, владика Данило Крстић...). И у томе не видим ништа супротно јеванђељу.

А иначе други назив за нас светосавске националисте је јеванђељски националисти.

Зато само ЗА КРСТ ЧАСНИ И СЛОБОДУ ЗЛАТНУ

Подели на овим сајтовима

Svetitelj je van vremenska kategorija i nema veze sa time sta je ko uradio. Naravno moze se i kroz

mucenicku smrt projaviti svetiteljstvo ali nije tim cinom posto svetitlje nego mozemo reci da se u tom

cinu njegova svetost potvrdjena. Sto je na mukama ostao krotak i smiren kao i na kenzevskom prestolu.

Ima veliki broj svetitelja koji su umirli prirodnom smrcu i nikad nisu muceni pa su opet postigli tu

zajednicu sa Bogom. Kazem nema veze svetiteljstvo sa zakonima, moralom, junastvom.

Светитељ се може постати на разне начине. Од великог покајања (св. Марија Египћанка), преко задужбинства (св. Немањићи), преко жртвовање живота за веру (св. кнез Лазар), преко богословља (Св. Ава Јустин, свети оци) па све преко чудотворства (св. Василије Острошки).

Дакле не слажем се да је само преко покајања светитељство могуће, односно хришћанство и јесте покајање, ми се цели живот кајемо, али не мора то да буде пресудни фактор.

Овако како си кренуо, завршићеш до иконоборства... greengrin, шалим се мало.

Подели на овим сајтовима

Ne znam za takvog.

Види се да немаш појма о геополитици. Кажеш слободни свет?Гдје је тај слободни свет?Па зар свет није под окупацијом глобалиста?Лако је теби када ништа не видиш, не мораш се сикерате за ове ствари...лако је теби живиш као животиња нека. Спава устане спава и тако у круг. Нити мисли на Бога нити на реалне околности....

Информиши се ко је Коста Чавошки...професор на правним факултетима, његове књиге се изучавају на факултету.

Русија се буди, Русија јача. Тамо све мање има људи попут тебе, људи се враћају Богу и држава им јача. Дај Боже да постане светска сила и да сломи овај поредак.

СРБИЈА РУСИЈА

Naslušao sam se ovoga.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...