Jump to content

"ОБРАЗ" култура...

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко

Ове слике сам затекао на једном ФБ профилу.

Интересантне сличице.......

Ову културу следе само клинци који се не разликују од усташа осим по имену, све остало им је заједничко :

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

20963_100990323268474_100000725202782_25975_5734749_n.jpg

20963_100835256617314_100000725202782_21001_7313602_n.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

ajd sklanjaj ovo iz sekti BezObraznice jedan 0442_feel 0104_cheesy

Пази кад сам знао да ћеш се ти Коста јавити.... :drugarstvo:

Нека, нек остане ...ту му је место. :drugarstvo:.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' />

Подели на овим сајтовима

ajd sklanjaj ovo iz sekti BezObraznice jedan dada 0104_cheesy

Нека, нек остане ...ту му је место. https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' />

no-no....

pa ko bi drugi mogao jos, mozda maseka?? 0102_laugh

Zaista nema smisla ovako da se patriote blate na pravslavnom forumu... 0705_read

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Да, а још на дан 9.марта, 19.г.  од крвавих демонстрација у Београду.

19 година.....ко би рекао.    :drugarstvo:

читаво пунолетство....али изгледа да наша Србија није стекла ту зрелост кад постоје овакви покрети....

Подели на овим сајтовима

Да, а још на дан 9.марта, 19.г.  од крвавих демонстрација у Београду.

19 година.....ко би рекао.    :drugarstvo:

читаво пунолетство....али изгледа да наша Србија није стекла ту зрелост кад постоје овакви покрети....

Па како да је стекне,када се од тада мало шта променило.На кога да се угледа?

На ове што савијају кичму зарад својих интереса?

Имали смо Младу Босну,Црну руку и сличне организације,што би ово била секта?

Осим ако постоје докази за које ја не знам.

Онда је секта и АЛ Каида,и АЛ Џазира, и Сирија председника Гадафија,само сам

их онако побројала што сам се најпре сетила,а у ствари их поштујем.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

У реду, драга ми Мирођијо, убедили сте ме да узмем књигу +Атанасија и да Вам одкуцам, шта сам јуче прочитао код њега, верујем не случајно....

Ево ме за пар минута.  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Обратите пажњу, овде се говори о "групицама" имајући у виду и богомољачки покрет св. Николаја Српског. Ево текста који је заправо фус-нота :

"Следи екскурс о нездравој појави неких богомољаца данас, тзв. "својих братстава",који се двоје од других парохијана и верника, као нека "елита", што је израз расколничког менталитета. Благослов је Божији што је тада Св. Арх. сабор назначио Владику Николаја да руководи богомољце,  јер би иначе многи отишли у расколе. Није добро да се поново стварају по парохијама посебна "богомољачка братства", јер су људи данас склони групашењу. Таква организациа парохија нема никакву канонску основу, док манастири имају."

А.Јевтић, Предавања о Литургији, манастир Жича 2008., стр. 167.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

"Образ" је доста далеко од богомољачког покрета, који је такође, као што видите под великим знаком питања, јер је био у опасности да се заврши у раскол. Али , као што наглашава +Атанасије, срећа је била што се на челу једног таквог покрета наша нико други до један владика-св.Николај Ко зна шта би било да није било њега..... 0409_feel

Ако мене питате, једине наследнике богомољаца видим у "Српским Дверима", које су веома блиски +Атанасију и +Амфилохију, мада дубоко сматрам да нам никаква групашења и покреташења не требајау ван евхаристијског сабрања.

Подели на овим сајтовима

"Образ" је доста далеко од богомољачког покрета, који је такође, као што видите под великим знаком питања, јер је био у опасности да се заврши у раскол. Али , као што наглашава +Атанасије, срећа је била што се на челу једног таквог покрета наша нико други до један владика-св.Николај Ко зна шта би било да није било њега..... 0409_feel

Ако мене питате, једине наследнике богомољаца видим у "Српским Дверима", које су веома блиски +Атанасију и +Амфилохију, мада дубоко сматрам да нам никаква групашења и покреташења не требајау ван евхаристијског сабрања.

Слажем се са Вама у потпуности.Али,ако неки људи на свој начин

испољавају  вапај Богу,а ми мислимо да су они склони групашењу

или да су секта,да ли можда грешимо?

Циљ је окупити те људе под скуте једне нам Мајке Цркве.

То је видимо успео наш свети владика Николај.Па имамо

његов образац,и то нам је оставио,само да идемо његовим

стопама.

А како то?Тиме што ћемо појачати народни гнев на начин

од пре неку недељу са владиком Артемијем?

Ако неки људи мисле да је угрожен,разорен,модел Светосавља,

и то саопштавају на вероватно грубљи начин,по мени не значи да

су лоши и да их ми требамо да анатемишемо.

Ми смо сви Срби православци и треба да се окупимо,у том смислу

подржавам владику Атанасија,али нека и он помогне у директном

дијалогу.

Српске Двери су у реду,ал немојмо одбацити ове људе који не седе

у Дверима.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...