RYLAH Написано Јул 22, 2015 Пријави Подели Написано Јул 22, 2015 Jesam li jedina koja nije videla niti jednu ekonomsku misao u florentininom post-u? Изгледа да ћу морати опет да објашњавам кад будем имао времена... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 22, 2015 Пријави Подели Написано Јул 22, 2015 Jesam li jedina koja nije videla niti jednu ekonomsku misao u florentininom post-u? Не, ти си једина која је прочитала то што је Рилан написао Данче*, RYLAH, florenntina and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јул 23, 2015 Пријави Подели Написано Јул 23, 2015 Истина није само у Србаља али воз много чешће скрене са шина у Србље, бацање оптужби у главу другима и снисходљив говор, а онда долази да је расправа и свађа о нечему другом него за шта се је заиста било узнемирено. "ja znam, ti ne znas" је посебно са настанком интернета - означио је почетак велике кризе ума у Србље, ово могу гарантовати да је тако, у стварности си прилично у могућности да изабереш правог саговорника, на интернету си прилично слеп са киме водиш разговор, углавном је 'памет' на дохват руке. Можда је проблем компликованости у томе што Гугл за 0.39 секунди избаци милион резултата можда што се за компјутером дефинитивно осећају шефови или директори, а шта у највећем броју случајева највише воле да раде. Добро си рекла, преузношење себе, и овде видим оне што за компјутером лече своје фрустрације, јед, и ко зна шта још, и самим тим 'изнад' су и паметни изнад неког ко је на пример проглашен за најбољег ђака школске године. Apsolutno si u pravu što se mene tiče Tanja1. Ne dam amin jer si mnogo zakomplikovala (bre). Ето сада си ти закопликовао. У првој реченици напишеш да сам апсолутно у праву, у другој напишеш да не даш амин. Очекивала сам од тебе амин? Не. Очекивала сам да ће неко коментарисати мој коментар у смислу паметнији/а сам од тебе, што се десило. Прво си мене представио читаоцима теме да просим за амине, јелте, ја користим реч "не дам" само ако неко пита "хоћеш ли ми дати" или "дај ми", друго, сад је на тебе да објасиниш да ли са мном правиш шегу или се само шалио. Даклем, ја сам се држала теме (можда не крајње), а ти си очигледно заинтересован за мене, свиђам ти се. ;-) Ако те овај мој дохвати, има да те скрати за главу. Зато се лепо смири, избегавај да ми не дајеш кадa ништа не тражим (имам све што потребујем и што не потребујем)! Извињавам се, ниси била у праву. Лоше сам прочитао твој пост, било је касно итд. Немој да ми претиш, нема потребе. Уопште нисам заинтересован за тебе. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 7, 2015 Пријави Подели Написано Август 7, 2015 Strah od ostvarenja ili neostvarenja zelja...Iz neznanja i nesnalazenja u datim situacijama... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука