cloudking Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Ti opet po tvom starom običaju - stavljaš link, pozivaš se na napisano na njemu, a sam ne pročitaš. U članku piše, da ti prepričam pošto te zamara čitanje i razmišljanje o napisanom, piše da ti roditelji imaju preduzeće sa raznim alternativnim proizvodima za lečenje. Zato otac deteta kaže da je država, želeći da im nanese štetu, pokušala da ih okrivi jer nisu dete hteli da vakcinišu sa vakcinom za hib, u okviru politike za pokušaj uvodjenja obavezne vakcinacije. Ali, ti roditelji su otišli još dalje od toga, pa nisu detetu hteli da daju ni antibiotike, već su koristili samo njihove proizvode i načine lečenja. Kratko rečeno - otišli su u krajnost i to je dovelo do žalosnog gubitka, jer je postojala mogućnost lečenja lekom klasične medicine, ali su oni odbijali da ga iskoriste. Zasto da koriste antibiotike? Pronadji mi jednog doktora koji ce ti potpisati da su antibiotici potpuno bezbedni za koriscenje. Ni jedan doktor nece smeti da ti potpise takvo uverenje. Kontraindikacije od upotrebe antibiotika visestruko prevazilaze kontraindikacije od upotrebe vakcina. Vidis, upravo cinjenica da nemate nista protiv da deca piju opasne medikamente (antibiotici su opasan medikament) a borite se protiv bezazlenih vakcina govori da se vodite skrivenim agendama. Pod uticajem masona, placeni ste da sirite dezinformacije kako bi farmakomafiji osigurali prihode. Mene zanima ko vas placa za to trovanje populacije i koliko novca dobijate od farmaceutskih kompanija? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 A platio si je po ceni luksuza. A kolko je trebalo da je platim? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Ti opet po tvom starom običaju - stavljaš link, pozivaš se na napisano na njemu, a sam ne pročitaš. U članku piše, da ti prepričam pošto te zamara čitanje i razmišljanje o napisanom, piše da ti roditelji imaju preduzeće sa raznim alternativnim proizvodima za lečenje. Zato otac deteta kaže da je država, želeći da im nanese štetu, pokušala da ih okrivi jer nisu dete hteli da vakcinišu sa vakcinom za hib, u okviru politike za pokušaj uvodjenja obavezne vakcinacije. Ali, ti roditelji su otišli još dalje od toga, pa nisu detetu hteli da daju ni antibiotike, već su koristili samo njihove proizvode i načine lečenja. Kratko rečeno - otišli su u krajnost i to je dovelo do žalosnog gubitka, jer je postojala mogućnost lečenja lekom klasične medicine, ali su oni odbijali da ga iskoriste. I po kojoj logici verujete u lekove koje proizvode iste one farmaceutske kompanije koje nas sistematski truju vakcinama i testiraju ih na gradjanima treceg sveta? Otkud sad to da su antibiotici mnogo kul a vakcine nisu, kad ih proizvode isti ljudi? Sto mislite da antibioticima ne mogu da nas truju ili da ih testiraju na nama? Osim toga sta se vadis sad? Lepo ste ti i druzina ovde po forumu pricali da sve mize da se izleci prirodom. E pa eno ti. Mozete da odete na prvu subotu bebi koja je lecena prirodom... Ps. Da je majka abortirala ovo dete proglasili bi ste je za ubicu al posto ga je ubila kasnije to podvodimo pod manju neprijatnost ili trenutak slabosti... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 A kolko je trebalo da je platim? Stvarno me zezate mame mi moje. Da država stane iza francuskih vakcina i naruči po sukcesivnoj isporuci nekoliko milijona komada iste, jer je sada već obavezna, mi vakcinu ne bi kao do sada plaćali 15 000 dinara recimo nego bi platili 5000 dinara, da ne pominjemo da smo pre toga platili zdravstveno osiguranje koje bi trebalo da uključi i torlakovu vakcinu u to besplatno a mi je nismo iskoristili, tako da je torlak u mogućnosti da izadje i na drugo tržište, nije srbija jedina zemlja u svet. Dakle sa 5 000 dinara verovatno paradoksologija ne bi imala brigu i bol koje je njeno dete preživelo dobijajući torlakovu vakcinu i na kraju je to isto dete dobilo francusku. Ja ne znam verovatno joj je francuska vakcina bila skupa u startu pa se je morala nažalost odlučiti za torlakovu, što je kasnije dovelo i do problema. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Mislite vi šta hoćete, ali ja sam "sastavljajući komade pazla" došla do zaključka da milicija ima podatke o kvalitetu kupljene obavezne vakcine ili bar imaju sumnje koje ne treba zanemariti. Ако су ти "закључци" подједнако утемељени као и аргументи које си овде износила, и ако си приликом доласка до тих "закључака" подједнако игнорисала и одбијала да коментаришеш било шта што макар доводи у питање твоју полазну премису, онда спавам мирно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 ne čitaš čak ni linkove koje navodiš u ime svojih argumenata, prepucavaš se i odbijaš da razmisliš o rečima sagovornika, a sve to zašto? Dosadno ti je, nemaš vażnija posla? RYLAH and Svetlana Pecin-Saraguda је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Ti misliš da možeš da mi pripisuješ što god ti padne na pamet i da me svrstavaš gde hoćeš iako me uopšte ne poznaješ? Iako ne pratiš čak ni moje poruke na drugačijim temama, pa da imaš celovitiju sliku? Svadjaš se sa mnom, ne čitaš čak ni linkove koje navodiš u ime svojih argumenata, prepucavaš se i odbijaš da razmisliš o rečima sagovornika, a sve to zašto? Dosadno ti je, nemaš vażnija posla? Po kojoj logici verujes da je antibiotik dobar za bebu a vakcine nisu ako znas da ih proizvodi ista zlocinacka kompanija? Pitanje je vrlo jednostavno. Vrlo. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Mislite vi šta hoćete, ali ja sam "sastavljajući komade pazla" došla do zaključka da milicija ima podatke o kvalitetu kupljene obavezne vakcine ili bar imaju sumnje koje ne treba zanemariti. Zato je najbolja varijanta slobodan izbor, jer se time ublažavaju moguće loše posledice za stanovništvo i to na razne načine. Umanjuje se opasnost izlaganja gradjana nedovoljno istraženim farmaceutskim proizvodima ili zastarelim tj. već i pokazano lošim, umanjuje se strah i panika kod gradjana, primoravaju se lekari na ozbiljniji, savesniji i odgovorniji rad, umiruje se nezadovoljstvo i podela stanovništva, stavlja se do znanja civilnoj vladi da nisu večito na vlasti i da ih je sasvim moguće proveravati, nešto što zaboravljaju i misle da se ne mogu otkriti malverzacije. Pa izbor vec postoji. Mozes da kupis koju oces vakcinu... Kolko ja znam. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Ne. Najpre je u pitanju činjenica da se Sindikat zaposlenih milicije oglasio u korist gradjana koji traže da je vakcinacija neobavezna. Drugo, jeste činjenica da su vlade prolazna stvar kao i to da političari nisu iznad zakona. Zatim, oglasili su se i drugi ljudi, iz drugih struka, lekari, intelektualci ... Policajci se u medicinu razumeju isto ko ti u... medicinu. Oglasilo se par pojedinaca. Takodje se oglasio mnogo veci broj lekara koji su za vakcine, ali oni su potplaceni. Ovih par protivnika vakcina nisu potplaceni. Oni su cestiti... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Ne. Najpre je u pitanju činjenica da se Sindikat zaposlenih milicije oglasio u korist gradjana koji traže da je vakcinacija neobavezna. Drugo, jeste činjenica da su vlade prolazna stvar kao i to da političari nisu iznad zakona. Zatim, oglasili su se i drugi ljudi, iz drugih struka, lekari, intelektualci ... Значи, кад се милиција огласи, макар и пар појединаца из милиције, то је то, решен проблем, јел тако? Рекли ми из милиције, они мора да знају све о свему. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Najpre je u pitanju činjenica da se Sindikat zaposlenih milicije oglasio u korist gradjana koji traže da je vakcinacija neobavezna. Ne vezano za sindikat ovo bi morala biti obaveza svih gradjana. Naravno reći će neki a već i jesu, na zapadu imaju kulturu vakcinisanja. Ma slušaj mi ovako nekulturni takodje se vakcinišemo dugi niz godina ali zbog slabog kvaliteta vakcina, dolazi do nepoverenja gradjana a ne zato što smo nekulturna i neobrazovana stoka. Kako je moguće da francuska vakcina nema reakcije kod dece kao što je ima torlakova? Lepo moguće je zato je francuska uredjena zemlja i nema prislinu vakcinaciju, jer ljudi ni po čemu ne mogu sumnjati u kvalitet, niti će se ikada čuti kako se dete mučilo, odbijalo da majka doji, imalo visoku temperaturu... Stvarno ste licemeri nevidjenih razmera. No da vam ja ne bi stajao na muku i vašu pobedničku mantru u borbi protiv onih koji govore da nas vakcinama truju, jer vi ne želite da razgovarate o kvalitetu nego o crno beloj krajnosti, na koju vas je verovali ili ne upravo gospodar nekvaliteta uputio. Vi lomite koplja da li je vakcinacija dobra ili ne umesto da lomite koplja o kvalitetu te iste vakcine, no da vam ja ne stajem na tu mukicu, preteško je to, postoje tu više opcija od 01010101010101 Svetlana Pecin-Saraguda је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Pa izbor vec postoji. Mozes da kupis koju oces vakcinu... Kolko ja znam. hahhahhahahhahhahahhahhahahha Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Takodje se oglasio mnogo veci broj lekara koji su za vakcine, ali oni su potplaceni I naravno da se ne izjašnjavaju za koje su vakcine ali će svi do jednog iskoristiti francuske vakcine za svoju decu.!!!! (darovaće im apoteke) (tako nešto je rilah rekao) Koje koliko vidiš nama prodaju kao luksuz!!!! Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Svetlana Pecin-Saraguda, on 11 Mar 2016 - 10:01, каже: Najpre je u pitanju činjenica da se Sindikat zaposlenih milicije oglasio u korist gradjana koji traže da je vakcinacija neobavezna. Ne vezano za sindikat ovo bi morala biti obaveza svih gradjana. Svetlana mislim na to da je obaveza svih gradjana da kažemo kako je nedopustivo prisilno vakcinisanje. Pogledaj onaj film koji sam postavio IN TIME Svetlana Pecin-Saraguda је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Dakle sa 5 000 dinara verovatno paradoksologija ne bi imala brigu i bol koje je njeno dete preživelo dobijajući torlakovu vakcinu i na kraju je to isto dete dobilo francusku. Ja ne znam verovatno joj je francuska vakcina bila skupa u startu pa se je morala nažalost odlučiti za torlakovu, što je kasnije dovelo i do problema. Dete je prilikom revakcine dobilo francuski Pentaksim zato što je jedno od retke dece kod kojih se izaziva ekstremna reakcija. Ja nisam kupovala vakcine jer razmišljam racionalno: znam da je jedina konkretna razlika u mogućnosti reakcije; znam da su reakcije retke i suštinski bezopasne; dakle, ne postoji razlog da se izdvajamo od ostalih osiguranika zdravstvene zaštite koju svi plaćamo. To je prosto proizvod racionalnog razmišljanja o riziku. Kada ne bismo bili iracionalno uplašeni od vakcina, svakako bismo svi ovako razmišljali, a daleko veći bi nam problem bio da sa detetom uđemo u automobil i vozimo ga negde - to sa sobom nosi statistički daleko veće i potencijalno nemerljivo tragičnije rizike. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука